Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Locuri de Munca - Cereri - Stomatologie

2249 anunturi.

Medic stomatolog

Medic stomatolog promotia 2020, rezident anul III stomtologie generala, caut colaborare de lunga durata in vederea realizarii manoperelor de profilaxie, odontoterapie, endodontie, protetica, chirurgie simpla.

Mentiuni: Experienta in utilizarea laserelor stomotologice, scannerelor intraorale si realizarea de radiografii OPG. Detin SRL.

Stomatologie generala/endodonţie

medic stomatolog generalist, rezident pe endodonţie anul doi , absolvent din 2017 , dedicat meseriei, bine intentionat si foarte atent la detalii, receptiv la cerintele pacientilor si cu foarte mare dorinta de munca. Caut colaborare de lunga durata pe stomatologie generala sau pe endodonţie

-Sunt o persoana serioasă ,ambitioasa,punctuală caruia ii place ceea ce face.
-Îmi doresc sa ma dezvolt intru mediu modern și echipa prietenoasa .
-am experiența in preluarea urgentelor, odontoterapie, endodontie și la microscop, chirurgie,protetica fixa.
-caut loc de munca pe termen lung într-un colectiv serios.
-Detin drept de libera practica
- detin PFI

Mentiuni: Pentru mai multe detalii,va rog sa- m conecta?i

Medic profilaxie

Medic dentist debutant (absolvent în 2021) caut cabinet unde să efectuez profilaxii o zi sau două pe săptămână, în București sau în zonele limitrofe.

Colaborator Part Time

Medic Specialist Dentist cu experiență caut loc de muncă ca colaborator.
Telefon/SMS 0787311490

Asistenta part-time

Ma numesc Mai-Mihai Alexandra, trec anul IV in cadrul facultatii de stomatologie “Carol Davila” si sunt in cautarea unui loc de munca pe postul de asistenta.
Mentionez faptul ca am experiența 2 ani in domeniu, in timpul cărora am asistat medicii la scaun și dețin și cunostinte in ceea ce privește partea de receptie, radiologie, sterilizare.
Sunt o persoana serioasă, punctuala, sociabilă și dornica de a învața lucruri noi!

Asistenta stomatologie

Ma numesc Ilie Bianca Alexandra, sunt studenta in anul 3 (trec anul 4) in cadrul facultatii de stomatologie “Carol Davila” si sunt in cautarea unui loc de munca pe postul de asistenta. Pe perioada verii pot lucra part - time insa pe perioada anului universitar pot lucra doar part time.
Mentionez faptul ca am experienta 3 ani in domeniu, in timpul carora am asistat medicii la scaun si detin si cunostinte in ceea ce priveste partea de receptie si sterilizare.
Sunt o persoana serioasa, sociabila si dornica de a invata lucruri noi!

Asistenta medicala

Caut loc de munca pe post de asistenta medicala in stomatologie. Sunt studenta in anul 5, la UMF “Carol Davila” si am experienta in domeniu de 2 ani.

Angajez asistenta stomatologie

Angajam asistenta stomatologie , o persoana cu abilitati in comunicarea cu pacientul,amabila,punctuala,aspect fizic placut.Cabinetul se afla langa metrou Piata Sudului. Program L-V 10-19 salariu 4900 brut 3500 net
Trimite cv-ul pe adresa de mail si te sunam noi

Mentiuni: Diploma asistent medical, experienta obligatorie

Colaborare stoma gen/protetica

Sunt medic specialist protetica și doresc colaborare cu un cabinet din București pe partea de stoma generala/protetica.

Mentiuni: Trimit cv la cerere

colaborare chirurgie

Caut colaborare chirurgie/implantologie in Bucuresti/zone limitrofe.
Detin Pfa/Srl.
Multumesc

Practica Stomatologie

Sunt student in anul 5 la facultatea de Medicina Dentara "Carol Davila" si caut un cabinet stomatologic pentru practica de vara.

Asistenta Stomatologie

Studenta in anul VI in cadrul UMFCD, caut post ca si asistenta in clinica stomatologica, am experienta de aproximativ 3 ani, full-time, program fix, fara weekend-uri.

Mentiuni: De preferat sect.1, 5, 6.

Student, caut loc de munca ca asistent stomatologic

Sunt student anul 3 la Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila” București, Facultatea de Medicină Dentară și îmi doresc să realizez practică stomatologică ca asistent pe perioada verii. Sunt o fire descurcăreață, foarte receptivă, rezonez bine cu pacienții și sunt dornic să îmi dezvolt cunoștințele și abilitățile stomatologice.

Asistenta medicala stomatologie

Caut loc de munca pe post de asistenta medicala in stomatologie. Sunt studenta in anul 5, la UMF “Carol Davila” si am experienta in domeniu de 2 ani.

Medic Ortodont

Medic rezident Ortodontie si ODF an terminal caut colaborari in Bucuresti si imprejurimi. Detin PFI. Am participat la numeroase cursuri de specializare recunoscute international.

Mentiuni: Cv- pe mail/ telefon