Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Locuri de Munca - Cereri - Stomatologie

1424 anunturi.

Asistent stomatologie anul 6

Buna ziua,

Sunt student in cadrul Facultatii de Medicina Dentara Carol Davila, anul 6. Programul imi permite sa lucrez 2-3 zile (luni, marti, miercuri sau joi), dupa ora 14. Nu am pretentii financiare, caut un loc in care sa evoluez, sa învăț si un loc in care primeaza respectul.
Zone: Timpuri Noi, Piata Unirii, Universitate, Piata Alba Iulia, Mall Vitan, Tineretului, Mihai Bravu

Multumesc,
O zi buna!

Medic rezident Ortodontie

Medic rezident Ortodontie si Ortopedie Dento-faciala, anul 2, absolventa a promotiei 2019 UMF Carol Davila Bucuresti, caut cabinet/clinica in vederea asistarii medicului ortodont.
Pot trimite CV la cerere.

  • 2021-10-05
  • Bucuresti, Ilfov, Toate judetele
  • 0742333996

ASISTENTA - Part-time

Sunt studenta in anul 6 la Facultatea de Medicina Dentara in cadrul UMF CAROL DAVILA BUCURESTI, doresc sa ma angajez, part time, in functie de orarul facultatii, ca asistent intr-o clinica / cabinet unde ma pot dezvolta ulterior ca medic, alaturi de o echipa pasionata de domeniul in care activeaza.
Ma consider o persoana punctuala, sociabila, care se adapteaza repede, perseverenta si dornica sa acumuleze cat mai multe cunostinte.

Asistenta medicala

Clinica Dentville din Bucuresti cauta asistenta stomatologie/ studenta la facultatea de Medicina Dentara. Asteptam CV-uri cu poza dvs la adresa de mail info@dentville.ro

MEDIC STOMATOLOG

MEDIC STOMATOLOG
Clinica Stomatologica Ultramoderna cu sediul in TARGOVISTE doreste sa isi mareasca echipa prin ocuparea unui post de “Medic Stomatolog”.
Ne dorim o persoana comunicativa, careia sa ii placa sa lucreze cu oamenii, avand totodata capacitate organizatorica foarte buna.
Conditii:
• Mediu de lucru modern, cu aparatura si echipamente performante;
• Pregatire si integrare intr-o echipa multidisciplinara;
• Program Full time;
Aptitudini:
Experienta minim 2 ani zile ;
- seriozitate;
- flexibilitate;
- capacitate de lucru in echipa;
- competente sau specializari.

Mentiuni: Program full time

Tehnica dentara

Tehnician dentar cu minim de experiență caut loc de muncă în domeniu

Colaborare studenta medicina dentara

Clinica Militari P-ta Veteranilor, dorim colaborare studenta medicina dentara, in vederea efectuarii sterilizarii si asistenta scaun medic. Program flexibil. Plata/ora. Rog CV CU POZA la contact@insideclinic.ro

Colaborare chirurg OMF

Clinica medicala, dorim colaborare cu chirurg OMF care detine srl sau pfi, in vederea efectuarii manoperelor de estetica faciala: bichectomie, injectari acid hialuronic si botox. Rog CV CU POZA pe contact@insideclinic.ro

Angajez , urgent

Clinica stomatologica , situată in Drumul Taberei , angajeza asistenta medicală fără experiența pe un termen nedeterminat !

Mentiuni: Beneficiaza de multe alte avantaje , daca exista seriozitate din partea ei !

Student in practica sau asistent

Sunt student in anul IV, in cadrul Facultatii de Medicina Dentara UMF "Carol Davila".
Sunt in cautarea unui post de asistent intr-un cabinet stomatologic, part-time in functie de orarul facultatii.

Medic Stomatolog

Medic Stomatolg cu 20 anii experienta caut colaborarea.jud CLUJ.
Stomatologia generala, protetica, chirurgie.

Asistent-part time

Sunt studenta anul 5 la facultatea de Medicina Dentara din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila. Sunt in cautarea unui loc de munca part-time ca si asistenta sau eventual sa fiu primita doar in serviciu de practica, in functie de orarul facultatii, pentru a dezvolta viitoarele abilitati de medic stomatolog in cadrul unei echipe dornice sa ma indrume. Ma consider o persoana sociabila,serioasa, dornica sa invete cat mai multe lucruri, ma adaptez destul de repede.

Mentiuni: In caz de cerere, trimit CV

Caut post de asistenta medicala stomatologie

Buna ziua, caut post de asistenta medicala stomatologie in zonele: Afumati,Voluntari,Colentina, Obor. Am experienta pe stomatologie generala si chirurgie de 5 ani. Sunt o persoana responsabila, prietenoasa, ma adaptez usor mediului de lucru. Ofer si cer seriozitate, implicare si atentie. Multumesc

Angajam medic stomatolog

Clinica stomatologica din Drumul Taberei angajeaza medic stomatolog pentru stomatologie generala. Va rugam trimiteti CV ul pe adresa de mail ellayoana@yahoo.com. Cerem seriozitate, implicare, profesionalism.
Cautam persoana implicata care doreste sa profeseze stomatologie generala, care detine cunostinte teoretice necesare, care isi doreste sa avanseze in cariera cu dorinta si putere de munca si cu abilitatile necesare profesiei.

Mentiuni: Cerem seriozitate si profesionalism.

Mentiuni: Cerem seriozitate si profesionalism.

ASISTENT MEDICAL

Doresc o colaborare bazata pe seriozitate si incredere ,sunt asistent medical cu o experienta vasta in stomatologie si nu numai, sunt interesasta de un job part time ,in principiu de 3 ori pe saptamana.
Astept cu interes !Tel 0724802073