Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Locuri de Munca - Cereri - Stomatologie

2248 anunturi.

Asistenta medicala part-time

Caut loc de munca pe post de asistenta medicala in stomatologie. Sunt studenta in anul 5, la UMF “Carol Davila” si am experienta in domeniu de 2 ani.

Asistenta medicala

Studenta in anul 3 la Medicina Dentara in cadrul UMFCD ”Carol Davila”, doresc sa ma angajez ca asistentă medicala part-time. Nu am experienta.

Endodontie

Caut colaborare pentru endodonție. Experiența în endodonție de 4 ani. Absolvent umf Carol davila București 2018, Absolvent rezidentiat umf Carol davila București 2021. Pot realiza și partea de pivoți plus plomba în aceeași ședință. Pot aduce eu echipamentele și materialele sau pot lucra cu materialele cabinetului.
Dețin SRL

Mentiuni: Ma pot deplasa si in zonele vecine Bucure?tiului.

Ortodont

Rezidenta anul III ortodontie si ortopedie dento-faciala, doresc colaborari in Bucuresti si jud Ilfov. Lucrez cu aparate fixe cu bracketi metalici, ceramici, safir, Damon; alignere Spark, disjunctoare, aparate mobile; ancoraj pe ortoimplanturi. Furnizez cv la cerere si portofoliu de cazuri. Contact pe emailul afisat.

Studenta practicanta

Studenta in anul 2 la Facultatea de Stomatologie, UMFCD, caut un cabinet unde pot face practica si ma pot dezvolta si invata de la medici pentru o viitoare colaborare

Igienistă dentara

Bună ziua, sunt igienistă dentara cu experiență în domeniu, absolventa a colegiului de profilaxie stomatologica Carol Davila București și sunt interesata de un job pe acest post.
Anamaria Mertoiu
067667024
Disponibilitate imediata

Mentiuni: Specializarea de asistent profilaxie stomatologica i mi ofera competen?a de a exercita toate procedurile de profilaxie (detartraj cu ultrasunete, periaj profesional, airflow, fluorizari, albiri etc)

Medic Ortodont

Medic specialist Ortodontie si ortopedie dento-faciala, caut colaborări pe partea de ortodontie-pedodontie în Cluj-Napoca și judetele limitrofe.

Rezident Protetica Dentara-an I

Salutare,
Ma numesc Boghdan, sunt medic stomatolog generalist, proaspat absolvent al facultatii de Medicina Dentara din cadrul Universitatii Titu Maiorescu Bucuresti, rezident in primul an la specializarea Protetica dentara in cadrul Universitatii Titu Maiorescu.
Sunt in cautare de a ma angaja intr-un cabinet stomatologic unde ma pot dezvolta pe plan profesional.
Pentru eficientizarea timpului, atat pentru mine cat si pentru angajatori, experienta mea, momentan ( lucrez in cadrul rezidentiatului ) se rezuma la igienizari, obturatii coronare, extractii dinti parodontotici. Am facut si voluntariat/ practica de specialitate intr-un cabinet stomatologic, pe post de asistent, timp de 5 ani.
Sunt dornic de a ma dezvolta si progresa profesional intr-o echipa bazata pe respect, incredere si empatie.
Va multumesc !

Mentiuni: CV https://www.linkedin.com/in/bogdan-cernat-8b7487265/

Asistent medical debutant

Caut loc de muncă intr-un cabinet dentar/medical.
Disponobilitate: L-V 07-17

Mentiuni: Fara experien?a, însa sunt dispusa de a inva?a ?i a ma integra intr-o echipa

Medic Stomatolog

Medic rezident Protetica Dentara, anul 2, absolvent al UMF Carol Davila in 2021, dornic de a evolua in plan profesional, caut colaborare cu un cabinet din București (ideal sector 6) sau imprejurimi (maxim 50 km) cu program flexibil.

Am experienta in realizarea manoperelor de odontoterapie, profilaxie, endodontie (nivel redus și mediu de dificultate), extracții dentare (inclusiv molari de minte), protetica (proteze acrilice, coroane unidentare) și albiri dentare.

Disponibilitate L-V, exceptand maxim 1-2 zile pe luna (din cauza rezidentiatului).

Mentiuni: Trimit CV la cerere.

Medic rezident endodontie

Absolvent al UMF ,,Carol Davila”, medic rezident endodont in cadrul Universitatii ,,Titu Maiorescu” caut colaborare cu o clinica sau cabinet stomatologic. Desi sunt medic debutant imi doresc sa acumulez cat mai multa experienta si sa evoluez cat mai repede in cadrul unei echipe, in vederea realizarii cu precadere a tratamentelor endodontice, fara a exclude alte tipuri de interventii. Dispun de program flexibil. La cerere pot trimite CV.

Contact:
0787253672 Damian George
damiangeorge9898@gmail.com

Post receptie

Caut post de receptionera la in cadrul unei clinici atat stomatologice,cat si medicale generale. Experienta pe post asemanator timp de 4 ani, cu program de munca 12 ore zilnic, fost salariu de 8000 ron. Acum sunt in cautarea unui program de 8 ore cu salariu 4000 ron net, zona Voluntari, Pipera,Colentina+imprejurimi.

Angajam asistenta stomatologie!

Clinica stomatologica situata la Piata Sudului langa metrou,angajam asistent medical full time , program L-V 9-19 , salariu 4700 ron brut, 3200 net. Avem femeie de serviciu zilnic.Cautam o persoana serioasa,devotata jobului,ordonata,serioasa,punctuala,atenta la detalii,amabila si sociabila cu pacientii,cunostinte IT,nefumatoare. Trimitete cv-ul pe adresa de e-mail doctorpopescuioana@yahoo.com si te vom suna noi.
Atributii:asistenta medicului la scaun,programari telefonice,receptie, sterilizare etc.

Mentiuni: Experienta in domeniu obligatorie!

Mentiuni: Experienta in domeniu obligatorie!

Asistenta Ortodontie

Sunt rezidenta la Ortodonție anul 2 la UMF Carol Davila și îmi doresc să asist un medic specialist. La cerere trimit CV.

Asistent medical

✅ Caut de munca intr-un cabinet stomatologoc.
✅ Fara experienta in acest domeniu, insa sunt dispusa sa invat.
⚠️Disponobilitate lucru L-V 07:00-17:00

Mentiuni: ??Tineti cont de disponibilitatea mea inainte de a suna!