Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Locuri de Munca - Cereri - Stomatologie

2248 anunturi.

Registrator medical

Bărbat 33 de ani, dețin experiență în relațiile cu clienții, cunosc limba engleză foarte bine, dețin foarte bune cunoștințe de operare PC. De asemenea dețin cunoștine medicale.

Mentiuni: Preferabil în Sectorul 2 al ora?ului.

Colaborare medic

Sunt rezidenta la protetica dentara in ultimul an și doresc colaborare cu un cabinet de medicina dentara pe protetica dar și pe stoma generala

Mentiuni: Valabil pentru Bucure?ti dar ?i împrejurimi

Medic Specialist Endodonție


Medic Specialist Endodonție, cu experiență clinică de 6 ani, absolventă a UMF "Iuliu Haţieganu", Cluj-Napoca, caut colaborare în Oradea pe partea de endodonţie și stomatologie generală (inclusiv protetică).

Mentiuni: Pot oferi CV la cerere cu cazuistica

Rezident chirurgie anul II

Medic rezident chirurgie anul II, caut colaborare într-un cabinet pentru efectuarea extracțiilor dentare, chistectomiilor și intervențiilor chirurgicale de mica amploare. Disponibilitate voluntariat(participare) la reabilitări implantare complexe. Sunt o persoana serioasa, interesata, realista și dornică de învățare. Menționez ca am participat la multiple cursuri de implantologie și chirurgie plastica parodontala. La cerere pot trimite CV.

Mentiuni: De?in SRL

Colaborare medic stomatolog

Sunt medic stomatolog (promoția 2018 Carol Davila) și sunt in căutarea unei colaborări de 1-2 zile/săptămâna pentru partea de stomatologie generala/protetica in București sau în împrejurimi. Dețin parafa si toate actele la zi (ca forma de organizare juridica am PFI).
Pentru mai multe detalii ma puteți contacta la nr. de telefon 0724.413.648 (inclusiv pe whatsapp)

Caut loc de munca

Buna ziua! Catalina Matache ma numesc și sunt studenta in cadrul colegiul UCECOM "Spiru Haret"in anul 1 AMG. Caut loc de muncă asistent medical sau registrator.
Nu am experiență dar sunt dispusa sa învăț.

Medic Doctor Stomatolog

Ma numesc Emanuel Stanescu, sunt Medic Stomatolog in Bucuresti si ofer servicii medicale cu accent pe parodontologie si odontoterapie. Competente in tratamente parodontale avansate, de la deep cleaning, imobilizari, pana la chiuretaje ( atat cu laserul Erbium / dioda si chiurete manuale plus HybenX si Ozosan).
Experienta in utilizarea Istoma (parodontometrii, status dentar complet cu poze clinice, planuri de tratament, etc.), scanare intraorala cu Medit chiar si in cazurile dificile cu edentatii terminale.
Obturatii anatoforme realizate cu diga / optragate, coafaje directe / indirecte cu rezultate bune pe termen lung.

Medic stomatolog

Clinica stomatologica din Drumul Taberei cauta medic stomatolog pentru colaborare. Clinica este situata intr o zona cu vad. Cautam un medic care detine cunostinte teoretice de baza pentru stomatologie generala. Cerem seriozitate, implicare, comunicare, dorinta de a lucra si a avansa profesional cu o deschidere catre pacient si responsabil.

Mentiuni: va rog trimiteti cv pe adresa de mail ellayoana@yahoo.com

Asistent medical generalist

Cabinet stomatologic caută pentru angajare asistent medical generalist, cu sau fără experiența. Program de lucru 8 ore.

Mentiuni: Rog trimitere cv la adresa de mail: stomatologpitesti@gmail.com

Colaborare Endodontie

Medic rezident anul III endodontie caut colaborare. Lucrez cu microscopul de 1 an, detin si lupe. Efectuez preponderent manopere de endodontie, dar lucrez si parte de stomatologie generala, igienizari, obturatii, protetica, extractii. Pot sa las CV la cerere.

Medic stomatolog/Rezident Parodontologie

Medic stomatolog, caut colaborare cu clinică stomatologică part-time în mun. Tg Mureș și în împrejurimi.
În prezent sunt medic rezident parodontolog și masterand Reabilitare orală estetică.
Sunt dispus să mă deplasez și în afara orașului.
Vorbesc fluent limba română și maghiară.

Mentiuni: Trimit CV la cerere.

Endodontie

Caut colaborare pentru endodonție. Experiența în endodonție de 3 ani și jumătate. Absolvent umf Carol davila București 2018, Absolvent rezidentiat umf Carol davila București 2021. Pot realiza și partea de pivoți plus plomba în aceeași ședință. Pot aduce eu echipamentele și materialele sau pot lucra cu materialele cabinetului.

Mentiuni: Bucuresti si orasele vecine.

Asistent stomatologie

Angajez asistenta Stomatologie dentară. Cabinetul este situat in centru Pitestiului. Program de lucru 8 ore. Rog trimitere cv la adresa m_mem21@yahoo.com

Medic dentist debutant( București/Arges )

Buna ziua , numele meu este Boeru Isabela ,sunt proaspăta absolventa a facultății de medicina dentară promoția 2022 și sunt in căutarea unui loc de munca pentru a imi începe startul in cariera .Sunt o persoana punctuală , dornica sa învăț , empatica , bune abilitați de comunicare și profesionalism.
Mentionez ca am mai făcut practica in Cabinete stomatologice pe parcursul celor 6 ani de studiu unde am efectuat manopere simple : igienizare profesională (detartraj, periaj ,airflow) , extracții precum și workshopuri de implanturi , suturi , cursuri de prim ajutor .
Imi doresc enorm sa practic meseria pentru care am învățat 6 ani și sa ajung un medic de succes.

Mentiuni: Arges ?i Bucure?ti

Medic dentist debutant

Medic dentist debutant , am luat certificat de membru la CMDR in 2022. sunt in căutarea unui cabinet unde imi pot întreprinde abilitați in câmpul profesional.

Mentiuni: medic stomatolog, stomatolog, dentist