Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Locuri de Munca - Cereri - Stomatologie

1147 anunturi.

Studentă UMF "Carol Davila"

Bună ziua! Sunt studentă în anul 3 al Universității de Medicină și Farmacie "Carol Davila", A.M.G. și mi-aș dori un program cât mai flexibil, după orele 14:00-15:00 în timpul săptămânii, iar în weekend putând lucra chiar și dis-de-dimineață. Aștept oferte și vă mulțumesc frumos anticipat!

Mentiuni: Ca ?i experien?a am doar stagiile pe sec?ii precum medicina interna, dar sunt o persoana atenta, perseverenta ?i întotdeauna dornica de a ajuta, înva?a ?i evolua!

Medic stomatolog

Medic stomatolog - absolventă a promoției 2020 UMF "Carol Davia" București - caut să colaborez cu un cabinet de medicină dentară, în regim part-time sau full-time.

Încă de la sfârșitul anului II am activat ca asistentă de medicină dentară până în prezent,
dobândind experiență în relaționarea cu pacientul, cunoașterea și stăpânirea anumitor manopere stomatologice, colaborare în echipă, cunoștințe în radiologie și realizarea unui plan de tratament.

Ofer CV la cerere!

Mentiuni: Bucure?ti/Proximitate

Medic ortodont

Medic ortodont, caut colaborare în Brasov și în împrejurimi cu cabinete/clinici care vor să își mărească echipa. Dețin SRL si instrumentar de ultima generație cât și perfectionarea pe aparatele autoligaturante.

Mentiuni: Rog seriozitate.

Student anul III cabinet practică

Sunt student în cadrul UMF Carol Davila, anul 3 și îmi doresc sa fac practica intr-o clinica din zona Sectoarelor 2,3,4.

Medic Stomatolog

Medic stomatolog absolvent al promotiei 2019 UMFCD Bucuresti, in prezent medic rezident Protetica Dentara, caut sa colaborez cu un cabinet de medicina dentara. Ofer CV la cerere.

Mentiuni: Bucuresti/proximitate

Studenta - post asistenta

Sunt studenta in anul IV, in cadrul Facultatii de Medicina Dentara UMF "Carol Davila" si caut post de asistenta intr-un cabinet stomatologic, part-time cu program flexibil in functie de orarul facultatii.
Sunt o persoana muncitoare, serioasa, punctuala, prietenoasa si dornica de a invata cat mai multe.
Mentionez ca am efectuat practica in 2 cabinete.

Medic stomatolog

Medic stomatolog- absolventa a promotiei 2020 UMF “Carol Davila”
Caut loc de muncă in regim full time. Bucuresti.
Disponibilitate: începând din noiembrie 2020.

Studenta la UMF Carol Davila caut job in Stomatologie

Sunt studenta in anul 3,doresc un program cat mai flexibil,de preferat dupa ora 14,pentru a participa si la cursurile de la facultate.Pot recupera in weekend.
Cunosc o parte din intrumentarul medical,intrucat am mai efectuat practica de vara intr un cabinet stomatologic.
Astept oferte,multumesc!

Mentiuni: Despre mine pot spune ca sunt sociabila,deschisa pentru a invata cat mai multe in acest domeniu si foarte atenta la detalii.

Medic stomatolog

Medic stomatolog fara experienta caut loc de munca in Focsani.

Medic stomatolog Protetica Dentara

Cerinte :

- Minim 5 ani experienta pe specializarea protetica dentara
- Studii aferente
- Persoana serioasa, responsabila, dedicata, comunicativa, dornica de dezvoltare profesionala si personala

Responsabilitati :
- Realizarea procedurilor specifice de protetica dentara
- Realizarea unei conexiuni cu pacientul, care sa respecte etica si valorile Clinicii
- Sa fie dispus sa asculte si sa invete noi tehnici de stomatologie si protetica dentara.

Medic Implantolog

Medic stomatolog/implantolog cu experienta in stomatologie generala si diplomat in implantologie de 4 ani, doresc colaborare cu cabinete sau clinici din judetul Hunedoara sau imprejurimi. Dețin toata aparatura necesară pentru implantologie si chirurgie dento-alveolara. Pentru cazuistica si informații suplimentare va rog sa ma contactați telefonic.

Dental West cauta colaborator medic chirurgie BMF

Dental West cauta colaborator medic chirurgie BMF.

MEDIC REZIDENT CHIRURGIE DENTO-ALVEOLARA

Medic rezident in cadrul specializarii de Chirurgie dento-alveolara in an terminal, caut o colaborare pe termen lung in Cluj-Napoca si imprejurimi in vederea efectuarii manoperelor de chirurgie orala si implantologie. Mentionez ca detin toate instrumentele si aparatura necesare in vederea efectuarii acestor manopere. De asemenea sunt vorbitor de limba maghiara, engleza si germana. Pentru detalii ma puteti contacta pe numarul de telefon : 0746144224

MEDIC REZIDENT CHIRURGIE DENTO-ALVEOLARA

Medic rezident in cadrul specializarii de Chirurgie dento-alveolara in an terminal, caut o colaborare pe termen lung in Brasov si imprejurimi in vederea efectuarii manoperelor de chirurgie orala si implantologie. Mentionez ca detin toate instrumentele si aparatura necesare in vederea efectuarii acestor manopere. De asemenea sunt vorbitor de limba maghiara, engleza si germana. Pentru detalii ma puteti contacta pe numarul de telefon : 0746144224

Ortodont

MEDIC ORTODONT
Medic specialist ortodontie si ortopedie dento-faciala, experienta 10 ani in domeniu (specialist DAMON,aparate autoligaturante), doctor in stiinte medicale, cadru universitar UMF IASI- disciplina Ortodontie, ofer colaborare pe ortodontie cu clinicile din judetele IASI, NEAMT, BOTOSANI,SUCEAVA. Ofer si caut seriozitate

Mentiuni: Iasi, Suceava,Neam?