Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Locuri de Munca - Cereri - Stomatologie

1147 anunturi.

Medic stomatolog

Medic stomatolog, rezident protetica dentara, doresc sa colaborez cu o clinica/cabinet stomatologic in regim part time/full time.
Tratamentele realizate pana in prezent includ preluarea urgentelor, extractii, odontoterapie, pedodontie, proteze mobile, estetica dentara.

Mentiuni: Experienta clinica 2 ani

Asistenta medicala

Asistenta medicalacu cu o vasta experienta in stomatologie sunt interesata de o colaborare part time .
Ofer seriozitate si punctualitate.

PROTOCOALE CLINICE STOMATOLOGIE

De ce sa folosim manualele de PROTOCOALE CLINICE GENERALE? Pentru ca stim cu totii cat este de greu sa ii invatam pe cei mai noi membrii ai echipei cu privire la modalitatea de lucru corecta, pasii necesari, reguli care se doresc a fi respectate.

Astfel, echipa noastra pune la punct in urmatoarea perioada protocoale pentru STERILIZARE, PROTETICA, PORTOFOLIU CLINIC și COVID, dar si multe alte materiale de acest gen.

Protocoalele vor fi disponibile in format PDF, usor de descarcat si printat sau citit direct de pe dispozitivele mobile.

Cu o experienta de 14 ani in domeniu, echipa noastra va reuni in acest manuale de protocol cele mai importante aspecte, care sa asigure o baza buna de plecare in formarea oricarui noi practician. Suntem increzatori ca realizarea unui astfel de material va deschide apetitul spre invatare si va crea conditii optime pentru ca echipa sa lucreze eficient, in folosul pacientilor!

Urmareste-ne si pe facebook pentru a afla noutati legate de lansare si precomenzi

https://www.facebook.com/CEXMAS

Mentiuni: https://dental-medical-office-management.blogspot.com/2020/07/protocoale-clinice-generale-stomatologie.html

250 RON/luna Servicii de administrare pagina de Facebook

250 RON/luna Servicii de administrare pagina de Facebook
Ofer SERVICII de administrare pagini social media - Facebook/Instagram

ESTE ANUNT DE OFERTA DE SERVICII< NU DE ANGAJARE

Serviciul include crearea/administrarea paginii de social media (Facebook/Instagram) pentru cabinete/clinici medicale/stomatologice si consta in

- 1 postare/zi
- text specific domeniului de activitate referitor la manopere, tips & tricks, concursuri, oferte
- galerie foto de specialitate
- adaugarea de evenimente/oferte speciale

Abonamentul se achita lunar - 250 RON/luna. Se emite factura

SITE WEB PENTRU CABINET / CLINICA

CREARE WEBSITE - GOOGLE - 300 RON

ATENTIE - ACESTA ESTE UN ANUNT DE OFERTA DE SERVICII, NU DE ANGAJARE

Oferta include realizarea unei poze de antet, introducerea de servicii, upload poze locatie (interior si exterior), detalii precum adresa, numere de telefon de contact, adresa de email si 6 postari pe blog. Nu este necesar sa cumparati nume de domeniu sau hosting.

Exemplu de site realizat cu Google -

https://bpdentaloffice.business.site/
https://dentexpert-trend-buzau.business.site/

Mentiuni: Se elibereaza factura

Chirurgie dento-alveolara

Medic stomatolog cu rezidentiat in Chirurgia Dento-alveolara, experienta din 2012 caut colaborare cu cabinete de medicina dentara din Brasov sau imprejurimi.

Studenta stomatologie post asistenta

Sunt studenta in anul 6 la Facultatea de Medicina Dentara din cadrul Universitatii “Carol Davila” si doresc sa ma angajez part time ca asistenta medicala intr-un cabinet stomatologic. Sunt o persoana sociabila si perseverenta care isi doreste sa lucreze cu o echipa alaturi de care imi pot dezvolta calitatile necesare unui viitor medic stomatolog.

Mentionez ca am mai lucrat ca si asistenta in cabinetul stomatologic, din anul 3 pana in prezent. Sunt pasionata de ortodontie si pedodontie, dar am asistat la manopere specifice fiecarei specializari, precum si curatarea si sterilizarea instrumentarului, prepararea materialelor si ajutor la scaun. Ma pot adapta usor conditiilor de lucru si invat destul de repede.

ASISTENTA STOMATOLOGIE

Ne marim echipa!
Cautam colega cu studiile finalizate.
Program in ture luni-vineri, cabinet in zona centrala (hotel Marriott).
Telefon programari interviu: 0748221533. CV-uri la adresa de email.

Căutam medic stomatolog

Clinica Loremed Tecuci - clinica dentară, ultramodernă, dotată cu aparatură de ultimă generație , caută medici stomatologi generaliști cat si specialiști dedicați meseriei, serioși si responsabili, în vederea unei colaborări pe termen lung.
Mai multe detalii la telefon.

Mentiuni: A?teptam Cv-urile pe adresa de mail: loremed.clinic@yahoo.com

Caut loc de munca

Eleva in anul 3 la AMG doresc colaborare/angajare.Invat Sima adaptez foarte repede.

Tehnician dentar

Respiro Dental angajează tehnician dentar cu sau fără experiență.
Cerințe:
-    Realizarea lucrărilor digital (EXOCAD)
-    Zirconiu full anatomic
-    Structuri zirconiu
-    PMMA
-    Prelucrare zirconiu în cretă, sinterizare, colorare
-    Realizarea modelului funcțional atât analogic, cât și digital

Ne dorim un coleg dornic să învețe lucruri noi și să se adapteze modului de lucru al laboratorului
Program luni-vineri, 8 ore pe zi.
Experiența nu este obligatorie.
Ne puteți trimite CV-ul pe adresa: office@respirodental.ro
Sau ne puteți contacta la următoarele numere: 0727 336 825 sau 0755 120 021

Asistent

Ma numesc Lazar Andrei Alexandru si sunt student la Universitatea de Medicina si Farmacie ”Carol Davila”, facultatea de medicina dentara si sunt interesat sa lucrez ca asistent intr-o clinica stomatologica. Mentionez faptul ca am lucrat inainte de inceperea pandemiei intr-o clinica din Bucuresti si mi am insusit notiuni legate de prepararea si pregatirea materialelor necesare manoperelor stomatologice(otr, endodontie, protetica)

Asistenta-studenta anul 6 stomatologie

Sunt studenta in cadrul UMF CAROL DAVILA BUCURESTI si doresc sa ma angajez ca asistenta intr-o clinica stomatologica unde ma pot dezvolta ulterior ca medic,alaturi de o echipa pasionata de domeniul in care activeaza.
Ma consider o persoana care se adapteaza repede,sociabila,perseverenta si dornica sa acumuleze cat mai multe cunostinte.

Mentiuni: Experienta profesionala:Am lucrat ca asistenta pe perioada facultatii,am experienta in ceea ce priveste ajutorul la scaun,sterilizare si prepararea materialelor.

Studenta stomatologie post asistenta

Sunt studenta in anul 6 la Facultatea de Medicina Dentara, din cadrul Universitatii “Carol Davila” si doresc sa ma angajez, part time, ca asistenta medicala intr-un cabinet stomatologic. Sunt o persoana sociabila si perseverenta. Imi doresc sa lucreze cu o echipa alaturi de care imi pot dezvolta calitatile necesare unui viitor medic stomatolog.

Mentionez ca am experienta ca si asistenta in cabinetul stomatologic. Am lucrat pe postul de asistenta la cabinete si am efectuat practica de vara in cabinet din anul 1. Am experienta in ajutorul la scaun, prepararea materialelor, curatarea si strerilizarea instrumentarului precum si la receptie. Ma pot adapta usor conditiilor de lucru si invat repede.

Asistenta Stomatologie

Sunt studenta la Facultatea de Medicina Dentara "Carol Davila" anul 4 și sunt interesată de o colaborare pt postul de asistenta pe timpul verii și in timpul anului universitar.
Am experiența de aproximativ 2 ani într-un cabinet stomatologic unde am participat la diverse manopere. Ofer seriozitate și punctualitate.