Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Locuri de Munca - Cereri - Stomatologie

1147 anunturi.

Asistenta Stomatologie

Sunt studenta la Facultatea de Medicina Dentara "Carol Davila" anul 4 și sunt interesată de o colaborare pt postul de asistenta.
Am experiența de aproximativ 2 ani într-un cabinet stomatologic unde am participat la diverse manopere. Ofer seriozitate.

Asistenta stomatologie

Sunt studenta in anul 5 la Facultatea de Medicina Dentara din cadrul Universitatii “Carol Davila” si doresc sa ma angajez part time ca asistenta medicala intr-un cabinet stomatologic. Sunt o persoana sociabila si perseverenta care isi doreste sa lucreze cu o echipa alaturi de care imi pot dezvolta calitatile necesare unui viitor medic stomatolog.

Mentionez ca am mai lucrat ca si asistenta. Ma pot adapta usor conditiilor de lucru si invat destul de repede.

tehnica dentara

Laborator de Tehnica Dentara cauta colaborare cu Cabinete Dentare
Metalo ceramica 120ron Ivoclar/Vita
Semi 3.4 ceramica 100ron
Waissar ceramica 90 ron
Zirkon 200 ron capa cu ceramica
Full zirkon 200
Proteze dentare 300
Asiguram curier. Pers Contact. Ahmed
Pentru mai multe detalii si preturi rog contact!totul se face prin sistem cad cam/scanner

Mentiuni: rugam seriozitate/oferim seriozitate

Medic stomatolog

Medic stomatolog, rezident protetica dentara, doresc sa colaborez cu o clinica/cabinet stomatologic in regim part time/full time.
Tratamentele realizate pana in prezent includ preluarea urgentelor, extractii, odontoterapie, pedodontie, proteze mobile, estetica dentara.


Mentiuni: Experienta clinica 2 ani. Forma juridica-SRL.

Medic stomatolog

Medic stomatolog, rezident protetica dentara, doresc sa colaborez cu o clinica/cabinet stomatologic in regim part time/full time.
Tratamentele realizate pana in prezent includ preluarea urgentelor, extractii, odontoterapie, pedodontie, proteze mobile, estetica dentara.

Mentiuni: Experienta clinica 2 ani. Forma juridica-SRL.

Asistenta medicala

Studenta in anul V a Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila", caut colaborare pentru postul de asistenta medicala in cadrul unui cabinet/ unei clinici. Sunt o tanara ambitioasa, perseverenta, dornica de ascensiune pe plan profesional. Mentionez ca am experienta in domeniu, lucrand pana in prezent la 3 clinici din Bucuresti.

Mentiuni: Mentionez ca pe timpul verii sunt disponibila pentru un program full-time.

Asistenta stomatologie

Sunt studenta in anul 6 la Facultatea de Medicina Dentara din cadrul Universitatii “Carol Davila” si doresc sa ma angajez part time, ca asistenta medicala intr-un cabinet stomatologic. Sunt o persoana sociabila si perseverenta care isi doreste sa lucreze cu o echipa alaturi de care imi pot dezvolta calitatile necesare unui viitor medic stomatolog.

Mentionez ca am mai lucrat ca si asistenta in cabinete stomatologice. Ma pot adapta usor conditiilor de lucru si invat destul de repede.

Asistenta

Sunt studenta la Facultatea de Medicina Dentara "Carol Davila" anul 6 și sunt interesată de o colaborare pt postul de asistenta.
Am experiența 2 ani într-un cabinet stomatologic unde am participat la diverse manopere. Sunt o fire sociabilă,perseverenta și punctuală și ma adaptez foarte repede.

Mentiuni: De preferat in apropierea sta?iei de metrou

Medic proaspăt absolvent

Medic rezident la protetica dentară anul I doresc colaborare part time cu un cabinet de medicina dentară pentru a acumula cât mai multă experiența in domeniu.

Cut sa fac voluntariat

Buna ziua sunt Asistenta Medicala Generalista si caut sa un medic de stomatologie care vrea sa ma primeasca sa pot face un voluntariat.Momentan nu am un oc de munca.Adresa mea este email este ginuta1981@gmail.com si nr tel 0741333887

Mentiuni: Nu am

Clinica dentara, angajam asistenta

Clinica dentară, angajăm asistent /asistentă medicală , program de 6-8 ore pe zi / 5 zile pe săptămână.

Cerinţe obligatorii:
- scoala postliceala sanitară terminată;
- aviz de liberă practică la zi;
- experienţa minimă în domeniul medical de 1 an;
- cunoştinţe PC;
- vorbitoare fluenta de limba romana, impecabilă / corect, capacitatea de a vorbi firesc politicos cu pacienţii, persoană calmă, liniştită, înţelegătoare, cu capacitate bună de a lucra în echipă;

Rog trimiteţi CV actualizat (dacă este posibil, cu fotografie de asemenea, recentă) la adresa de email.

Pentru alte detalii decât cele de mai sus puteţi suna la numarul de telefon din anunt, dacă restul cerinţelor de mai sus sunt îndeplinite;

Mentiuni: ***Detaliile de natura salariala, programul, se discuta direct cu angajatorul, în cadrul unei întâlniri.

Colaborare chirurgie orala si implantologie

Medic specialist la chirurgie dento-alveolara, cu experienta peste 15 ani ofer servicii( chirurgie orala,implantologie,aditie osoasa...)in regim de colaborare cu cabinete si clinici dentare din Bucuresti Ilfov si localitati invecinate Detalii la telefon: 0744232612

Mentiuni: Colaborare chirurgie orala ?i implantologie

Medic stomatolog

Medic stomatolog , rezident protetica dentara an 2, doresc sa colaborez cu o clinica/cabinet stomatologic.
Tratamentele efectuate pana in prezent includ preluarea urgentelor, odontoterapie, pedodontie, protetica mobila, profilaxie.

Mentiuni: Experienta clinica 1 an si 6 luni

Asistenta, studenta in anul 5

Studenta in anul 5, caut colaborare ca asistenta part time sau full time.
Sunt o persoana comunicativa si dornica de a invata. Am experienta de cateva luni.
Pentru alte informatii ajutatoare, va stau la dispozitie la telefon.

Medic stomatolog

Caut un cabinet prietenos, in care sa pot face practica, fara plata, am experienta anterioara ca asistenta si pot oferi ajutor in cabinet in timpul disponobil (cateva zile pe saptamana, deoarece am un alt job). Am certificat de membru la.colegiu.