Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Locuri de Munca - Cereri - Stomatologie

1478 anunturi.

Medic rezident chirurgie dento-alveolara

Medic rezident chirurgie dento-alveolara, absolvent al UMF "Carol Davila" promotia 2020, caut cabinet/clinica in vederea colaborarii, atat pentru manopere de stomatologie generala cat si chirurgie. Desi sunt incepator, sunt dornic de a invata si a ma dezvolta, seriozitate maxima.

Mentiuni: Trimit cv la cerere

Medic rezident

Medic rezident pe chirurgie dento-alveolara, caut cabinet de medicina dentara in vederea colaborarii, am absolvit in 2020 si desi experienta mea profesionala este minima, sunt o persoana ambitioasa, dornica de a invata.

Cabinet stomatologic din Bucuresti cauta colaborator.

Cabinet stomatologic din Bucuresti cauta medic stomatolog generalist, cu experienta minim 3 ani, pentru colaborare.
CV necesar, trimis la adresa de email.

Angajare Medic-Stomatolog

Medic-stomatolog generalist, absolvent al Facultatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila" Bucuresti, promotia 2018, in prezent rezident stomatologie generala, cu experienta clinica 2 ani, foarte pasionat, serios si motivat, rabdator, calm, cu o relatie medic-pacient foarte buna si cu dorinta de a aprofunda endodontia si de a realiza competenta de implantologie, caut colaborare/ angajare intr-un cabinet/clinica de medicina dentara, in orasul Timisoara.

Medic stomatolog - colaborare

Medic rezident la Chirurgie Dento-Alveolară UMF Cluj-Napoca în an terminal, caut colaborare Stomatologie generală/chirurgie orala, cu cabinet/clinică stomatologică în care să-mi desfășor activitatea. Efectuez manopere chirurgicale și manopere de stomatologie generală, cu experiență la scaun de 2 ani si jumătate. Am disponibilitatea să mă deplasez și în localitățile limitrofe (+/- 50km de Cluj-Napoca).

Mentiuni: De?in actele necesare în vederea unei colaborari.

Medic rezident pedodont

Medic rezident pedodont an 2, masterand in laser la universitatea din Aachen, caut colaborare cu cabinet/clinica in București.
Pt detalii și cv ma puteți contacta la nr 0727379366

Angajam asistenta stomatologie

Dental Turism Clinic isi mareste echipa! Clinica stomatologica situata central angajeaza asistenta pentru stomatologie. Daca esti devotata, prietenoasa, cu spirit de echipa si pasionata de stomatologie, te asteptam cu un CV pe adresa de email. Detaliile se discuta la interviu.

Mentiuni: Experienta constituie un avantaj

Medic rezident chirurgie dento-alveolara

Medic rezident chirurgie dento-alveolara anul 2 caut cabinet pt efectuarea diferitelor manopere de chirurgie orala(extractii, odontectomii,chistectomii, implantolgie). Ma pot deplasa si in imprejurimile bucurestiului
Detalii la telefon

Mentiuni: Detin srl

  • 2021-01-14
  • Bucuresti si imprejurimi, Toate judetele
  • 0727623620

Medic rezident stomatologie generala

Absolventa a promotiei 2020, Medic Rezident pe Stomatologie Generala, caut un cabinet/ clinica in care sa ma formez si cu care sa colaborez.

Mentiuni: Sunt de acord cu asistarea la scaun pt o periada de inceput.

Asistenta stomatologie

Studenta anul IV la Facultatea de Asistenta Medicala din cadrul UMFST TGM, caut un post de asistenta part-time, fara experienta.

Mentiuni: part-time

Medic specialist endodont

Caut colaborare cu cabinet sau clinică stomatologică, de preferat avand in dotare microscop, în București sau zonele limitrofe, 2 zile pe săptămână.

Mentiuni: Detin PF.Pot trimite CV la cerere.

Medic stomatolog - colaborare

Medic stomatolog promotia 2017, in prezent medic rezident stomatologie generala si cu experienta la scaun de 2 ani si jumatate atat in manopere de stoamtologie generala, dar si endodontie microscopica caut colaborare cu un cabinet sau clinica stomatologica din Bucuresti sau zonele limitrofe.

Mentiuni: Detin SRL; La cerere pot trimite CV

Chirurgie dento-alveolara

Medic rezident la Chirurgie Dento-Alveolara UMF Carol Davila in an terminal, caut clinica stomatologica in care sa-mi desfasor activitatea. Efectuez manopere chirurgicale precum extractii, odontectomii, chistectomii, rezectii apicale, intervenții asupra tesutului moale si sunt debutant in implantologie. Sunt foarte pasionata de acest domeniu si ma perfectionez continuu prin cursuri, carti si articole de specialitate.
Pot asista la intervențiile de chirurgie si mi-ar placea sa ma dezvolt intr-o echipa de profesionisti pe termen lung.

Mentiuni: Detin SRL si am disponibilitate sa ma deplasez in localitatile limitrofe. Pot trimite CV la cerere.

Asistent stomatologie

Caut loc de munca intr o clinica /cabinet stomatologic.Precizez ca am experienta in domeniu

Mentiuni: Preferabil in sectorul 1,3

Medic Stomatolog

Medic stomatolog, absolventa a promoției 2020, caut loc de munca in cabinet/clinica dentara modernă cu diferite specializări, unde doresc sa îmi dezvolt cunoștiintele și sa progresez. Sunt medic rezident pe parodontologie anul 1.

Mentiuni: -Experien?a in cabinet stomatologic de 3 ani ca asistent voluntar. -Experinta minima in domeniu, având la activ manopere efectuate in cadrul Faculta?ii.