Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Locuri de Munca - Cereri - Stomatologie

1478 anunturi.

MEDIC REZIDENT CHIRURGIE DENTO-ALVEOLARA

Medic rezident in cadrul specializarii de Chirurgie dento-alveolara in an terminal, caut o colaborare pe termen lung in Brasov si imprejurimi in vederea efectuarii manoperelor de chirurgie orala si implantologie. Mentionez ca detin toate instrumentele si aparatura necesare in vederea efectuarii acestor manopere. De asemenea sunt vorbitor de limba maghiara, engleza si germana. Pentru detalii ma puteti contacta pe numarul de telefon : 0746144224

Ortodont

MEDIC ORTODONT
Medic specialist ortodontie si ortopedie dento-faciala, experienta 10 ani in domeniu (specialist DAMON,aparate autoligaturante), doctor in stiinte medicale, cadru universitar UMF IASI- disciplina Ortodontie, ofer colaborare pe ortodontie cu clinicile din judetele IASI, NEAMT, BOTOSANI,SUCEAVA. Ofer si caut seriozitate

Mentiuni: Iasi, Suceava,Neam?

Implantologie parodontologie chirurgie

Medic specialist chirurgie orala si maxilofaciala, pasionat de chirurgie, specializat in Romania si in strainatate vorbitor fluent de engleza si incepator la limba germana caut colaborari in Bucuresti, Brasov, Sibiu. Am experienta in rezolvarea cazurilor de la simplu la complex. Pentru mai multe informatii ma puteti contacta pe adresa periodontal.implant.surgery@gmail.com

Medic Rezident Chirurgie OMF an4 cu experiență !


Medic Rezident Ch.OMF an4 cu experiență !
Dublă licență: Stomatologie&Med.Generală
- doresc să colaborez cu cabinete/clinici stomatologice în București și împrejurimi!

Pentru mai multe detalii rog să mă contactați telefonic!

Student anul 5, post asistent part-time

Sunt student în anul 5 la facultatea de medicina dentara Titu Maiorescu, caut post de asistent part-time. Program disponibil:marți și vineri toată ziua, miercuri 08:00-14:00/15:00 +weekend
Experiența a fost acumulata pe perioada practicii de vara în domeniile:endodontie, protetica, parodontologie si chirugie(implantologie)

Studenta UMF Carol Davila,caut job intr un cabinet/clinica stomatologica

Buna ziua! Sunt studenta anul 3,Amg,as dori un program cat mai flexibil,dupa ora 14 pentru a participa și la cursurile de la facultate .
În weekend pot lucra.

Mentiuni: Ambitioasa si dornica de a invata

Asistentă medicală

Asistenta medicala debutanta fara experienta, am terminat scoala postliceala sanitara si caut sa ma angajez la un cabinet stomatologic.
Sunt dispusa sa lucrez full-time,8h/zi doar de dimineață începând cu ora 8.Sunt o persoană muncitoare, punctuală,comunicativă,serioasă,prietenoasă și dornică de a învăța cat mai multe.

Mentiuni: Pentru mine ar fi o deosebita onoare sa intru în echipa dvs! Va mul?umesc pentru aten?ia acordata!

Studenta, UMF Carol Davila, caut job intr-un cabinet/clinica stomatologica

Buna ziua! Sunt studenta, anul 3; Pot lucra in weekend! As dori un program cat mai flexibil in timpul saptamanii astfel incat sa pot participa la cursurile facultatii. Astept oferte, multumesc frumos!

Mentiuni: Mentionez ca am mai lucrat aproape un an si jumatate ca asistenta, asistand la manopere de chirurgie, protetica si endodontie. Sunt ambitioasa si dornica de a invata si celelalte specializari.

Mediic Dendist

Cautam medic Dentist, (cabinet in zona vile str Clucerului nr 27 sect 1)
Plata la PROCENT 50%
Necesita PFA CMI SRL .
CV cu Foto la email nopain73 yahoo.com

Asistenta stomatologie

Buna ziua! Sunt studenta la facultatea de medicina dentara Bucuresti, anul 3,si caut un loc de munca part-time,de preferat dupa amiaza, unde ma pot dezvolta si unde pot acumula cunostinte ce ma vor ajuta pe viitor. Mentionez ca am mai lucrat aproape un an ca asistenta ,asistand la manopere de otr,pedodontie, protetica,ortodontie.Sunt o persoana ambitioasa, si dornica de a invata si celelalte specializari.Ma adaptez usor unui nou colectiv. Astept oferte,multumesc frumos!

Chirurgie dento-alveolara

Medic rezident la Chirurgie Dento-Alveolara caut colaborare cu un cabinet stomatologic in Bucuresti sau localitatile învecinate.

Colaborare studente Medicina Dentara

Cabinet zona Militari, dorim colaborare part time cu studente Medicina Dentara, in vederea efectuarii sterilizarii si asistentei la scaun medic. Programul zilele ramase Luni, Joi, Vineri, plata / ora. Rog CV cu poza pe catrinel.dumitrescu@yahoo.com.

Caut job asistenta

Studenta in anul V la UMFCD Medicina Dentara doresc sa lucrez PART-TIME ca asistenta la scaun, preferabil in sector 3 sau in apropierea unei statii de metrou. Am experienta dobandita pe parcursul practicii de vara la finalul fiecarui an, dar si ultimele 6 luni unde am lucrat de 3 ori/sapt. intr-un cabinet stomatologic si am participat activ la manopere precum extractii dentare, tratamente endodontice, protetice, chiuretaje parodontale, odontoterapie restauratoare, implantologie. Sunt comunicativa, serioasa, amabila si dispusa sa invat cat mai mult.

Rezident Chirurgie Dento Alveolară an 3 caut colaborari

Rezident la Chirurgie Dento-Alveolară an terminal ( anul 3) ,caut o colaborare cu o clinică / cabinet stomatologic pe termen lung in judeţele Iaşi, Suceava , Botosani , Neamţ , Bacău in vederea efectuării manoperelor de chirurgie dento- alveolara din cabinet ( implante, odontectomii, extractii complicate etc)
Am terminat facultatea la Iaşi promoţia 2017 fiind bursier in toţi anii de studiu. Sunt o persoană deschisă la minte, dornică de perfecţionare, investesc mereu in cursuri si congrese , citesc diferite carţi de specialitate si de dezvoltare personală.
3 lucruri care ma caracterizează perseverenţa, integritatea si dezvoltarea continuă.
Mă puteţi contacta la numărul de telefon 0748848750

Dr. Stomatolog

Dr.Stomatolog,practic Stoma-generala doar de 8 ani, caut colaborare part-time, detin PFA

Mentiuni: detalii la telefon