Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Servicii Medicale - Cereri

106 anunturi.

Rubrica "Servicii Medicale" conține oferta de servicii medicale și paramedicale necesare MEDICILOR și personalului medical pentru colaborări în vederea realizării actului medical complet: radiografii dentare, analize medicale, laboratoare de tehnică dentară, cabinete medicale ecografie etc.
Rubrica poate fi în egala masură utilă și pacienților care se interesează direct de aceste servicii fără a fi trimiși de un alt medic.

Adăugarea firmei sau cabinetului medical individual în această rubrică este gratuită pentru utilizatorii acestui site.

Nume firma / Medic: Zana Maseluta

Domeniul de activitate / Specialitatea: Stomatologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Clinica stomatologica pentru copii, cautam colega asistenta studenta careia sa ii placa copiii , sa fie empatica si care sa ne ajute în lucrul cu cei mici. Pentru detalii, va rugam sa ne contactati la numărul de telefon 0752099222.

Nume firma / Medic: ALLI TEETH TREATMENT ART SRL

Domeniul de activitate / Specialitatea: Stomatologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Caut partener de afaceri pentru deschiderea unui cabinet stomatologic în Brăila, detalii la telefon 0755505372.

Nume firma / Medic: Grama Andreea

Domeniul de activitate / Specialitatea: Stomatologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Sunt medic stomatolog generalist, am experienta cu manoperele stomatologice si cu gestionarea relatiei medic-pacient. Sunt o fire empatica, punctuala, organizata, careia ii place profesionalismul. Am lucrat 5 ani la 3 clinici si cabinete stomatologice si am o vasta experienta pe odontoterapie, extractii , profilaxie, precum si pe endodontie. Detin parafa, PFI si sunt inscrisa la Colegiul Medicilor Stomatologi Bucuresti. Sunt interesata de un contract de colaborare cu dvs 2 zile sau 5 zile pe saptamana daca se asigura un flux constant de pacienti (eventual si o sambata pe luna) si sunt dispusa sa ne intalnim sa discutam mai multe detalii la un interviu. Multumesc frumos si abia astept sa ne cunoastem. Atasez CV-ul la cerere si astept sa ne auzim la un telefon.😁 Tel: 0724966258

Nume firma / Medic: Slimak Catinca

Domeniul de activitate / Specialitatea: Student Stomatologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Bună ziua, mă numesc Slimak Catinca, sunt studentă în anul 3 la Facultatea de Stomatologie UMF "Carol Davila" din Bucureşti şi caut un cabinet care să mă ajute să capăt experienţă şi manualitate. În prezent nu am experienţă, dar sunt deschisă şi dornică să învăţ şi să muncesc. Sunt punctuală şi serioasă când vine vorba de ceea ce îmi doresc, iar meseria de medic stomatolog este clar ceva ce mă interesează. Programul de lucru la cabinet aş vrea să fie flexibil, întrucât am şi cursuri la facultate. Mulţumesc! O zi frumoasă!

Nume firma / Medic: GM ASISTENT MED

Domeniul de activitate / Specialitatea: ingrijiri medicale la domiciliu

Descrierea serviciilor / activitatii: Dorim sa ne mărim echipa cu un medic generalist pentru consultații la domiciliul pacienților noștri. oferim comision atractiv pentru fiecare serviciu în parte.

Nume firma / Medic: GM ASISTENT MED

Domeniul de activitate / Specialitatea: ingrijiri medicale la domiciliu

Descrierea serviciilor / activitatii: Dorim sa ne mărim echipa cu un medic cardiolog pentru consultații și EKG. oferim comision atractiv pentru fiecare serviciu în parte.

Nume firma / Medic: Centrul Medical Clarisse

Domeniul de activitate / Specialitatea: Servicii medicale

Descrierea serviciilor / activitatii: Tehnician dentar Centrul Medical Clarisse, clinica stomatologică cu experiență de aproape 20 de ani pe piața medicală, se dezvoltă ținând pasul cu dinamica standardelor tehnologice şi digitale de ultimă generaţie, oferind acces la servicii stomatologice complete pacienților săi, acordând atenție celei mai importante resurse dintr-o companie de succes și anume resursa umană. Astfel că, suntem în căutarea unei persoane, in functia de tehnician dentar, care dorește să se alăture și să se dezvolte profesional, alături de echipa Clarisse. Cerinte • Studii postliceale sau superioare de tehnică dentară; • Cunoştinţe legate de folosirea aparaturii specifice unui laborator dentar: utilizare a sablatorului, cuptorului de preîncălzire, micromotorului, freză, malaxor, polizor, soclator, oala Baro, etc. • Cunoștințe de operare CAD-CAM; Responsabilitati • Crearea designului digital al lucrărilor protetice, folosind tehnologia EXOCAD și softul de operare CAD-CAM; • Examinarea modelelor şi a amprentelor dentare luate de catre medicul stomatolog, pentru a realizarea design-lui lucrărilor dentare solicitate; • Execuția protezelor dentare fixe • Turnarea modelelor de lucru, sectionare, gravare si articulare

Nume firma / Medic: RUVNET DENT SRL

Domeniul de activitate / Specialitatea: RUVNET DENT SRL

Descrierea serviciilor / activitatii: Vrem sa ne marim echipa! Cautam medic stomatolog ortodont si medic stomatolog generalist. Pentru mai multe detali sunati la nr.0764990096

Nume firma / Medic: Slimak Catinca

Domeniul de activitate / Specialitatea: Student Stomatologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Buna ziua, mă numesc Slimak Catinca, sunt studentă în anul 3 la Facultatea de Stomatologie UMF "Carol Davila" din Bucureşti şi caut un cabinet care să mă ajute să capăt experienţă şi manualitate. În prezent nu am experienţă, dar sunt deschisă şi dornică să învăţ şi să muncesc. Sunt punctuală şi serioasă când vine vorba de ceea ce îmi doresc, iar meseria de medic stomatolog este clar ceva ce mă interesează. Programul de lucru la cabinet aş vrea să fie flexibil, întrucât am şi cursuri la facultate, iar legat de zonă: în apropiere de Sectorul 6. Mulţumesc! O zi frumoasă!

Nume firma / Medic: GM ASISTENT MED

Domeniul de activitate / Specialitatea: medic cardiolog

Descrierea serviciilor / activitatii: suntem o firma care oferim ingrijiri medicale la domiciliu si dorim sa colaboram cu un medic cardiolog pentru interpretarea analizelor medicale și a electrocardiogramei pacienților noștri.

Nume firma / Medic: Hisham Jouda

Domeniul de activitate / Specialitatea: Ortodontie

Descrierea serviciilor / activitatii: Otodonție și ortopedie dento faciala. - Aparate mobile - Aparate fixe convenționale (metalic, ceramic și safir) - Aparate fixe autoligaturante.

Nume firma / Medic: Tomescu

Domeniul de activitate / Specialitatea: Stomatologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Caut partener serios in vederea inchirierii unui cabinet stomatologic

Nume firma / Medic: Mohamed

Domeniul de activitate / Specialitatea: URGENT LOAN FOR CONTACT US FOR INSTANT APPROVE

Descrierea serviciilor / activitatii: LOAN OFFER WITH 3% INTEREST RATE APPLY. Do you need finance to start up your own business or expand your business, Do you need funds to pay off your debt? We give out loans to interested individuals and companies who are seeking loans with good faith. Are you seriously in need of an urgent loan to contact us. Email: indiabullsfinance366@gmail.com Whats App +91-9599047193

Nume firma / Medic: Darwich Ali

Domeniul de activitate / Specialitatea: Medicina dentara

Descrierea serviciilor / activitatii: Buna ziua , ma numesc Darwich Ali,am absolvit in 2020 , de atunci si lucrez,lucrez:protetica,endo,extractii..... Recent mam inscris si la cursul de implantologie Imi caut un job part time in Galati pentru ca deja lucrez la o clinica,va multumesc!

Nume firma / Medic: DR. SABIN BADEA

Domeniul de activitate / Specialitatea: ACUPUNCTURA

Descrierea serviciilor / activitatii: Medic cu competenta in acupunctura eliberata de Ministerul Sanatatii, practicant QIGONG, OFER COLABORARE. Se preteaza ideal, fara sa se limiteze la, unui praxis de medicina de familie sau de recuperare / fizioterapie. ACUPUNCTURA-efecte remarcabile pe dureri musculare. Adjuvant, ca si terapie complementara, ameliorand simptomatologia, fluidizeaza convalescenta. Indicatii specifice: ●dureri și contracturi musculare ; ●lombalgii, dureri de sciatică; ●dureri de gât și de spate datorate posturii deficitare; ●sindromul degetului in arc (degete blocate in flexie); ●insomnii; ●urinari frecvente fără cauză clară ; ●"când a intrat frigul in tine" -oprește răceala din avansat; ●scăderea libidoului sau a vitalității sexuale ("Focul Rinichiului"); ●dureri de genunchi,  apă la genunchi; ●crampe abdominale pe fond psihic, indigestii, scaune moi care nu trec nici după ce ne reglăm alimentația; ●dereglari de pofta de mâncare; ●stari de greata,de plenitudine; ●senzații de sufocare, că respir greu sau respir și parca nu intra aerul; ●ameliorează alergii; ●stimulează lipoliza ("slăbit"); ●edeme, retenții de lichide; ●furie , migrene, dureri de cap; ●slăbiciune generala, lipsă de vlagă; ●transpirații nocturne; ●agitație, tristețe, îngrijorări,stări depresive sau maniacale; ●"minte încețoșată"; ●gânduri obsesive; ●recuperare după lezarea mecanică a unor nervi;

Pagina 1 / 8