Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Servicii Medicale - Cereri

83 anunturi.

Rubrica "Servicii Medicale" conține oferta de servicii medicale și paramedicale necesare MEDICILOR și personalului medical pentru colaborări în vederea realizării actului medical complet: radiografii dentare, analize medicale, laboratoare de tehnică dentară, cabinete medicale ecografie etc.
Rubrica poate fi în egala masură utilă și pacienților care se interesează direct de aceste servicii fără a fi trimiși de un alt medic.

Adăugarea firmei sau cabinetului medical individual în această rubrică este gratuită pentru utilizatorii acestui site.

Nume firma / Medic: Eutalia

Domeniul de activitate / Specialitatea: Asistent medical

Descrierea serviciilor / activitatii: Eutalia cauta asistenti medicali generalisti pentru Italia. Cerinte: Diploma de asistent medical generalist; Cunostinte baza de limba italiana; Experienta minima in domeniu. Oferim: Contract de munca per termen nelimitat; Salariu de la €1800 la €2200 brut; Cazare gratuita. Trimiteti CV la jobs@eutaliacoop.it

Nume firma / Medic: Medic Rezident Ortodontie

Domeniul de activitate / Specialitatea: Rezident Ortodontie

Descrierea serviciilor / activitatii: Medic rezident an II la disciplina de Ortodontie si Ortopedie Dento-Faciala in cadrul UMF Carol Davila caut colaborare part-time

Nume firma / Medic: Neagoe Adina

Domeniul de activitate / Specialitatea: Rezident Pedodontie

Descrierea serviciilor / activitatii: Medic stomatolog promotia 2020,in prezent Rezidenta la Pedodontie anul 1,caut clinica/cabinet pentru colaborare part-time.

Nume firma / Medic: Neagoe Adina

Domeniul de activitate / Specialitatea: Rezident Pedodontie

Descrierea serviciilor / activitatii: Medic stomatolog promotia 2020,in prezent Rezidenta la Pedodontie anul 1,caut clinica/cabinet pentru colaborare part-time.

Nume firma / Medic: MEDIC LINE

Domeniul de activitate / Specialitatea: MEDICINA UMANA

Descrierea serviciilor / activitatii: Clinica Medicala Medic Line angajeaza medic Medicina de Familie. Clinica beneficiaza de laborator de analize medicale propriu si alte specialitati medicale.

Nume firma / Medic: Serviciu de împrumut de încredere

Domeniul de activitate / Specialitatea: Serviciu de împrumut

Descrierea serviciilor / activitatii: Credit rapid de împrumut și finanțare Sunt un creditor privat care oferă împrumut între indivizi serios și cinstiți. Rata dobânzii mele este de 3%. Dacă sunteți interesat, vă rugăm să contactați-mă prin e-mail, unde sunt numărul meu Whatsapp și lăsați-mi suma pe care doriți să o împrumutați și cuantumul de rambursare a sumei. Pentru mai multe informatii. E-mail pentru a contacta: valerie12dunet@gmail.com sau whatsapp: +33751896973

Nume firma / Medic: Centrul Medical Clarisse

Domeniul de activitate / Specialitatea: Centrul Medical Clarisse

Descrierea serviciilor / activitatii: Ne marim echipa, cautam medic stomatolog generalist cu experienta. Amabilitatea, seriozitatea, profesionalismul sunt calitati pe care le apreciem. Te asteptam sa faci parte din echipa noastra de profesionisti care pun pret pe calitate si satisfactia pacientului.

Nume firma / Medic: Plataga Adelina

Domeniul de activitate / Specialitatea: Asistent Medicina Dentara

Descrierea serviciilor / activitatii: Bună! Mă numesc Platagă Adelina, studentă în anul V la Facultatea de Medicina Dentară , caut cabinet dentar în vederea unei colaborări pentru postul de asistentă part-time în funcție de programul de la facultate. Menționez faptul ca fac practica în domeniu încă din primul an de facultate și am experiență în câteva domenii: stomatologie generală, pedodonție, chirurgie dento-alveolara si implantologie . Sunt o persoana punctuală, muncitoare, ofer seriozitate și sunt deschisă spre a învăța lucruri noi.

Nume firma / Medic: Student - Asistent medical

Domeniul de activitate / Specialitatea: Studenta UMFCD / Asistent medical

Descrierea serviciilor / activitatii: Buna ziua, Sunt studentă în anul 3 in cadrul facultății de Medicină Dentara la UMF "Carol Davila" București. Caut un job part-time,in ture( de asistenta medicala ), cu personal prietenos și primitor, într-un cabinet de stomatologie. Am terminat Școala Postliceală sanitară "Fundeni" (2019). Sunt o fire deschisa,empatică și mereu zâmbitoare. Mă adaptez ușor la orice fel de mediu, fiindu-mi ușor să fac fata la presiune și orice situatie imprevizibilă, nou apărută. La locul de munca îmi doresc să mă dezvolt și să învăț cat mai multe pentru a aduce cat mai multe beneficii și plus valoare atât cabinetului la care lucrez cât și mie ca viitor medic stomatolog. Pentru mai multe detalii mă puteți contacta telefonic. Mulțumesc anticipat!

Nume firma / Medic: SELENA MEDICAL

Domeniul de activitate / Specialitatea: PRESTARI SERVICII MEDICALE

Descrierea serviciilor / activitatii: asistent medical pe chirurgie , caut colaborare , part-time cu cabinete , spital , policlinici

Nume firma / Medic: Laura

Domeniul de activitate / Specialitatea: tehnician dentar

Descrierea serviciilor / activitatii: Doresc colaborare cu medic stomatolog. Am laborator propriu in zona Piata Domenii. Execut lucrari metalo - ceramice, metalo - acrilice si proteze mobile. Ofer seriozitate, profesionalism si livrez lucrarile la timp.

Nume firma / Medic: Serviciu de împrumut de încredere

Domeniul de activitate / Specialitatea: Serviciu de împrumut

Descrierea serviciilor / activitatii: Finanțare rapidă a creditelor și împrumuturilor Sunt un împrumutat privat care oferă împrumuturi între persoane serioase și oneste. Rata mea de dobândă este de 3%. Dacă sunteți interesat, vă rugăm să mă contactați prin e-mail sau să urmați numărul meu de WhatsApp și să-mi spuneți suma pe care doriți să o împrumutați și durata de timp. rambursarea sumei. Pentru mai multe informatii. E-mail de contact: valerie12dunet@gmail.com sau Whatsapp: +33751896973

Nume firma / Medic: Ana

Domeniul de activitate / Specialitatea: Medicina

Descrierea serviciilor / activitatii: Clinica autorizată în Nordul Bucureștiului oferă în chirie spații pentru desfășurare de activitate medicală pentru următoarele specialități: ORL, Medicina Interna, Oftalmologie, Ortopedie, Psihiatrie, Neurologie și Medicina Muncii. Servicii suplimentare contra cost: recepție, secretariat, gestionare plăți. Pentru detalii vă rugăm să contactați - 0760376527.

Nume firma / Medic: LALUXOR DENT OL

Domeniul de activitate / Specialitatea: Medic stomatolog

Descrierea serviciilor / activitatii: Angajez medic stomatolog cu/fara experienta. Depune un CV la e-mail Vasiliulaura84@yahoo.com si te vom contacta! Noi!

Nume firma / Medic: ElvetoDent

Domeniul de activitate / Specialitatea: stomatologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Clinica stomatologică - angajeaza asistent medical cu sau fără experiență în domeniul stomatologic

Pagina 1 / 6