Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Servicii Medicale - Cereri

65 anunturi.

Rubrica "Servicii Medicale" conține oferta de servicii medicale și paramedicale necesare MEDICILOR și personalului medical pentru colaborări în vederea realizării actului medical complet: radiografii dentare, analize medicale, laboratoare de tehnică dentară, cabinete medicale ecografie etc.
Rubrica poate fi în egala masură utilă și pacienților care se interesează direct de aceste servicii fără a fi trimiși de un alt medic.

Adăugarea firmei sau cabinetului medical individual în această rubrică este gratuită pentru utilizatorii acestui site.

Nume firma / Medic: medic stomatolog

Domeniul de activitate / Specialitatea: medicina dentara

Descrierea serviciilor / activitatii: Doctor stomatolog, doresc angajare pe termen lung intr-un cabinet stomatologic, experienta in domeniu 5 ani. Competente endodontie, odontologie, parodontologie, protetica, estetica dentara. Detalii telefonic, 0722 703 993! Rog seriozitate!

Nume firma / Medic: Softlex Dental

Domeniul de activitate / Specialitatea: SOFTWARE

Descrierea serviciilor / activitatii: Softlex Dental Dental Stars este un software stomatologic care it permite să gestionezi clinica dentară cu pasiune, simplu si inteligent. Fără taxe suplimentare ! Nu există restricții cu privire la mai multe calendare sau usernames etc ! Noi, te vedem ca un coleg medic dentist, care doreste să gestioneze clinica cu pasiune si ridicand standartul cum ar fi trecerea de la fisa pacientului scris cu mana la digitalizarea cu un software stomotologic modern facut special pentru tine de catre o colaborare inteligenta cu specialisti in domeniu si al tau si al nostru . Fara costuri dar cu toate facilitățile dorite. Cu toții stim cum si ce trebuie ca un cabinet stomatologic sa mearga bine. Acesta este si motivul pentru care Dental Stars iti aduce acest produs unic in mainile tale pentru ca cel mai bun manager esti TU . " A soft touch for the hard worker" Semnat un coleg !

Nume firma / Medic: psiholog / psihoterapeut Angy PANA

Domeniul de activitate / Specialitatea: Consiliere psihologica/psihoterapie

Descrierea serviciilor / activitatii: Sunt o persoana pozitiva , empatica , deschisa catre pacient / client , am practica privata in consiliere , evaluare psihologica , psihoterapie , psihologia muncii si organizationala . Consiliere , evaluare psihologica , psihoterapie Doresc colaborare cu clinici medicale pe medicina muncii . Doresc seriozitate.

Nume firma / Medic: Bulisca Agnes Beatrice

Domeniul de activitate / Specialitatea: Medicina Dentara

Descrierea serviciilor / activitatii: Ma numesc Bulisca Agnes Beatrice si sunt studenta in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila", Bucuresti in anul al 3-lea de studiu. Caut o clinica unde pot acumula cat mai multe informatii ce-mi vor fi necesare in cariera si-mi doresc un doctor care ma poate indruma spre acestea. Sunt dornica de a invata cat mai mult si ma adaptez foarte bine in cadrul unei echipe medicale. Nu ma intereseaza partea materiala, vreau doar sa vin la cabinet de placere si sa ajut cat pot de mult. Am mai lucrat ca asistenta in domeniu si am acumulat cateva cunostinte (daca este necesar trimit CV-ul la cerere).

Nume firma / Medic: Student Anul 2

Domeniul de activitate / Specialitatea: Medicina Dentara

Descrierea serviciilor / activitatii: Ma numesc Miclea Constantin Vladut si sunt student in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila" , Bucuresti ,in anul al 2-lea de studiu si sunt in cautarea unui doctor care ma poate indruma in acest domeniu. Sunt dornic de a acumula noi cunostinte si ma pot adapta foarte repede noilor conditii de munca. Nu ma intereseaza partea materiala ci imi doresc sa pot fi de folos unui doctor in domeniu (pot trimite si un CV daca este necesar).

Nume firma / Medic: ALBU ANCA LUMINITA

Domeniul de activitate / Specialitatea: MEDIC PRIMAR MEDICINA GENERALA

Descrierea serviciilor / activitatii: Medic primar Medicina generala,Atestat in Homeopatie,Atestat in Ultrasonografie generala,caut loc de munca.Persoana competenta,serioasa,cu experienta in functie de conducere,si urgente medico-chirurgicale.

Nume firma / Medic: Medic Specialist

Domeniul de activitate / Specialitatea: Ingrijire la Domiciliu

Descrierea serviciilor / activitatii: Medic Specialist, solicit colaborare/angajare cu firme din domeniul ingrijirii la domiciliul pacientului.Am o experienta bogata in efectuare de manevre terapeutice la indicatia medicului curant.Injectii,perfuzii,montare-schimbare branula,montare-schimbare sonda urinara(vezicala),pansament escare si plagi suprainfectate,recoltare analize de laborator,clisma terapeutic si evacuator,toaletare si igienizare pacienti imobilizati.

Nume firma / Medic: Vasile

Domeniul de activitate / Specialitatea: Medic stomatolog

Descrierea serviciilor / activitatii: Medic stomatolog,cu experiența de 1 an,caut loc de munca in România.la moment sunt in Republica Moldova

Nume firma / Medic: Ursu Elvira

Domeniul de activitate / Specialitatea: medicina interna

Descrierea serviciilor / activitatii: Asistenta medicala,cu experienta bogata in abordarea venelor si arterelor, doresc colaborare in domeniu (am 44 ani de experienta la spitalul Universitar).

Nume firma / Medic: Perfect Smile Studio

Domeniul de activitate / Specialitatea: Stomatologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Clinica stomatologica Perfect Smile Studio, situata in Bucuresti, Sectorul 4, angajeaza medic stomatolog. Asteptam CV-urile dumneavoastra la adresa de email: contact@perfectsmilestudio.ro Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon: 0753 022 022

Nume firma / Medic: Sabrina munteanu

Domeniul de activitate / Specialitatea: Medicina dentara

Descrierea serviciilor / activitatii: Studenta , caut sa fac practica la un cabinet

Nume firma / Medic: mariademja

Domeniul de activitate / Specialitatea: mariademja@gmail.com PS: oamenii neseri?ti se ab?in

Descrierea serviciilor / activitatii: ofertă specială de împrumut Am un capital care va fi folosit pentru a acorda împrumuturi speciale pe termen scurt și lung variind de la 5000 € la 1.000.000 € pentru oricine care doresc serios acest împrumut. 3% dobândă în anul în funcție de suma împrumutată pentru că sunt particulare Nu vreau să încalc legea cu privire la cămătărie. Puteți rambursa peste 3 până la 25 de ani maximă în funcție de suma împrumutată. depinde de dvs. pentru plățile lunare. Doresc doar o confirmare a datoriilor certificate de mână și, de asemenea, unele documente care trebuie furnizate. Sunteți blocat bancar și nu aveți favoarea băncilor, sau mai bine aveți un proiect și nevoie de finanțare, un credit rău sau nevoie de bani pentru a plăti facturile, fonduri pentru a investi în companii. Deci, dacă aveți nevoie de credit, nu ezitați să mă contactați pentru a afla mai multe despre condițiile mele. Contactați-mă direct prin e-mail: mariademja@gmail.com PS: oamenii neseriști se abțin

Nume firma / Medic: Stioiu Diana

Domeniul de activitate / Specialitatea: Stomatologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Medic rezident endodont anul I, absolvent UMF “Carol Davila”, București, doresc să mă formez alaturi de o echipă de medici stomatologi. Sunt o persoană pasionată de stomatologie, responsabilă, serioasă, cu dorință de perfecționare. Am lucrat ca asistent medical în timpul studiilor.

Nume firma / Medic: Dentallway

Domeniul de activitate / Specialitatea: stomatologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Cabinet stomatologie cauta colaborare cu medic ortodont

Nume firma / Medic: Cosma Ana

Domeniul de activitate / Specialitatea: Studenta la Facultatea de Medicina Dentara "Carol Davila" Bucuresti

Descrierea serviciilor / activitatii: Bună ziua! Sunt studentă în anul 6 la Facultatea de Medicina Dentară București. Îmi doresc o colaborare cu un cabinet stomatologic în vederea realizării practicii pe parcursul acestui an și o eventuală cooperare profesională pe viitor.

Pagina 1 / 5