Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Servicii Medicale - Cereri

71 anunturi.

Rubrica "Servicii Medicale" conține oferta de servicii medicale și paramedicale necesare MEDICILOR și personalului medical pentru colaborări în vederea realizării actului medical complet: radiografii dentare, analize medicale, laboratoare de tehnică dentară, cabinete medicale ecografie etc.
Rubrica poate fi în egala masură utilă și pacienților care se interesează direct de aceste servicii fără a fi trimiși de un alt medic.

Adăugarea firmei sau cabinetului medical individual în această rubrică este gratuită pentru utilizatorii acestui site.

Nume firma / Medic: Medic stomatolog

Domeniul de activitate / Specialitatea: Stomatologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Medic stomatolog doresc sa colaborez cu o clinica/cabinet stomatologic in regim part time/full time. Detin o experienta de aproximativ 7 luni timp in care am efectuat manopere stomatologice de tipul extractiilor, tratamente odontale si endodontice, igienizari profesionale, proteze mobile, stomatologie pediatrica. Doresc o colaborare de lunga durata obiectivul principal fiind de a acumula experienta si perfectionare in domeniu. Am participat la cursuri de endodontie si pe viitor doresc sa particip la cursurile atestatului de implantologie. La cerere pot trimite cv-ul meu.

Nume firma / Medic: Alexandra

Domeniul de activitate / Specialitatea: Asistenta medicala

Descrierea serviciilor / activitatii: Asistenta medicala caut loc de munca, de preferat sector 6. Scoala absolvita, experienta 3 ani, stomatologie, varsta 25 ani.

Nume firma / Medic: Medic Medicina de Familie

Domeniul de activitate / Specialitatea: Medicina

Descrierea serviciilor / activitatii: Medic de familie cumpar lista de pacienti

Nume firma / Medic: Laborator dentar

Domeniul de activitate / Specialitatea: Tehnica dentara

Descrierea serviciilor / activitatii: Laborator tehnica dentara cauta om pentru realizarea structurii metalice. 0732484810

Nume firma / Medic: Kellie wilson

Domeniul de activitate / Specialitatea: imprumut

Descrierea serviciilor / activitatii: Ai nevoie de un împrumut pentru a-ți plăti facturile? aveți nevoie de un împrumut pentru a începe o afacere? aveți nevoie de un împrumut pentru a cumpăra un apartament? oferim tot felul de împrumuturi, dacă sunteți interesat în obținerea unui împrumut de orice fel pur și simplu Email: Oceanicfinance113@gmail.com sau whats-app: +1 (267) 725-7570

Nume firma / Medic: Josef

Domeniul de activitate / Specialitatea: ÎMPRUMUTURI CAMBIALIZATE

Descrierea serviciilor / activitatii: ÎMPRUMUTURI CAMBIALIZATE CURSURI DE CAMBUSIE Bună dimineața. Sunt un om de afaceri italian care oferă credit internațional. având un capital care va fi folosit pentru a aloca credite între persoane fizice de scurtă și lungă durată, de la 2.000 € la 500.000 € pentru fiecare persoană gravă aflată într-o reală nevoie. Sunt disponibil pentru a-mi satisface clienții cu o durată maximă de 48 de ore de la primirea cererii de credit. E-mail: E-mail: nairzjosef54@gmail.com

Nume firma / Medic: medic stomatolog

Domeniul de activitate / Specialitatea: medicina dentara

Descrierea serviciilor / activitatii: Doctor stomatolog, doresc angajare pe termen lung intr-un cabinet stomatologic, experienta in domeniu 5 ani. Competente endodontie, odontologie, parodontologie, protetica, estetica dentara. Detalii telefonic, 0722 703 993! Rog seriozitate!

Nume firma / Medic: Softlex Dental

Domeniul de activitate / Specialitatea: SOFTWARE

Descrierea serviciilor / activitatii: Softlex Dental Dental Stars este un software stomatologic care it permite să gestionezi clinica dentară cu pasiune, simplu si inteligent. Fără taxe suplimentare ! Nu există restricții cu privire la mai multe calendare sau usernames etc ! Noi, te vedem ca un coleg medic dentist, care doreste să gestioneze clinica cu pasiune si ridicand standartul cum ar fi trecerea de la fisa pacientului scris cu mana la digitalizarea cu un software stomotologic modern facut special pentru tine de catre o colaborare inteligenta cu specialisti in domeniu si al tau si al nostru . Fara costuri dar cu toate facilitățile dorite. Cu toții stim cum si ce trebuie ca un cabinet stomatologic sa mearga bine. Acesta este si motivul pentru care Dental Stars iti aduce acest produs unic in mainile tale pentru ca cel mai bun manager esti TU . " A soft touch for the hard worker" Semnat un coleg !

Nume firma / Medic: psiholog / psihoterapeut Angy PANA

Domeniul de activitate / Specialitatea: Consiliere psihologica/psihoterapie

Descrierea serviciilor / activitatii: Sunt o persoana pozitiva , empatica , deschisa catre pacient / client , am practica privata in consiliere , evaluare psihologica , psihoterapie , psihologia muncii si organizationala . Consiliere , evaluare psihologica , psihoterapie Doresc colaborare cu clinici medicale pe medicina muncii . Doresc seriozitate.

Nume firma / Medic: Bulisca Agnes Beatrice

Domeniul de activitate / Specialitatea: Medicina Dentara

Descrierea serviciilor / activitatii: Ma numesc Bulisca Agnes Beatrice si sunt studenta in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila", Bucuresti in anul al 3-lea de studiu. Caut o clinica unde pot acumula cat mai multe informatii ce-mi vor fi necesare in cariera si-mi doresc un doctor care ma poate indruma spre acestea. Sunt dornica de a invata cat mai mult si ma adaptez foarte bine in cadrul unei echipe medicale. Nu ma intereseaza partea materiala, vreau doar sa vin la cabinet de placere si sa ajut cat pot de mult. Am mai lucrat ca asistenta in domeniu si am acumulat cateva cunostinte (daca este necesar trimit CV-ul la cerere).

Nume firma / Medic: Student Anul 2

Domeniul de activitate / Specialitatea: Medicina Dentara

Descrierea serviciilor / activitatii: Ma numesc Miclea Constantin Vladut si sunt student in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila" , Bucuresti ,in anul al 2-lea de studiu si sunt in cautarea unui doctor care ma poate indruma in acest domeniu. Sunt dornic de a acumula noi cunostinte si ma pot adapta foarte repede noilor conditii de munca. Nu ma intereseaza partea materiala ci imi doresc sa pot fi de folos unui doctor in domeniu (pot trimite si un CV daca este necesar).

Nume firma / Medic: ALBU ANCA LUMINITA

Domeniul de activitate / Specialitatea: MEDIC PRIMAR MEDICINA GENERALA

Descrierea serviciilor / activitatii: Medic primar Medicina generala,Atestat in Homeopatie,Atestat in Ultrasonografie generala,caut loc de munca.Persoana competenta,serioasa,cu experienta in functie de conducere,si urgente medico-chirurgicale.

Nume firma / Medic: Medic Specialist

Domeniul de activitate / Specialitatea: Ingrijire la Domiciliu

Descrierea serviciilor / activitatii: Medic Specialist, solicit colaborare/angajare cu firme din domeniul ingrijirii la domiciliul pacientului.Am o experienta bogata in efectuare de manevre terapeutice la indicatia medicului curant.Injectii,perfuzii,montare-schimbare branula,montare-schimbare sonda urinara(vezicala),pansament escare si plagi suprainfectate,recoltare analize de laborator,clisma terapeutic si evacuator,toaletare si igienizare pacienti imobilizati.

Nume firma / Medic: Vasile

Domeniul de activitate / Specialitatea: Medic stomatolog

Descrierea serviciilor / activitatii: Medic stomatolog,cu experiența de 1 an,caut loc de munca in România.la moment sunt in Republica Moldova

Nume firma / Medic: Ursu Elvira

Domeniul de activitate / Specialitatea: medicina interna

Descrierea serviciilor / activitatii: Asistenta medicala,cu experienta bogata in abordarea venelor si arterelor, doresc colaborare in domeniu (am 44 ani de experienta la spitalul Universitar).

Pagina 1 / 5