Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Servicii Medicale - Cereri

140 anunturi.

Rubrica "Servicii Medicale" conține oferta de servicii medicale și paramedicale necesare MEDICILOR și personalului medical pentru colaborări în vederea realizării actului medical complet: radiografii dentare, analize medicale, laboratoare de tehnică dentară, cabinete medicale ecografie etc.
Rubrica poate fi în egala masură utilă și pacienților care se interesează direct de aceste servicii fără a fi trimiși de un alt medic.

Adăugarea firmei sau cabinetului medical individual în această rubrică este gratuită pentru utilizatorii acestui site.

Nume firma / Medic: Medic ortodont

Domeniul de activitate / Specialitatea: Medic ortodont

Descrierea serviciilor / activitatii: Rezidenta an terminal la ortodontie si ortopedie dento-faciala caut colaborare in Bucuresti si zone limitrofe. Sunt o persoana serioasa si dornica de a ma perfectiona si evolua in acest domeniu. Lucrez cu aparate fixe, disjunctoare, easydriver si alignere.

Nume firma / Medic: Nicoleta Ivascu

Domeniul de activitate / Specialitatea: Asistenta Stomatologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Curățenie/Sterilizare Post liceală in curs experiență 5 ani lucru la 2 scaune chirurgie!Caut cabinete pentru curățenie și sterilizare sau colaborare part time!

Nume firma / Medic: Medic ortodont - caut colaborare

Domeniul de activitate / Specialitatea: Sanatate-Ortodontie si Ortopedie dento faciala

Descrierea serviciilor / activitatii: Medic specialist debutant Ortodontie si Ortopedie dento faciala caut colaborare cu cabinete medicale /clinici in Jud București in vederea realizării manoperelor specifice ortodontiei. Menționez ca lucrez in acest domeniu din anul 2 de rezidentiat. Investesc in educatia mea profesionala participand la cursuri de perfecționare si congrese. Detin PFA, cod parafa, asigurare malpraxis.

Nume firma / Medic: Medic ortodont caut colaborare

Domeniul de activitate / Specialitatea: Ortodontie si ortopedie dento faciala

Descrierea serviciilor / activitatii: Medic specialist debutant Ortodontie si Ortopedie dento faciala caut colaborare cu cabinete/clinici in Jud Bacau sau imprejurimi in vederea realizării manoperelor specifice Ortodontiei. Menționez ca lucrez in acest domeniu din anul 2 de rezidentiat. Investesc in educatia mea profesionala participand la cursuri de perfecționare si congrese. Detin PFA, cod parafa, asigurare malpraxis.

Nume firma / Medic: Medici

Domeniul de activitate / Specialitatea: Sanataye

Descrierea serviciilor / activitatii: Policlinica situata in centrul sectorului 3, cauta sa angajeze in contract cu CASMB/plata, medici cu PFI pentru urmatoarele specialitati: -medicina interna -neurologie, -oftalmologie, -pneumologie, -reumatologie -orl. Relatii la telefon 0722368094 Va rugam CV la policlinicisector3@yahoo.com

Nume firma / Medic: spirescu madalina

Domeniul de activitate / Specialitatea: medicina de familie

Descrierea serviciilor / activitatii: cumpar/preiau praxis medic de familie in Bragadiru, Ilfov

Nume firma / Medic: POLICLINICA

Domeniul de activitate / Specialitatea: MEDIC

Descrierea serviciilor / activitatii: Policlinica situata in centrul sectorului 3, cauta sa angajeze in contract cu CASMB/plata, medici cu PFI pentru urmatoarele specialitati:,medicina muncii, neurologie, oftalmologie, ginecologie, pneumologie, reumatologie si orl. Relatii la telefon 0722368094 Va rugam CV la policlinicisector3@yahoo.com

Nume firma / Medic: SC DOCTOR SMILE SRL

Domeniul de activitate / Specialitatea: SC DOCTOR SMILE SRL

Descrierea serviciilor / activitatii: Clinica Dentara Doctor Smile SRL (situata in Bucuresti Sector 3, str.Calea Dudesti nr.202 sau Intrarea Aniversarii) isi mareste echipa! Angajam Medic Specialist Pedodont, cu experinta in domeniu. Daca sunteti devotat meseriei si vreti sa lucrati alaturi de o echipa tanara atunci noi suntem ceea de ce aveti nevoie! Asteptam CV-ul dvs. (cu poza) la adresa de e-mail: clinicadoctorsmile@gmail.com

Nume firma / Medic: Grama Andreea

Domeniul de activitate / Specialitatea: Stomatologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Sunt medic stomatolog generalist, am experienta cu manoperele stomatologice si cu gestionarea relatiei medic-pacient. Sunt o fire empatica, punctuala, organizata, careia ii place profesionalismul. Am lucrat 3 clinici si cabinete stomatologice si am o vasta experienta pe odontoterapie, extractii , profilaxie, precum si pe endodontie (*). Detin parafa, PFI si sunt inscrisa la Colegiul Medicilor Stomatologi Bucuresti. Sunt interesata de un contract de colaborare cu dvs 2 zile sau 5 zile pe saptamana daca se asigura un flux constant de pacienti (eventual si o sambata pe luna) si sunt dispusa sa ne intalnim sa discutam mai multe detalii la un interviu. Multumesc frumos si abia astept sa ne cunoastem. Atasez mai jos CV-ul, dar astept sa ne auzim la un telefon / interviu cel mai bine. 😁😁

Nume firma / Medic: Zana Maseluta

Domeniul de activitate / Specialitatea: Stomatologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Clinica stomatologica pentru copii, cautam colega asistenta studenta careia sa ii placa copiii , sa fie empatica si care sa ne ajute în lucrul cu cei mici. Pentru detalii, va rugam sa ne contactati la numărul de telefon 0752099222.

Nume firma / Medic: ALLI TEETH TREATMENT ART SRL

Domeniul de activitate / Specialitatea: Stomatologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Caut partener de afaceri pentru deschiderea unui cabinet stomatologic în Brăila, detalii la telefon 0755505372.

Nume firma / Medic: Grama Andreea

Domeniul de activitate / Specialitatea: Stomatologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Sunt medic stomatolog generalist, am experienta cu manoperele stomatologice si cu gestionarea relatiei medic-pacient. Sunt o fire empatica, punctuala, organizata, careia ii place profesionalismul. Am lucrat 5 ani la 3 clinici si cabinete stomatologice si am o vasta experienta pe odontoterapie, extractii , profilaxie, precum si pe endodontie. Detin parafa, PFI si sunt inscrisa la Colegiul Medicilor Stomatologi Bucuresti. Sunt interesata de un contract de colaborare cu dvs 2 zile sau 5 zile pe saptamana daca se asigura un flux constant de pacienti (eventual si o sambata pe luna) si sunt dispusa sa ne intalnim sa discutam mai multe detalii la un interviu. Multumesc frumos si abia astept sa ne cunoastem. Atasez CV-ul la cerere si astept sa ne auzim la un telefon.😁 Tel: 0724966258

Nume firma / Medic: GM ASISTENT MED

Domeniul de activitate / Specialitatea: ingrijiri medicale la domiciliu

Descrierea serviciilor / activitatii: Dorim sa ne mărim echipa cu un medic generalist pentru consultații la domiciliul pacienților noștri. oferim comision atractiv pentru fiecare serviciu în parte.

Nume firma / Medic: GM ASISTENT MED

Domeniul de activitate / Specialitatea: ingrijiri medicale la domiciliu

Descrierea serviciilor / activitatii: Dorim sa ne mărim echipa cu un medic cardiolog pentru consultații și EKG. oferim comision atractiv pentru fiecare serviciu în parte.

Nume firma / Medic: Centrul Medical Clarisse

Domeniul de activitate / Specialitatea: Servicii medicale

Descrierea serviciilor / activitatii: Tehnician dentar Centrul Medical Clarisse, clinica stomatologică cu experiență de aproape 20 de ani pe piața medicală, se dezvoltă ținând pasul cu dinamica standardelor tehnologice şi digitale de ultimă generaţie, oferind acces la servicii stomatologice complete pacienților săi, acordând atenție celei mai importante resurse dintr-o companie de succes și anume resursa umană. Astfel că, suntem în căutarea unei persoane, in functia de tehnician dentar, care dorește să se alăture și să se dezvolte profesional, alături de echipa Clarisse. Cerinte • Studii postliceale sau superioare de tehnică dentară; • Cunoştinţe legate de folosirea aparaturii specifice unui laborator dentar: utilizare a sablatorului, cuptorului de preîncălzire, micromotorului, freză, malaxor, polizor, soclator, oala Baro, etc. • Cunoștințe de operare CAD-CAM; Responsabilitati • Crearea designului digital al lucrărilor protetice, folosind tehnologia EXOCAD și softul de operare CAD-CAM; • Examinarea modelelor şi a amprentelor dentare luate de catre medicul stomatolog, pentru a realizarea design-lui lucrărilor dentare solicitate; • Execuția protezelor dentare fixe • Turnarea modelelor de lucru, sectionare, gravare si articulare

Pagina 3 / 10