Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Servicii Medicale - Oferte

159 anunturi.

Rubrica "Servicii Medicale" conține oferta de servicii medicale și paramedicale necesare MEDICILOR și personalului medical pentru colaborări în vederea realizării actului medical complet: radiografii dentare, analize medicale, laboratoare de tehnică dentară, cabinete medicale ecografie etc.
Rubrica poate fi în egala masură utilă și pacienților care se interesează direct de aceste servicii fără a fi trimiși de un alt medic.

Adăugarea firmei sau cabinetului medical individual în această rubrică este gratuită pentru utilizatorii acestui site.

Nume firma / Medic: drfelix

Domeniul de activitate / Specialitatea: Mii de sfaturi practice pentru o viata sanatoasa

Descrierea serviciilor / activitatii: Incepand de la sfaturi surprinzatoare legate de nutritie sau odihna, pana la utilizarea igienei bioenergetice demult uitate. Recomandarile previn cel putin 9 din 10 boli prin anihilarea cauzelor de imbolnavire si sunt usor de utilizat in viata de zi cu zi. Ele includ fitoterapia, mijloace de combatere a stresului si a efectului nocebo, armonia in programul diurn, utilizarea fortei vindecatoare a creierului si alte proceduri fara de care prevenirea bolilor este imposibila. Principalele obiective urmarite sunt mentinerea sanatatii organelor interne, mentinerea activa si sanatoasa a creierului, mentinerea vazului si auzului, evitarea problemelor endocrine, mentinerea sanatatii oaselor si articulatiilor, mentinerea mobilitatii si a conditiei fizice.

Nume firma / Medic: Tehnician dentar.

Domeniul de activitate / Specialitatea: Tehnica dentara

Descrierea serviciilor / activitatii: Laborator de tehnică dentară co o excepția de 20 ani vechime dorim ca cu medici stomatologi în vederea executării lucrărilor protetice ,Porțelan, lucrari pe implante,proteze mobile.

Nume firma / Medic: SC DTH DENT SRL

Domeniul de activitate / Specialitatea: Stomatologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Dorim colaborare cu medic stomatolog chirurg dento alveolar o data pe săptămână lunea sau marțea după amiază. Experiența în domeniu.

Nume firma / Medic: GIMED

Domeniul de activitate / Specialitatea: MEDICI SPECIALISTI

Descrierea serviciilor / activitatii: Clinica Gimed doreste colaborarea cu medici specialisti (orl, diabet, pneumolog, cardiolog, medicina interna, etc) in contract cu CAS.

Nume firma / Medic: Tozlovanu

Domeniul de activitate / Specialitatea: Stomatologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Laborator de tehnica dentara dotat cu aparatura de ultima generatie. Cautam colaborare cu medic stomatolog care vrea sa faca arta. Va multumim. Asteptam sa ne contactati pe telefon sau pe adresa de e-mail.

Nume firma / Medic: Rezeq mustafa

Domeniul de activitate / Specialitatea: Medic stomatolog

Descrierea serviciilor / activitatii: Medic stomatolog

Nume firma / Medic: Cabinet individual psihologie Anghel Lucia

Domeniul de activitate / Specialitatea: Psihologie, Psihoterapie, Consiliere psihologica

Descrierea serviciilor / activitatii: Psiholog clinician autorizat si certificat cod 20169, cu formare de orientare psihodinamica, ofer servicii se consiliere psihologica psihodinamica, psihologie clinica si psihoterapie Online. Consiliere psihologica Psihologie clinica Psihoterapie individuala Anxietate, atacuri de panica, fobii Dependenta de alcool Dependenta de droguri/ medicamente Dependenta de jocuri de noroc Depresie Dificultati de comunicare, relationare, adaptare Dificultati in luarea deciziilor Experiente traumatice Managementul conflictului Managementul stresului la locul de munca Obezitate Pierderea unei persoane dragi, divort, separare, doliu Retragere din viata sociala Stima de sine scazuta, devalorizare Tulburari ale somnului ( insomnii, cosmaruri, somn agitat) Tulburari alimentare Psihoterapie de cuplu Certurile frecvente Disfunctiile sexuale Gelozia, violenta verbala, fizica si sexuala Indecizia de a ramane in relatie Infidelitatea Pregatirea pentru casatorie Sarcina nedorita de partener Pregatire testare psihologica pentru examene la politie, jandarmi, pompieri, penitenciar!

Nume firma / Medic: VENUS MEDICAL CENTER

Domeniul de activitate / Specialitatea: STOMATOLOGIE

Descrierea serviciilor / activitatii: Clinica stomatologica din Ploiesti, doreste colaborare cu medic PEDODONT.

Nume firma / Medic: URGENT LOAN OFFER WITH LOW INTEREST RATE APPLY NO

Domeniul de activitate / Specialitatea: URGENT LOAN OFFER WITH LOW INTEREST RATE APPLY NO

Descrierea serviciilor / activitatii: Hello, Mr. and Mrs., As a result of the losses, bankruptcies and damages that the whole world has suffered from Coronavirus (COVID-19), we offer financing and loans to refinance your various activities and projects at low rates, If you feel the need, please contact me for more information by email: clemalphafinance@gmail.com Whatsapp +91-9818603391

Nume firma / Medic: Aristide Dumitru

Domeniul de activitate / Specialitatea: Stomatologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Clinica Stomatologica situata in centrul orasului Giurgiu , dotata cu aparatura moderna,angajeaza medici stomatologi seriosi,responsabili, cu experienta cel putin 6 luni-1 an .Relatii la numarul 0723682544

Nume firma / Medic: ELAHEH SABERIAN

Domeniul de activitate / Specialitatea: Dermato-venerologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Sunt medic dermatolog. Lucrez cu CASMB si privat. Sa fac servicii la domiciliu si clinice: Primed ( CASMB) , Eminescu 100(Plata), Family clinic ( Plata, asigurare Allianz) Servicii gratuite cu CASA : Consultati,Electrocater, Biopsie,Injectie ( IM,SC, ...), Excizie leziunii si alunite,... Servicii cu plata: Injectari acid hialoronic, Botox, Mezoterapie( Filorga si microneedling), electrocauter, PRP, Peeling Pentru detalii contactati telefonic sau email.

Nume firma / Medic: Ama Implantdent

Domeniul de activitate / Specialitatea: Stomatologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Cabinet stomatologic căutăm medic stomatolog cu care să colaborăm. Pentru detalii, așteptăm să ne contactați.

Nume firma / Medic: MED ARTIS DENT

Domeniul de activitate / Specialitatea: Stomatologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Clinica stomatologica MedArtis Dent angajeaza asistent medical, cu sau fara experienta - pregatirea se va face la locul de munca. Studii de specialitate in domeniu finalizate. Program de lucru full time. Oferim pregatire, mediu de lucru dinamic si placut, salar atractiv. Va rugam sa trimiteti CV-ul dumneavoastra pe adresa de e-mail: kosorusjudith@medartisdent.ro sau personal la sediul clinicii - str. Voltaire nr 16, Cluj-Napoca

Nume firma / Medic: Clinica dentara

Domeniul de activitate / Specialitatea: Stomatologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Clinica stomatologica 2 unituri si radiologie dentara angajaza medic stomatolog cu sau fara experienta cu carte de munca si procent la 60 km de Bucuresti-com Marsa.

Nume firma / Medic: Clinica dentara

Domeniul de activitate / Specialitatea: Stomatologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Clinica stomatologica 2 unituri si radiologie dentara angajaza medic stomatolog cu sau fara experienta cu carte de munca si procent la 60 km de Bucuresti-com Marsa.

Pagina 1 / 11