Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Servicii Medicale - Oferte

438 anunturi.

Rubrica "Servicii Medicale" conține oferta de servicii medicale și paramedicale necesare MEDICILOR și personalului medical pentru colaborări în vederea realizării actului medical complet: radiografii dentare, analize medicale, laboratoare de tehnică dentară, cabinete medicale ecografie etc.
Rubrica poate fi în egala masură utilă și pacienților care se interesează direct de aceste servicii fără a fi trimiși de un alt medic.

Adăugarea firmei sau cabinetului medical individual în această rubrică este gratuită pentru utilizatorii acestui site.

Nume firma / Medic: CMI

Domeniul de activitate / Specialitatea: Asisten?a medicala primara

Descrierea serviciilor / activitatii: Caut medic specialist de familie pentru preluare praxis. Cabinet medical situat în oraș, dotare corespunzătoare, potențial zonă excelent .

Nume firma / Medic: Laborator tehica dentara

Domeniul de activitate / Specialitatea: Stomatologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Laborator tehnica dentara propun colaborare pentru executarea tuturor lucrarilor in sistem CAD-CAM

Nume firma / Medic: G&E Denta srl

Domeniul de activitate / Specialitatea: Stomatologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Angajam asistenta stomatologie, cu program de lucrufull Time

Nume firma / Medic: G&E Denta srl

Domeniul de activitate / Specialitatea: Stomatologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Ești student la Medicina dentara (an 3, 4) sau la Tehnica dentara (an2,3) și dorești sa acumulezi cât mai multe cunoștințe din cabinet iar în același timp sa fii și platit?Contactează-ne și îți vom da mai multe detalii.

Nume firma / Medic: 01JOBS RBS

Domeniul de activitate / Specialitatea: Resurse umane

Descrierea serviciilor / activitatii: Recrutam personal calificat pentru aziluri de batrani atat in Anglia cat si in Franta.

Nume firma / Medic: Primiti împrumutul în 72 de ore

Domeniul de activitate / Specialitatea: Primiti împrumutul în 72 de ore

Descrierea serviciilor / activitatii: Buna ziua individuala Va ofer un împrumut de la 1.000€ la 900.000€ pentru oricine care o poate rambursa. contacta?i-ma: robertclemon71@gmail.com Tel Whatsapp : +14383000376

Nume firma / Medic: Bicom

Domeniul de activitate / Specialitatea: Biorezonanta

Descrierea serviciilor / activitatii: Efectuam cu aparatele germane de biorezonanta magnetica BICOM testari si tratamente pentru urmatoarele afectiuni: - boli degenerative (inclusiv suport cancer); - alergii; - patogeni (virusi, bacterii, ciuperci, viermi, paraziti); - borelioza (boala lyme); - dureri spate (cervicala, toracica, lombara); - dureri articulatii; - leziuni sportive; - tratament renuntare fumat; - alte boli. Relatii suplimentare la nr. de telefon 0764 614 024, sau pe www.terapiebio.ro, www.clinicatorus.ro

Nume firma / Medic: access loan firm

Domeniul de activitate / Specialitatea: access loan firm

Descrierea serviciilor / activitatii: Salut, Ai nevoie de un împrumut confortabil pentru satisfacția ta? Oferim un împrumut accesibil la rata dobânzii de 3% pentru debitorii locali și internaționali. Suntem certificate, de încredere, de încredere, eficiente, rapide și dinamice și lucrăm împreună. acordăm un împrumut pe termen lung de la 1 la 20 de ani cel mult. Aveți nevoie de un împrumut direct, ușor și accesibil pentru a plăti datoriile, pentru a începe o afacere sau pentru un alt motiv? Dacă da, vă rugăm să ne contactați pentru a vă solicita împrumutul. Această ofertă este destinată persoanelor serioase. Vă rugăm să ne contactați la adresa: accessloanfirm2030@gmail.com whatsapp: +79265038734 Suntem certificate, fiabil, fiabil, eficient, rapid și dinamic. Toate cele bune, Domn scott Trimiteți-ne un e-mail la: accessloanfirm2030@gmail.com

Nume firma / Medic: Dr Octavian Zgarcea

Domeniul de activitate / Specialitatea: Stomatologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Clinica Stomatologica in sec 2, cauta asiatenta dornica sa lucreze alaturi de profesionisti intr-un mediu placut

Nume firma / Medic: Dr Zgarcea Dental Studio

Domeniul de activitate / Specialitatea: Stomatologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Clinica stomatologica moderna in sec 2 , isi mareste echipa, pt postul de medic endodont si stomatologie generala,cu experienta, tel 0723938769

Nume firma / Medic: drfelix2011@gmail.com

Domeniul de activitate / Specialitatea: prevenirea bolilor

Descrierea serviciilor / activitatii: Cel putin 90% din boli pot fi prevenite prin anihilarea cauzelor care le produc. Se cunosc peste 20 de cauze de imbolnavire. Dintre acestea doar cateva sunt anihilate de medicamente, tratamente, in clinici, laboratoare sau cabinete medicale. Cele mai multe cauze de imbolnavire raman active toata viata la majoritatea oamenilor si genereaza afectiuni de tot felul pentru ca sunt ignorate desi pot fi si ele anihilate cu un stil de viata corespunzator. Cabinetul de profilaxie analizeaza pentru fiecare individ in parte cauzele particulare de imbolnavire si elaboreaza mijloacele de anihilare a acestor cauze. Obiectivele preventive esentiale ale cabinetului sunt: mentinerea sanatatii organelor interne; mentinerea activa si sanatoasa a creierului; mentinerea vazului si auzului; evitarea problemelor endocrine; combaterea stresului; mentinerea sanatatii oaselor si articulatiilor; mentinerea mobilitatii si a conditiei fizice.

Nume firma / Medic: Ivory Dentfix

Domeniul de activitate / Specialitatea: Stomatologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Clinica Stomatologica de Lux + Radiologie +CT, zona Piata Victoriei, inchiriaza cabinete stomatologice cu diferite specializari. Cabinetele sunt puse la dispozitie mobilate cu scaune stomatologice si sunt disponibile imediat. Se asigura acces la toate spatiile comune.

Nume firma / Medic: Bancescu Teodor

Domeniul de activitate / Specialitatea: Chirurgie dento alveolara

Descrierea serviciilor / activitatii: Medic specialist chirurgie dento alveolara (de peste 10 ani), caut colaborare cu cabinete stomatologice in Bucuresti si localitățile limitrofe.

Nume firma / Medic: Medici specialisti

Domeniul de activitate / Specialitatea: Medicina de familie, ORL

Descrierea serviciilor / activitatii: Cautam medici de familie, Orl si dermatologi pentru instalare in Franta. Oferim suport in constituirea dosarelor de acte necesare,si cursuri de lb.franceza.

Nume firma / Medic: Medici specialisti

Domeniul de activitate / Specialitatea: Medicina de familie, ORL

Descrierea serviciilor / activitatii: Cautam medici de familie, Orl si dermatologi pentru instalare in Franta. Oferim suport in constituirea dosarelor de acte necesare,si cursuri de lb.franceza.

Pagina 1 / 30