Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Servicii Medicale - Oferte

108 anunturi.

Rubrica "Servicii Medicale" conține oferta de servicii medicale și paramedicale necesare MEDICILOR și personalului medical pentru colaborări în vederea realizării actului medical complet: radiografii dentare, analize medicale, laboratoare de tehnică dentară, cabinete medicale ecografie etc.
Rubrica poate fi în egala masură utilă și pacienților care se interesează direct de aceste servicii fără a fi trimiși de un alt medic.

Adăugarea firmei sau cabinetului medical individual în această rubrică este gratuită pentru utilizatorii acestui site.

Nume firma / Medic: Cabinet stomatologic

Domeniul de activitate / Specialitatea: Medicina dentara

Descrierea serviciilor / activitatii: Cabinet stomatologic,zona Berceni,sector 4 isi mareste echipa.Cautam medic stomatolog,program full time sau part time de luni-vineri. Candidatul ideal:bun profesionist,ambitios,dorinta de a invata.Experienta constituie un mare avantaj. Pentru mai multe detalii,sunati la numarul afisat sau atasati-ne un CV.Multumim!

Nume firma / Medic: Cabinet stomatologic Berceni

Domeniul de activitate / Specialitatea: Stomatologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Cabinet stomatologic,zona Berceni,sector 4 isi mareste echipa.Cautam medic stomatolog,program full time sau part time de luni-vineri. Candidatul ideal:bun profesionist,ambitios,dorinta de a invata.Experienta constituie un mare avantaj. Pentru mai multe detalii,sunati la numarul afisat!

Nume firma / Medic: Student - Asistent medical

Domeniul de activitate / Specialitatea: Studenta UMFCD / Asistent medical

Descrierea serviciilor / activitatii: Bună ziua, sunt studentă în anul 4 la UMFCD la Medicină Dentară. Caut un loc de muncă pe postul de asistentă medicală. Am absolvit Școala de asistente medicale "Fundeni" având astfel pregătire în domeniu. Sunt o fire deschisă, organizată, mereu punctuală. Stiu cum să relaționez cu pacienții, astfel încât să îi ajut să treacă peste orice teamă de a veni la stomatolog, și de a le crea un ambient cât mai plăcut pe perioada petrecută în cabinet. Îmi place sa lucrez in echipă și să rezolv orice fel de probleme apărute pe parcurs cât mai eficient și rapid. Mă puteți contacta la numărul de telefon 0736046264 de la 8:00- 23:00. O zi minunata vă doresc.

Nume firma / Medic: SC Dentexpert Magic SRL

Domeniul de activitate / Specialitatea: Medicina dentara

Descrierea serviciilor / activitatii: Continuam sa crestem impreuna cu voi! Echipa Dentexpert Magic Brasov isi cauta un coleg nou in departamentul medical. Daca iti doresti un mediu de lucru in care te poti dezvolta alaturi de alti profesionisti oameni, intr-o echipa construita prin respectul fata de colegi, fata de profesie si fata de pacienti, atunci asteptam candidatura ta pentru ASISTENT MEDICAL in clinica Dentexpert din Brasov. Pentru mai multe detalii va asteptam la adresa Str.Alexandru Ioan Cuza Nr.54 sau pe adresa de email: office-brasov@dentexpert-magic.ro

Nume firma / Medic: Medic

Domeniul de activitate / Specialitatea: Medicina muncii

Descrierea serviciilor / activitatii: Oferim servicii medicina muncii la pret avantajos! Pentru mai multe detalii va rog sa ne contactati pe adresa de e- mail

Nume firma / Medic: Aliwi omar

Domeniul de activitate / Specialitatea: Implantologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Chirurgie Orala si Implantologie Medic dentist cu specializare in implantologie orala (competenta ) si aditii osasa Ofer colaborare pe partea de implantologie/extractii Forma juridica SRL, detin fiziodispenser si trusa de implant De la mai multe firme de la ieftin spre premium experienta in extractii complicate, in zona bucuresti si de jurul bucuresti in orasele de langa. Cazuri clinice si alte detalii msg pe privatpe whats app..

Nume firma / Medic: Aliwi omar

Domeniul de activitate / Specialitatea: Medic dentist generalist (

Descrierea serviciilor / activitatii: Chirurgie Orala si Implantologie Medic dentist cu specializare in implantologie orala si aditii os Ofer colaborare pe partea de implantologie. Forma juridica SRL, detin fiziodispenser si trusa de implant De la mai multe firme de la ieftin spre premium experienta in extractii complicate, in zona bucuresti si de jurul bucuresti in orasele de langa.

Nume firma / Medic: Dental22

Domeniul de activitate / Specialitatea: Stomatologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Clinica stomatologica DENTAL22 isi mareste echipa! Cautam asistenta medicala cu experienta! Program part-time. Asteptam Cv-ul pe adresa de email: office@dental22.ro

Nume firma / Medic: Dental22

Domeniul de activitate / Specialitatea: Stomatologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Clinica stomatologica DENTAL22 isi mareste echipa! Cautam asistenta medicala cu experienta! Program part-time. Asteptam Cv-ul pe adresa de email: office@dental22.ro

Nume firma / Medic: împrumut de încredere

Domeniul de activitate / Specialitatea: Serviciu de împrumut

Descrierea serviciilor / activitatii: Buna ziua individuala Va ofer un împrumut de la 1.000€ la 900.000€ pentru oricine care o poate rambursa. contacta?i-ma: w85271499@gmail.com Tel Whatsapp : +33751896973

Nume firma / Medic: Locuri de munca asistenti medicali/Farmacisti

Domeniul de activitate / Specialitatea: Medicina/Farmacie

Descrierea serviciilor / activitatii: Cautam asistenti medicali, dentari si farmacisti pentru Bucuresti. Pentru detalii, ne poti contacta la numarul 0749099291 Recrutam persoane dedicate meseriei, serioase, care isi doresc un job pe termen lung. Specialitati asistent: Anestezie si Terapie Intensiva, dializa, cabinet si sterilizare, ginecologie, oftalmologie, radiologie standard, scintigrafie, radiologie dentara, stomatologie, ATI, sectie spital (chirurgie generala si chirurgie cardiovasculara). Locatie: Bucuresti Pentru farmacisti, avem si in Voluntari Se accepta si candidati fara experienta, la inceput de drum.

Nume firma / Medic: Black market

Domeniul de activitate / Specialitatea: Organs

Descrierea serviciilor / activitatii: Vând organe umane pt detalii și mai multe informații SMS la nr de telefon (0733204080)

Nume firma / Medic: Black salle

Domeniul de activitate / Specialitatea: Secrets

Descrierea serviciilor / activitatii: Vând organe umane la preturi accesibile mai multe detalii informații la nr de telefon (0733204080) SMS...

Nume firma / Medic: Black

Domeniul de activitate / Specialitatea: Secrets

Descrierea serviciilor / activitatii: Vând organe detalii la nr de tel 0733204080 lăsați sms pt informații.

Nume firma / Medic: Amident OK SRL

Domeniul de activitate / Specialitatea: Stomatologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Clinica medicala AMIDENT cauta pentru colaborare medic protetician cu experienta de minim 5 ani. Clinica se afla in Popesti-Leordeni, langa statia de metrou Dimitrie Leonida, usor de ajuns din orice parte a orasului. Pentru mai multe detalii puteti accesa site-ul nostru https://serviciistomatologice.ro/ sau ne puteti contacta la numarul: 0771.18.19.60. Cerinte: experienta de minim 5 ani in protetica, persoana responsabila, serioasa, etica.

Pagina 1 / 8