Termeni si Conditii

1. Pentru utilizarea acestui site este necesar sa citesti si sa accepti acesti termeni si conditii.
2. Vizitarea in continuare a acestui site presupune ca esti de acord cu acesti termeni si conditii.
3. Cei care acceseaza acest site web au urmatoarele drepturi:
  • explorarea continutului;
  • reproducerea, traducerea sau utilizarea informatiilor publicate, numai cu indicarea sursei;
  • copierea sau tiparirea unor materiale in scop personal, fara comercializarea acestora;
  • inserarea in paginile proprii a unor legaturi catre acest site web
  • persoana care isi bazeaza deciziile, actiunile sau inactiunea sa pe informatiile continute in acest website isi asuma raspunderea integrala pentru eventualele pierderi suferite.
4. PIATA MEDICALA isi declina orice raspundere pentru continutul site-urilor la care aceasta pagina web face trimitere.
5. Datele si informatiile sunt prezentate in site-ul PIATA MEDICALA numai in scopuri informative.
6. PIATA MEDICALA isi rezerva dreptul de a modifica atat continutul, cat si structura site-ului in orice moment si fara preaviz.
7. PIATA MEDICALA se adreseaza persoanelor fizice - medici, asistenti, tehnicieni, studenti in specialitati medicale si paramedicale, companiilor de pe piata echipamentelor medicale. Daca nu indepliniti aceste conditii, nu utilizati acest site.
8. PIATA MEDICALA poate sa refuze acordarea / sa suspende temporar sau definitiv serviciile sale catre un utilizator care nu respecta acest regulament.
9. Serviciu oferit utilizatorilor inregistrati, persoane fizice care da dreptul utilizarii serviciilor gratuit, si a celor care cer autentificare prin nume si parola. Contul gratuit inseamna accesul la toate sectiunile site-ului, posibilitatea de a adauga informatii pe site, adaugarea de comentarii si abonarea la newsletter.
10. Pentru a folosi serviciile oferite de piatamedicala.ro, va obligati sa:
  • Furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra, asa cum este cerut prin formularul de inregistrare in site;
  • Mentineti si inoiti datele pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca furnizati date incomplete, neadecvate, neadevarate sau false, piatamedicala.ro isi rezerva dreptul de a suspenda temporar sau definitiv contul dumneavoastra si sa refuze incercarile ulterioare de a folosi din nou serviciile noastre;
  • nu publicati texte explicit sexuale, materiale defaimatoare, rauvoitoare, obscene, de amenintare, cu continut informatic menit atacurilor informatice, materiale pentru care nu aveti dreptul la transmitere;
  • sa publicati doar materiale de interes pentru sfera medicala;
  • nu creati mai multe conturi care au acelasi continut;
11. PIATA MEDICALA nu va divulga informatii continute in contul dumneavoastra catre un terti, numai cu consimtamantul dumneavoastra, cu exceptia cazurilor prevazute de lege.
12. Sunteti raspunzator de confidentialitatea privind informatiile contului dumneavoastra. Sunteti de acord sa folosii comanda de iesire din cont cand terminati utilizarea.
13. PIATA MEDICALA nu este raspunzatoare pentru continutul anunturilor, utilizatorul asumandu-si intreaga responsabilitate.
14. PIATA MEDICALA poate decide eliminarea anunturilor sau materialelor publicate de utilizator in cazul in care acestea nu respecta regulamentul sau nu se inscriu in domeniul medical.