Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Locuri de Munca - Oferte - Medicina

551 anunturi.

CAUT URGENT MEDIC DE FAMILIE

Angajez urgent medic de familie pentru cabinet in Turda,jud.Cluj . salar atractiv,conditii bune de munca.TELEFON 0754846685

Angajare Asistent Medical

Firma de ingrijiri medicale la domiciliu angajeaza in regim full-time/part-time asistent medical.Asteptam CV sau scrisoare de intentie pe adresa de e-mail . Obligatoriu date de contact.

Ärzte für Deutschland (m/w)

Wir suchen Assistenzärzte, Fachärzte, Oberärzte und Chefärzte in allen Fachbereichen zu unseren namhaften Kunden Krankenhäuser und Kliniken in Deutschland!

Wir suchen Kandidaten zu den folgenden Bereichen:
Anästhesiologie, Chirurgie, Endokrinologie, Gastroenterologie, Geriatrie, Gynäkologie-Geburtshilfe, Hals-Nasen-Ohren-Heilkunde, Hämatologie-Onkologie, Innere Medizin, Kardiologie, Nephrologie, Neurologie, Notfallmedizin, Ophthalmologie, Orthopädie, Pädiatrie, Pneumologie, Radiologie, Rheumatologie, Urologie.

Fachärztin für Orthopädie als Chefarzt/Chefärztin

Für unsere diagnostisch und therapeutisch modern ausgestattete Klinik mit 220 Betten suchen wir zur Mitte des kommenden Jahres eine/n

Wünschenswert wären eine Zusatzbezeichnung Physikalische Therapie und Balneologie (oder Zweitfacharzt Physikalische und Rehabilitative Medizin) sowie eine Zusatzbezeichnung Sozialmedizin.

Notwendig sind Aufgeschlossenheit zur verantwortlichen Leitungstätigkeit und zum Qualitätsmanagement in der Rehabilitation.

Der/dem Bewerber/in stehen Oberärzte für die Gebiete Physikalische und Rehabilitative Medizin, Orthopädie und Innere Medizin/Rheumatologie zur Seite.

Grund für die Neubesetzung ist das Ausscheiden der bisherigen Stelleninhaberin durch Erreichen des Ruhestandsalters.

Bad Freienwalde mit ca. 13 000 Einwohnern ist ein traditionsreicher Kurort im Land Brandenburg, der reizvoll vor den Toren Berlins (40 km Entfernung) am Rande des bewaldeten Oberbarnim und nahe der Oder liegt

Medic Medicina de Familie

SC angajeaza medic specialist MF , pt jud Tulcea , zona rurala , cabinet complet utilat si renovat , se asigura transport si eventual cazare , salariu 3000 ron plus diverse bonusuri

angajez asistenta medicala

angajez asistenta medicala cu A.L.P. la zi . detali la telefon

Asistent medical - angajare

Angajam asistent medical cu drept de libera practica. Puteti depune CV la adresa de email topmedicalgrup@gmail.com sau la sediul Centrului medical Top Medical Grup din Iasi, B-dul Independentei nr. 29 Bl. C1-5 mezanin

Asistent Medical in Marea Britanie

Candidatul ideal:

•    Diploma de asistent medical
•    Cunoasterea limbii engleze la un nivel mediu (nivelul B2)
•    Inregistrat la NMC sau eligibil pentru a aplica

Descriere job, responsabilitati si beneficii:

Salariu si contract
•    Contract pe termen nedeterminat, fulltime Band 5
•    Salariu cuprins intre 21.692£ –27.901£ (29.654€ - 38.523€) pe an, la care se adauga plata garzilor si a orelor suplimentare
•    Program de 37.5 ore/saptamana, cu posibilitatea de a efectua ore suplimentare
•    Educatie profesionala continua si oportunitati de cariera


Relocare si Beneficii
•    Acoperirea zborului de relocare pana la valoarea de 250£
•    Cazare provizorie pe durata a doua luni asigurata de angajator (acolo unde este cazul) sau plata compensatorie a unei cazari (in valoare de maxim 800£)
•    Plata zborurilor de intoarcere catre casa in concedii – atat dupa primele 6 luni de lucru cat si dupa 12 luni (pana la maxim 150£ pe zbor de intoarcere)
•    Returnarea costurilor complete de inregistrare la NMC

Descrierea companiei:
Cpl Healthcare este cea mai mare companie de recrutare din Irlanda. Avand in spate o experienta de peste 21 ani in domeniul recrutarii, CPL plaseaza in fiecare saptamana un numar de peste 1600 persoane pe pozitii part-time si 715 persoane fulltime, intr-o varietate de domenii din sectorul medical.

Mentiuni:

Angajam asistent medical

Angajam asistent medical cu libera practica, pentru ingrijiri la domiciliu.Contract de munca Full-time/Part-time.
Salariu atractiv, bonusuri.

Asistenta medicala

Clinica angajeaza asistenta medicala, o persoana responsabila si dornica de perfectionare. Va rugam sa trimiteti CV si scrisoare de intentie la adresa klinik4152@gmail.com

Cabinete

Cabinete de familie , jud Tulcea , complet utilate si mobilate , functionale, 4000 de pac.

Medic specialist medicina de familie

Angajez medic specialist medicina de familie part time /2 ore pe zi/ si inlocuire pe perioda de concediu.

Mentiuni: Cabinetul se afla in sectorul 3, zona Dristor- Camil Ressu

Medic de Familie

Medic de familie in contract cu CASMB ,cu spatiu propriu si 1200 pacienti caut un coleg cu minim 500-600 pacienti pentru a cumula praxisurile si a se ocupa de intreaga lista pe un singur contract .

Cabinetul se afla in zona Iancului

Mentiuni: Rog seriozitate!

medici de familie

inchiriem spatiu pentru 2 medici de familie cu capitatie. clinica este situata in drumul tabere. laborator de analize propriu. asteptam si alte propuneri.cautam spatiu inchiriere pentru punct de recoltare analize medicale.

Mentiuni: inchiriem spatiu la 2 medici de familie cu capitatie.

Voluntari Servicii Medicale Sociale

Fundatia Policlinici Sociale Regina Maria va invita sa va alaturati echipei de medici specialisti voluntari in Policlinica Sociala Campineanu.

Specialitati medicale:
- cardiologie
- ecografie generala
- oftalmologie
- reumatologie
- neurologie
- diabet si boli de nutritie.

Policlinica Sociala Campineanu este al doilea proiect social medical al Fundatiei si se adreseaza persoanelor cu venituri mici, pana in 800 lei / luna. Este o policlinica multidisciplinara, dotata cu aparatura performanta, care permite perfectionarea calitatilor medicale alaturi de un colectiv cu experienta, profesionalism si implicare.
Dorinta noastra este de a oferi demnitate si, in acelasi timp, servicii medicale de calitate si accesibile tuturor celor care nu isi permit.

Fundatia Regina Maria este o organizatie de caritate neguvernamentala dedicata asistentei medicale integrate pentru persoanele fara venit si fara asigurare medicala si pentru persoanele cu venituri mici din Bucuresti, prin intermediul Policlinicilor Sociale. Ajutam si ingrijim persoanele aflate in nevoie prin proiecte sustenabile si durabile in domeniile sanatatii si educatiei.

Mentiuni: Voluntariat medici specialist

Pagina 1 / 37