Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Locuri de Munca - Cereri - Medicina

264 anunturi.

Colaborare medic ortodont

Cabinet stomatologic Sector 6 București căutam colaborare cu medic ortodont

Caut job part-time

Tanara in varsta de 26 de ani ,de profesie asistent medical generalist, ma aflu in cautarea unui job part-time.Preferabil in sect 2-3.

asistent medical

sunt in cautarea unui loc de munca asistent medical generalist.am terminat in 2014 ,am lucrat la doua azile de batrani si o firma de ingrijire batrani la domiciliu pana in prezent

Mentiuni: mediator sanitar,ingrijitor batrani la domiciliu,tehnician maseur .asistent medical

Angajam medic de laborator

Scm Dr Necula angajeaza medic de laborator si in contract cu Casa de Asigurari.

Angajare


Medic primar medicina de famile cu 16 ani experienta in domeniu(consultatii si tratamente adulti si copii,,efectuare raportari CJAS,operare PC )si atestat in ultrasonografie cu experienta de 5 ani,caut loc de munca.

Asistenta medicala

Caut loc de munca pe un post de asistenta medicala. Mentionez ca am terminat Scoala Postliceala "FEG", am alp si malpraxis.

caut job

licentiata in asistenta medicala generala, 45 ani, caut job in domeniul medical,cunostinte minime program SIUI, limba engleza scris si vorbit mediu

Asistenta medicala licentiata/ moasa

Lucrez ca si asistenta medicala din 2001. Am o frumoasa experienta pe terapie intensiva cardiologie, ca si dieteticiana si asistenta medicala cu multe atributii ( medicale, didactice, igiena, bloc alimentar, piscina, relatia cu parintii, administrative) intr-o scoala privata internationala.
Caut un job part time, de 5-6 ore, de L-Vi.

Mentiuni: Poseg permis auto catgoria B, cunoasterea limbii engleze, abilitati de conducere, organizare, marketing. Imi place lucrul in echipa, energica, amabila, si sunt 100% dedicata jobului.

Caut job part-time/ full-time

Asistent medical generalist - promotia 2012 , caut job part-time/ full-time in domeniul medical, fie in domeniul stomatologiei.Caut loc de munca

Asistenta medicala caut sa ma angajez la un cabinet de medicina de familie in Iasi cu norma intreaga.Rog seriozitate.

Asistenta medicala generalista

Absolventa a promotiei 2016, caut loc de munca preferabil intr-un cabinet medical individual (medicina de familie/stomatologie) incepand cu data de 1.09.2016.

asistent medical generalist

44 ani asistent medical generalist,recoltari,chirurgie,medicina muncii,

Mentiuni: Numai de luni pana vineri

Asistenta medicala

Caut loc de munca part-time , disponibilitate : saptamana 1 de dimineata pana la ora 13:00 , saptamana 2 dupa-amiaza dupa ora 15:00 , Locul meu de munca actual este de Asistent Medical intr-o clinica privata din Bucuresti specialitate ginecologie.

Mentiuni: Doresc si ofer seriozitate.

asistent medical

am terminat scoala sanitara postliceala ,asistent medical generalist in 2014 ,dupa finalizare am lucrat ,la un camin de ingrijire varstnici ,precum si la o firma de ingrijire varstnici la domiciliu ,practica din timpul scolarizarii am efectuat-o pe sectia de chirurgie a spitalului municipal campia turzii,am fcaut 3 luni de voluntariat pe sectia interne ,sunt in cautarea unui loc de munca in turda,campia turzii sau cluj,

Mentiuni: am optinut urmatorele calificari in domeniul medical:asistent medical generalist,mediator sanitar,ingrijire batrani ,tehnician maseur .

Asistent medical generalist

Sunt o persoana dornica de a activa in acest domeniu ,asistent medical,pentru ca am absolvit scoala postliceala sanitara cu atata daruire si nerabdare pentru a ajunge sa impartasesc cunostintele acumulate si pentru a da o mana de ajutor acolo unde e nevoie.As putea lucra cu usurinta si la patul pacientului pentru administrare de medicamente ,recoltari,ingrijiri medicale...s.a.m.d,insa din nefericire sistemul nu imi permite,usi inchise in nas ,dar nu imi pierd speranta.Sunt creativa,optimista,atentie distributiva,cooperez usor,disciplinata,lupt pentru atingerea obiectivelor,atitudine pozitiva,putere de convingere,ordonata,punctuala,ingrijita,prudenta in abordarea situatiilor ivite,spirit practic,sociabila,stabila si nu in ultimul rand plina de energie.

Mentiuni: am absolvit liceul pe profil de matematica/informatica,atestat in informatica

Pagina 1 / 18