Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Servicii Medicale - Oferte

295 anunturi.

Rubrica "Servicii Medicale" conține oferta de servicii medicale și paramedicale necesare MEDICILOR și personalului medical pentru colaborări în vederea realizării actului medical complet: radiografii dentare, analize medicale, laboratoare de tehnică dentară, cabinete medicale ecografie etc.
Rubrica poate fi în egala masură utilă și pacienților care se interesează direct de aceste servicii fără a fi trimiși de un alt medic.

Adăugarea firmei sau cabinetului medical individual în această rubrică este gratuită pentru utilizatorii acestui site.

Nume firma / Medic: resmed

Domeniul de activitate / Specialitatea: masca fullface pentru aparat de apnee,oxigen marca RESMED

Descrierea serviciilor / activitatii: masca fullface pentru aparat de apnee,oxigen marca RESMED nefolosita ,acopera gura si nasul ,o marca de prestigiu in domeniu medical ,este marime medie (normala) -trimit oriunde in tara cu verificare colet LA NUMAI 300 LEI BUCATA sauu ambele la 500 lei !

Nume firma / Medic: CABINET PSIHOLOGIC ELENA BORZA - PSY HARMONY

Domeniul de activitate / Specialitatea: Psihologie

Descrierea serviciilor / activitatii: CABINET PSIHOLOGIC ELENA BORZA - PSY HARMONY • CABINET PSIHOLOGIC • CONSILIERE PSIHOLOGICĂ • AVIZE PSIHOLOGICE • DEZVOLTARE PERSONALĂ ȘI AUTOCUNOAȘTERE • COACHING • TEAM BUILDING • WORKSHOPURI Cabinetul de Psihologie "Psy Harmony" are misiunea de a te ajuta să reușești să îți găsești armonia și să îți conștientizezi propria valoare, prin consiliere psihologică și prin programe de dezvoltare personală, abordând ființa umană în întregime: trup, minte și suflet. Prin aceste programe, ne propunem ca fiecare dintre cei care ne vizitează, să reușească: • Să își regăsească puterea interioară și să își descopere esența, menirea în viață și scopul pentru care trăiește. • Să obțină pacea interioară și armonia, bunul cel mai de preț al omului. • Să fie sănătos și energic, să se simtă mai motivat și pasionat. • Să cultive relații bazate pe dragoste. • Să își dezvolte creativitatea trăind în mod creativ. • Să prevină amânarea și să-și îndeplinească obiectivele. • Să obțină stabilitate financiară și abundență făcând ceea ce îi place și să experimenteze acel mod de viață pe care întotdeauna a știut că îl merită. Te așteptăm cu drag să ne cunoaștem!

Nume firma / Medic: Mercea Prompt Med Dent

Domeniul de activitate / Specialitatea: Medicina dentara

Descrierea serviciilor / activitatii: PACHETE PROMOTIONALE, dar si servicii stomatologice complexe: stomatologie generala,chirurgie dento-alveolara,ortodontie si stomatologie pedriatica! Cu noua posibilitate de plata in RATE DE PANA LA 12 LUNI!! Pentru si mai multe detalii va asteptam pe pagina de FB a cabinetului!!! https://www.facebook.com/MerceaPromptMedDent/ Ne gasiti in cartierul Gheorgheni de luni pana vineri intre orele 8-20,iar sambata-duminica in caz de urgente! Se lucreaza numai pe baza de programare! Va asteptam cu drag!

Nume firma / Medic: SAMTEC

Domeniul de activitate / Specialitatea: METROLOGIE CALIBARE

Descrierea serviciilor / activitatii: METROLOGIE - ETALONARE / CALIBRARE -termometru; -termohigrometru, - cuptoare de laborator - etuve de laborator, - sterilizator cu aer cald stomatologie - sterilizatoar cu abur, -camera climatica

Nume firma / Medic: pfi -cazacu

Domeniul de activitate / Specialitatea: tehnica dentara

Descrierea serviciilor / activitatii: execut proteze dentare acrilice partiale si totale inclusiv coroane acrilat la un pret de exceptie!!!

  • str. aleea moinesti nr 7,bl22,sc 4, et 3, ap 63, sect 6, Bucuresti
  • 0721055330

Nume firma / Medic: Dr. Sandu Robert

Domeniul de activitate / Specialitatea: Stomatologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Angajez asistenta de stomatologie, experienta nu este obligatorie. Cabinetul este langa statia de metrou Stefan cel Mare.

Nume firma / Medic: Dentalgroup.ch

Domeniul de activitate / Specialitatea: Stomatologie

Descrierea serviciilor / activitatii: Clinici dentare High-Tech cauta stomatologi-implantologi cu experieenta minima de 5 ani. Revenituri de ordin 14'000 -28'000 € Lunar ! Trimiteti CV complet pe contact@lausanne-dentaire.ch

Nume firma / Medic: C.M.I. Dr. Dumitrescu Dragos

Domeniul de activitate / Specialitatea: Medicina de familie

Descrierea serviciilor / activitatii: C.M.I. Dr. Dumitrescu Dragos -Med. Familie, Al.Valea Florilor,nr.2, sect. 6, Buc. Angajeazm asistent medical generalist, in contract cu C.A.S.M.B. program L,Mi,V 9-13 , Ma ,J 14,30 - 18,30. Acte necesare angajarii 1.autorizatie de libera practica 2.asigurare ( malpraxis ). 3.copie C.I. relatii la tel. 0722401139

Nume firma / Medic: SC CRISTINA MEDICAL SRL

Domeniul de activitate / Specialitatea: medical

Descrierea serviciilor / activitatii: 1. Clinica SC CRISTINA MEDICAL SRL ofera cele mai avantajoase beneficii!!! Imbunatateste-ti starea de sanatate si recapata-ti buna dispozitie cu ajutorul masajului! Opteaza pentru 5 sedinte curs de 40 min- 250 lei sau 10 sedinte curs de 50 min -400 lei si bucura-te de rezultate! Vei avea o stare generala mai buna si te vei simti mai sanatos! Suna la nr.-ul de telefon 021.413.7100/ 0725.420.008 si nu pierde oferta!!!

Nume firma / Medic: SC CRISTINA MEDICAL SRL

Domeniul de activitate / Specialitatea: medical

Descrierea serviciilor / activitatii: 2. Clinica SC CRISTINA MEDICAL SRL ofera cele mai avantajoase beneficii!!! IAcum ai ocazia sa beneficiezi de : 4 consultatii la specialitatile clinicii la alegere/ 10 sedinte masaj in curs de 1h/ 5 sedinte de consiliere psihologica + 1 set de analize(HLG, GLICEMIE,UREE,CREATININA,TGO,TGP,GAMA GT, COLESTEROL, TRIGLICERIDE, HDL, LDL, SIDEREMIE) + EKG la 49 RON.De asemenea poti beneficia de un discount de 10% la toate serviciile oferite de noi!!! Va asteptam sa profitati de oferta! Detalii la nr-ul de telefon 021.413.7100/ 0725.420.008!

Nume firma / Medic: SC CRISTINA MEDICAL SRL

Domeniul de activitate / Specialitatea: medical

Descrierea serviciilor / activitatii: A sosit timpul sa te ocupi de tine, de propria persoana, de sufletul si mintea ta !!!Doar la noi poti beneficia de Consiliere psihologica adulti: managementul stresului si gestionarea timpului, pierderea unei personae dragi, divort, separare, doliu; consiliere in vederea orientarii profesionale; consilierea carierei;dificultati de relationare, adaptare; Consiliere adolescenti: conduit aggressive, violent, nervozitate,minciuna,furt.fuga de acasa; conflicte in familie, dificultati de relationare, etc; si de asemenea Consiliere cuplu: pregatirea pt casatorie, certuri frecvente, sarcina nedorita de partener, etc. Detalii la nr-ul de telefon 021.413.7100/ 0725.420.008!

Nume firma / Medic: drfelix2011

Domeniul de activitate / Specialitatea: Prevenirea si vindecarea cancerului cu mijloace naturale

Descrierea serviciilor / activitatii: Cancerul. Prevenire si vindecare cu mijloace naturale. Cauzele complete, vindecarea cu mijloace naturale, profilaxia autentica (fara proceduri incompatibile cu adevarata preventie, precum depistarea bolii in faza incipienta sau profilaxia secundara). Cancerul se afla dintotdeauna in fiecare om (organismul produce zilnic un milion de celule precanceroase). Cancerul rabufneste cand erorile din stilul de viata limiteaza puterea de resorbtie a celulelor precanceroase. Cel putin unul din trei oameni face o forma de cancer iar incidenta creste pentru ca metode noi de prevenire nu apar, durata de viata se extinde in timp ce profilaxia este utilizata tot mai putin. Cancerul se previne cu mijloace vechi de mii de ani ce se regasesc in viata de zi cu zi: nutritia, odihna, plantele medicinale, activitatea fizica si celelalte. Aceste mijloace profilactice naturale sunt redutabile si in vindecarea cancerului. Totul despre prevenirea si vindecarea naturala a cancerului la pagina "https://sites.google.com/site/profilaxiegenerala/combaterea-cancerului". Mail: drfelix2011@gmail.com.

Nume firma / Medic: bloombergfinance

Domeniul de activitate / Specialitatea: Ai nevoie de credit sau împrumuturi ??

Descrierea serviciilor / activitatii: Buna ziua Doamna Dl I oferă împrumut rapid în 48 de ore, în scopul de a lupta împotriva sărăciei și a excluziunii financiare, am vouspropose de creditare on-line de bani variind de la 10.000 de euro la 90.000.000 de euro. Rata dobânzii la credite este de 3%. Condițiile de furnizare de împrumut sunt foarte simple. Împrumuturile solicitate se obțin în termen de 48 de ore de la semnarea contractului. Contactați-mă interesează și daca tu să-mi spuneți suma de bani pe care doriți să împrumute. Grupul nostru ar dori, de asemenea, să investească în parteneriat cu dumneavoastră, dacă aveți proiecte mai puțin promițătoare, care ar putea oferi noi a fost. contact : bloombergfinance1@gmail.com

Nume firma / Medic: bloombergfinance

Domeniul de activitate / Specialitatea: Ai nevoie de un împrumut de urgen?a?

Descrierea serviciilor / activitatii: Dragă domnule doamnă, Noi oferim toate tipurile de credite * Împrumut comercial * Credite personale * Împrumut de afaceri * Payday împrumut * Împrumut de student * Credit ipotecar * Credite auto * Creditul de credit Bad * Împrumut de capital de origine * Proiect / contract de împrumut * Consolidarea datoriilor Următoarele tipuri de credite sunt de asemenea oferite Credite instant - 3.000 € - 5.000 € de (1-2 ore) Credite de numerar - 3.000 € - 10.000 € (2-24 ore) Credite personale - 3.000 € - 500.000 € (1-2 zile) Noi oferim împrumut cu foarte minim Rata anuală a dobânzii la nivelul de 3%, în decurs de 1 an la 25 de ani, planul maxim de rambursare către orice parte a lumii. Ne da împrumuturi în intervalul de 5.000 € până la 100.000.000 € . creditele noastre sunt bine asigurate pentru securitate maximă este prioritatea noastră. Pentru Enquires, Persoanele interesate trebuie să ne contactați prin e-mail: bloombergfinance1@gmail.com

Nume firma / Medic: thomas

Domeniul de activitate / Specialitatea: Anrede

Descrierea serviciilor / activitatii: Că cercetarea de credit Eu sunt un creditor privat. Am acorda împrumuturi între special oameni în dificultăți financiare și capabil de a rambursa suma să împrumute. împrumut mea porneste de la 500€ la 9.000.000 de euro. Eu nu iau nici un comision, nici o faci la notar. Meu termeni de împrumut sunt simple și bine definite, și termenele vor fi stabilite în funcție de bugetul dvs., astfel încât, dacă sunteți interesat de un împrumut, vă rugăm scrie-mi pe: schwerenkredit1@gmail.com

Pagina 1 / 20