Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Locuri de Munca - Oferte - Stomatologie

2231 anunturi.

Clinica inovativa propune colaborare

Clinica de medicina dentara spatioasa si ultra-moderna, cu 2 unit-uri, cu un design si concept inovativ pe piata propune colaborare medicilor dentisti cu experienta si portofoliu de pacienti. Candidatii care au specializari in chirurgie si implantalogie precum si cei care cunosc limbile engleza si franceza/germana vor avea prioritate. Oferim un mediu dinamic de dezvoltare profesio ala si personala precum si un flux de pacienti. Va multumim.

Mentiuni: CV-urile se vor trimite pe alexandr_taran@yahoo.com.

Centru stomatologic cauta colaborare cu medic dentist

Centrul Stomatologic OrtoElitte, situat in zona Horea (Salvare), cauta colaborare cu medic dentist in regim de chirie, cu variantele:tura intreaga 200 euro/luna, respectiv tura redusa 125 euro/luna. Centrul stomatologic este dotat modern si utilat complet.

Angajez asistenta stomatologie

Cabinet stomatologic situat in sector 4, Bucuresti angajeaza asistenta cu sau fara experienta. Program de lucru 8 ore pe zi. Rog CV cu foto la adresa de email laurentiugn@yahoo.com.

Inchiriem tura cabinet stomatologic

Oferim spre inchiriere 2 ture in cabinet stomatologic nou situat in zona Piata Iancului (la 2 minute de statia de metrou Piata Ianculu). Bloc stradal. Cei interesati trebuie sa detina CMI sau SRL in vederea incheierii unui contract de colaborare.

Angajez medic stomatolog

Femeie de serviciu

Angajam femeie de serviciu, pentru clinica de stomatologie.
Cerinte: Punctualitate, seriozitate, loialitate, respectarea normelor sanitare.
Constituie avantaj experienta de lucru in domeniul medical.
Avantaj: Program de lucru de 8 ore (Luni-Vineri)
Se lucreaza intr-un mediu curat, placut.

Mentiuni: Va rugam sa trimiteti CV-ul la adresa: clinica.barbu@gmail.com

angajez asistenta stomatologie

Cabinet stomatologic din Galati angajeaza asistenta medicala generalista. Program 8 ore,luni-vineri.Salariu plus bonusuri. Experienta in stomatologie constituie un atu.

Mentiuni: Trimiteti CV cu poza la adresa:tanya.septelici@yahoo.com

oportunite pentru cei dornici de succes

Clinica stomatologica din Targoviste, cauta colaborare cu medici dentisti cu experienta minim un an . E.Mail 'dana_negoita"yahoo.com ,telefon 0722739397

Inchiriez

Inchiriez tura in cabinet stomatologic situat pe strada Andrei Saguna, langa piata Mihai Viteazul.

Mentiuni: Mai multe detalii la numarul de telefon

colaborare

cabinet stomatologie situat in zona piata romana cer colaborare cu medici dentist.cu experienta.rog c v .

Mentiuni: cabinet

Medic stomatolog

Clinica stomatologica angajeaza medic dentis, proaspat absolvent.
Rugam cv, insotit de poza la adresa office@identis.ro

Colaborare medic stomatolog

Centrul stomatologic C.M.I. Dr. Neagoe Daniela, situat in Otopeni, jud. Ilfov, http://www.stomatolog-otopeni.ro, cauta medic stomatolog, persoana serioasa, responsabila, pentru colaborare. Rog C.V. de preferat cu fotografie, pana la data de 10.12. 2015, pe adresa de e-mail: contact@stomatolog-otopeni.ro.

Colaborare medic stomatolog

Centrul stomatologic C.M.I. Dr. Neagoe Daniela, situat in Otopeni, jud. Ilfov, http://www.stomatolog-otopeni.ro, cauta medic stomatolog, persoana serioasa, responsabila, pentru colaborare. Rog C.V. de preferat cu fotografie, pana la data de 10.12. 2015, pe adresa de e-mail: contact@stomatolog-otopeni.ro.

Angajez asistenta medicala stomatologie

Centrul stomatologic C.M.I. Dr. Neagoe Daniela, situat in Otopeni, jud. Ilfov, http://www.stomatolog-otopeni.ro, angazeaza asistent medical, persoana dinamica, pozitiva, cu abilitati practice si de comunicare cu pacientul; experienta constituie un avantaj. Rog C.V. de preferat cu fotografie, pana la data de 15.02 2015, pe adresa de e-mail: contact@stomatolog-otopeni.ro.

Angajez asistenta medicala stomatologie

Centrul stomatologic C.M.I. Dr. Neagoe Daniela, situat in Otopeni, jud. Ilfov, http://www.stomatolog-otopeni.ro, angazeaza asistent medical, persoana dinamica, pozitiva, cu abilitati practice si de comunicare cu pacientul; experienta constituie un avantaj. Rog C.V. de preferat cu fotografie, pana la data de 10.12 2015, pe adresa de e-mail: contact@stomatolog-otopeni.ro.