Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Locuri de Munca - Oferte - Stomatologie

1183 anunturi.

Cabinet stomatologic zona pantelimon, aproape de spitalu malaxa angajez medic dentist

Mentiuni: angajam medic dentist

Recrutam Medici Dentisti pentru Olanda/Belgia.
pentru mai multe informatii trimiteti un cv la adresa de e-mail.
Salariul intre 5.000 euro si 8.000 Brut depinde de specialitate .

Mentiuni: Se cere un nivel minim de limba Olandeza !

Cabinet stomatologic cauta asistenta stomatologie, preferabil student(a) stomatologie, pentru program part-time.

Cautam medici dentisti pentru Anglia. Oferim consiliere pentru inregistrare la colegiul dentistilor din Anglia (GDC) si directia sanitara din Anglia (PCT). Costurile de cazare , transport si taxe legale pentru inregistrare la GDC si PCT vor fi suportate integral de catre solicitant. Comisionul este 0 (zero),acesta va fi suportat de catre firma angajatoare din Anglia. Asiguram 100% garantia gasirii unui loc de munca si consiliere pana la semnarea contractului de munca.Cerinte obligatorii pentru inregistrare la GDC / PCT in Anglia :
1) Certifcat de conformitate(conform EEA) a diplomei de absolvire , eliberat de Ministerul Sanatatii din RO .
2) Certificat IELTS ( Nota 6 la nivel academic SAU 7 la nivel general ).
Fara aceste 2 acte nu se poate incepe derularea procesului de inregistare in Anglia.

Mentiuni: Va rugam contactati-ne seara dupa ora 18.00. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne scrieti pentru a va transmite ,eventual, lista cu toate actele necesare procesului de inregistrare in Anglia.

Cautam dentisti pentru Anglia. Asiguram consiliere pentru inregistrarea actelor la colegiul dentistilor din Anglia ( GDC si PCT ) , oferim cazare provizorie in Anglia pana la finalizarea actelor respectiv incheierea/semnarea contractului de munca . Oferim 100% garantia gasirii unui loc de munca in Anglia. Comisionul de recrutare este 0 (zero) pentru angajat , acest comision va fi suportat de firma angajatoare. Atentie : toate taxele legale pentru inregistare la GDC , PCT precum si costurile de cazare , transport vor fi suportate exclusiv de solicitant. Pentru informatii detaliate va rugam sa ne contactati pe email sau la telefon.

Medic dentist, doresc angajare sau colaborare la un cabinet/clinica stomatologica , program part time.    

Mentiuni: Experienta 5 ani

Clinica stomatologica inchiriem tura,350 euro. Clinica este situata la intersectia Obor/Mosilor , 2 cabinete,receptie,dotari superioare.

Clinica dentara zona Eroii Revolutiei cauta colaborare full time cu asistenta medicala cu experienta minim 1 an in stomatologie, colaborare pe termen lung. Program in ture de L-V, 8-14 sau 14-20, mod de lucru placut.

Mentiuni: Persoanele interesate sunt rugate sa trimita un CV la adresa de email mentionata.

Cabinet stomatologic din Brasov,angajaza asistenta medicala cu Certificat de libera practica valabil si experienta in domeniu.Program flexibil.Disponibilitatea la program prelungit reprezinta un avantaj.

Cabinetul stomatologic Life Dental Spa angajeaza medic dentist cu minimum 2 ani experienta, ne dorim ca viitorul coleg (a) sa fie o persoana sociabila, comunicativa, cu un program flexibil. Interviul de angajare se realizeaza in urma selectiei de CV-uri. (CV sa fie obligatoriu insotit de foto) CV-urile pot fi trimise pe adresa: cornel.balan@lifedentalspa.ro

Echipa Smile Dental Clinic se extinde! Daca esti un medic tanar, ambitios si dornic de performanta ne poti trimite un CV la adresa: office@smile-dental.ro
CV-urile se vor primi pana in data de 14.07.2013.
Medicii selectionati vor fi chemati pentru interviu in perioada 15.07.2013-19.07.2013

Echipa Smile Dental Clinic se extinde! Dacă ești un medic tânăr, ambițios și dornic de performanță ne poți trimite un CV la adresa: office@smile-dental.ro
CV-urile se vor primi până în data de 14.07.2013.
Medicii selecționați vor fi chemați pentru interviu în perioada 15.07.2013-19.07.2013

Medic stomatolog specialist(cabinet stomatologic situat in Slobozia,cu o vechime de 8 ani si portofoliu de pacienti important ),caut medic dentist cu experienta de minim 2 ani pentru colaborare pe baza de contract cu procent ,part time sau full time.Relatii la telefon 0722527579 . Rog CV + poza pe adresa de e-mail claumalama@yahoo.com.

Mentiuni: Caut persoana serioasa si constiincioasa, responsabila si atenta cu pacientii.

Inchiriez o tura in cabinet stomatologic situat in drumul taberei

Clinica stomatologica angajeaza medic dentist cu sau fara experienta.
Persoanele interesate sunt rugate sa trimita un CV cu poza pe adresa de email: office@firstdent.ro.