Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Aparatura si Produse - Vanzari - Medicina

529 anunturi.

orteza,orteze medicale fixe sau mobile genunchi,palma,spate,lombare,tibie

orteza,orteze medicale fixe sau mobile genunchi,palma,spate,lombare,tibie ,coloana -firme medicale,preturi de la 60 la 120 lei.

Pret: 60 lei

Ecograf 3D/4D Siemens S2000 4 sonde 2011

Siemnes S2000 cu 4 sonde, 4D convexa, 2D convexa, liniara si endocavitara, lucreaza foarte bine, intretinut, imprimanta alb negru si CDRW.

Pret: 19200

Statie Endoscopie Olympus Exera II HD

Statie Gastro Videoendoscopie HD Olympus Exera II High Definition 1.sursa CV-180,
> 2.procesor CLV-180,
> 3.troley original Olympus
> 4.printer Sony color,
> 5.pompa aspiratie,
> 6.gastroscop HD GIF Q180,
> 7.colonoscop HD CF H180i,

Pret: 25000

Autokeratorefractometru si biomicroscop

Autokeratorefractometru ARK 810 si biomicroscop(dotat cu aplanotonometru) noi,nefolosite,an fabricatie 2014,functioneaza impecabil

Pret: 18.000 lei

Mentiuni: Oferim factura

Vand - motor de lustru nou

Vand motor de lustru - Nou
Telefon: 0722135443

Pret: -

Endoscoape Olympus SH

Vand linie completa endoscopie digestiva Olympus second-hand, functionala. Este compusa din: 1.fibrogastroscop, 1. fibrocolonoscop, 1. sursa de lumina, 1. procesor video+camera captura video, accesorii, pense biopsie, pense corp strain, kit intretinere, monitor, program captura video, troliu de endoscopie, aspirator chirurgical, genti speciale de transport si pastrare.
Doritorilor li se asigura training.

Pret: 6500 euro

Mamografie pentru vânzare

Vand stare mare folosit Mamografia, folosit mai putin de noi! An 2004. Ambalate

Pret: 6.000.00

Mentiuni: Montarea separat. Transport inclus în pret. Pretul înseamna mai mult TVA

Osteodensitometru Densitometru Osteporoza Bone nu Dexa

Sonost 3000 , De vinzare Bone Densitometer ( Densitometru ) cu masurare Ultrasonica a calcaneului privind diagnosticarea gradului de Osteoporoza. NU ESTE DEXA ( röntgen ) Il poate fi folosit de toate cadrele medicale, desigur dupa o mica instruire si minimum de cunostinte intr-una din limba engleza, italiana, spaniola sau germana.. Aparatul este ca nou, folosit NUMAI la prezentari , expozitie, doar 71 de masuratori. Pret nou: 10.000€uro!! Ofer garantie de functionare si chitanta / borderou de achizitie Pentru mai multe Informatii rog pe 0049 176 220 111 8 3 WhatsUp samd.
Rog vedeti si celelalte anunturi pentru alte modele de EKG , EEG , Ecografe, perfuzoare ( sau stative) Lifturi / Elevatoare de pacienti, Monitoare pacient samd.

Pret: 5500€

EKG Japonia Nihon Kohden cu interpretare stare perfecta , ca nou !!

De vinzare un EKG de la Nihon Kohden Seria GEM in stare foarte buna de functionare , intretinut, curat, dezinfectat, a fost folosit numai la expozitii, prezentari, scolarizari , verificate regulat, portabile sau stationar. Cu 12 derivatii, interpretare, mod manual sau automat display LCD, si acumulator Se livreaza cu cabluri pacient - electrozi ventuza - clesti extremitati NOI !! Se livreaza cu cabluri pacient - electrozi ventuza - clesti extremitati NOI sau cablu pacient pentru electrozu cu gel de unica folosinta tot NOU ( la alegere ) !! !! Ofer garantie de functionare si chitanta / borderou de achizitie
Pentru mai multe Informatii rog pe 0049 176 220 111 8 3 WhatsUp samd.
Rog vedeti si celelalte anunturi pentru alte modele de EKG , EEG , Ecografe, perfuzoare ( sau stative) Lifturi / Elevatoare de pacienti, Monitoare pacient samd.

Pret: 550€

Osteodensitometru Densitometru Osteoporoza Scanner masa osoasa,nu DEXA

De vinzare un Osteodensitometru, un scanner osteoporoza sau asa zis Ecograf ce vede si masoara densitatea osoasa, scoate o " radiografie ca la Röntgen / Radiologie" si da si rezultatele obtinute, este un aparat care nu radiaza, foloseste undele sonore ca la cunoscutele ecografe . Prin softul de baza raporteaza
(EPO), (PAB), (TTO) , (STI) , (RRF) , si are ca rezultate:
-BUA: Broadband Ultrasound Attenuation
-BUB: Broadband Ultrasound Backscatter
-T-score and Z-score
-SOS: Strength Index
-EPO: Expected Period of Osteoporosis
-PAB: Physiological Age of Bone
-RRF: Relative Risk of Fracture
-Calcaneus width: estimated BMD

Nu radiaza, nu este DEXA ( xRAY) , il poate folosi orice persoana din cadrul medical. Se poate seta pe limba Germana, Engleza si franceza.
Aparatul este compus din Scanner , PC, maus Tastatura, eventual Imprimanta. Aparatul se afla intr-o stare foarte buna de functionare, verificat periodic. Livrarea o fac personal , deasemenea cu o mica prezentare / scolarizare .Ofer garantie de functionare si chitanta / borderou de achizitie
Pentru mai multe Informatii rog pe 0049 176 220 111 83
Rog vedeti si celelalte anunturi pentru alte modele de EKG , EEG , Ecografe, perfuzoare ( sau stative) Lifturi / Elevatoare de pacienti, Monitoare pacient samd.

Pret: 2800€

Biometru Pachymetru Ecograf oftamologic Doppler scanner A / B

Biometru / Pachymetru / scanner sau Ecograf oftamologic A / B de la Tomey , într-o stare perfecta de funcționare. Cu monitor integrat, 10,4 Zoll color ,Touch Panel TFT LCD si termoimprimanta
Biometrie & masurare IOL:
lungimea axiala 15 ~ 40 mm
ACD- viteza: 1,8 ~ 7 mm
grosimea lentilei: 2 ~ 6 mm
scala minima afisata : 0,01 mm
exactitate : ± 0,1 mm
IOL-masurat : SPK II, SPK / T, HOLLADAY, Hoffer Q, HAIGIS optim, HAIGIS-Standard, SHOWA
Pachymetrie:
distanta: 150 ~ 1.500 μm
scala minima afisatat: 1 μm
exactitate : ± 5 μm

http://www.deviceoptical.com/files/AL-3000.pdf

Pentru mai multe informații rog pe 0049 176 220 1118 3 Rog vedeti si celelalte anunturi privind tehnica si aparatura medicala

Pret: 2500€

Sonda Ecograf GE Logiq E8C Logiq 3/5/7/9/S6/Vivid7

De vinzare o sonda endocavitala / endovaginala / transvaginala Originala de la GE E8C, cu frecventa de la 3,5-11,5 MHz , compatibila pentru Logiq 3 , Logiq 5, Logiq 7, Logiq 9 , Logiq S6, Vivid7 in stare perfecta de functionare , foarte putin utilizata.
In general cam toate aparatele au programate toate sondelechiar si cele compatibile. Aceasta sonda functioneaza in perfecta stare, in cazul ca pe aparatul respectiv nu functioneaza !!! este din pacate un defect de instalare ( produs din greseala ...sau rau intentionat ) .Ofer garantie de functionare si chitanta / borderou de achizitie eventual chitanta euro Germania. Pentru mai multe Informatii rog pe 0049 176 220 111 83 WhatsUp samd.
Rog vedeti si celelalte anunturi pentru alte modele de EKG , EEG , Ecografe, perfuzoare ( sau stative) Lifturi / Elevatoare de pacienti, Monitoare pacient samd.

Pret: 920€

Doppler Color Tracheo Esofagian Hemodinamic

De vinzare un Doppler color Esofagian Tracheal cu masuratoare continua si functie hemodinamica. Are incorporat monitor flat touchscreen , meniul in limba engleza foarte usor si intuitiv de folosit. Sonda inclusiv. Se poate folosi si la persoane sedate sau sub anestezie. Ofer garantie de functionare si chitanta / borderou de achizitie
Pentru mai multe Informatii rog pe 0049 176 220 111 8 3 WhatsUp samd.
Rog vedeti si celelalte anunturi pentru alte modele de EKG , EEG , Ecografe, perfuzoare ( sau stative) Lifturi / Elevatoare de pacienti, Monitoare pacient samd

Pret: 550€

Perfuzoare perfuzor stativ mobil pentru perfuzii infusii model nou

De vinzare perfuzoare sau stative cu role pentru perfuzii , noi sau usor folosite ( in stare foarte buna ) .30 Euro pentru cele folosite sau 50 Euro pt. cele noi .Model nou fara suruburi de fixat, are un system de fixare prin strangulare, ideal la curatat , dezinfectat samd. Pentru mai multe informatii rog pe Whatsup pe nr de Germania, +491762201118 3 , Rog vedeti si celelalte anunturi ale mele privind tehnica si aparatura medicala.

Pret: 35€

Ecograf Toshiba Ginecologie,2 Sonde,Videoprinter in stare ffff buna

De vinzare un ecograf Toshiba , cu 2 sonde, endocavitala si convexa, inclusiv videoimprimanta Sony , Aparartul se afla intr-o stare FOARTE buna de functionare, intretinut, folosit in exclusivitate, numai intr-un cabinet privat de ginecologie in Germania, cu Foarte putine ore de functionare. Ecograful are un monitor TFT LCD de 21" . Aparatul se afla in Bucuresti intr-un cabinet de ginecologie ,se poate vedea , testa samd . Atentie !
Toate imaginile Freeze sint facute FARA GEL !! pentru a vizualiza intradevar starea sondei ca nu are defecte ascunse. Ofer garantie de functionare si chitanta / borderou de achizitie
Pentru mai multe Informatii rog pe 0049 176 220 111 8 3 WhatsUp samd. Rog vedeti si celelalte anunturi pentru alte modele de EKG , EEG , Ecografe, perfuzoare ( sau stative) Lifturi / Elevatoare de pacienti, Monitoare pacient samd.

Pret: 1850€

Pagina 18 / 36