Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Inchirieri/Vanzari de Cabinete - Oferte

2705 anunturi.

Inchirieri

Inchiriez 1 tura in cabinet de medicina dentara modern[sala asteptare,2 bai,sterilizare autoclav clasa B,sigilator,lampa foto wirless].Cabinetul este situat la intersectia Bdul. Baba Novac cu Sos. Mihai Bravu.In locatie fuctioneaza si un laborator de tehnica dentara.

Pret: procentual

INCHIRIERE CABINET STOMATOLOGIC, STRADAL, CLINICA DE LUX, CENTRU RX.

CLINICA STOMATOLOGICA DE LUX, DOTATA SI AMENAJATA ULTRAMODERN, SITUATA ULTRACENTRAL, OFERIM SPRE INCHIRIERE UN CABINET STOMATOLOGIC.

CABINETUL ESTE MARE, AMPLASAT STRADAL SI DISPUNE DE GEAMURI MARI SI STREET VIEW LA BULEVARD.
OFERIM ACCES NELIMITAT SI INSTRUIRE LA PROPRIUL NOSTRU CENTRU RADIOLOGIC DIN INCINTA CLINICII. (OPG + RETRO).
APARATURA ESTE NOUA, LA CERERE VA PUTEM PUNE LA DISPOZITIE ASISTENTA PERSONALA SI MEDICI SPECIALISTI.

PRET 800 EURO / TURA , NEGOCIABIL.
CHELTUIELI SEPARATE MINIME.

DETALII LA 0745210210

Pret: 800

Vând afacere Stomatologie

Vând afacere Stomatologie cu preluare chirie, cabinet ultramodern 100 m2 , dotar cu 2 unituri, Autoclav, compresor , pompa aspirație, 12 m deschidere stradal, trafic pietonal intens

Pret: 16000

INCHIRIEZ CABINET MEDICAL / LABORATOR ANALIZE SAU DENTAR

Inchiriez cabinet medical situat intr-o clinica cu medicina de familie, stomatolgie si laborator de analize medicale.

Pretul este pentru 2 ture- cabinetul full-time.

Zona Auchan Titan, Bd 1 decembrie 1918, stradal, vad si pacienti formati.

Pret: 1000 RON

Inchiriez Cabinet Medical

Cabinet Medical- complet dotat si autorizat DSP, cartier Cosmopolis-Centura, pt CMI sau PFA

Pret: -

Mentiuni: Poate functiona ca punct de lucru pe langa un Cabinet din Ilfov sau Bucuresti

Inchiriez tura in cabinet stomatologic Bucuresti

Inchiriez tura in clinica stomatologica amplasata in Complex Rezidential nou, zona Obor/Colentina, in statie de RATB, vad excelent, intrare separata. Cabinetul este amenajat ultra-modern, cu unit italian, camera intraorala, aparat detartraj, lampa foto, autoclav clasa B, instrumentar, truse. Clinica contine 2 grupuri sanitare, sala de asteptare, vestiar, receptie spatioasa, sala de sterilizare, mobilier nou. Totul este nou si perfect functionabil. Detinem toate avizele si autorizatiile necesare prestarii serviciilor.

Pret: 300 EUR

  • 2017-11-20
  • Bucuresti, sector 2, Bucuresti
  • 0725672775

inchiriezi cabinet ambele ture

cabinet stomatologic echipat complet,situat sos.giurgiuu Toporasi,sector 4

Pret: 400 euro/tura

Vand cabinet stomatolgic complet utilat si functional in statiune turistica

la 20 km de Rm Valcea cabinetul se vinde cu aparatura si iinstrumentar inclusiv autoclav va putem consilia la preluarea pacientillor

Pret: 25000 e

Închiriez un cabinet medic în Clinica IOANA, sector 6, Militari,fost x-body

Închiriez un cabinet medical în Clinica IOANA, zona Veteranilor, Intrare separată, zonă foarte populată.Spatiul dispune de toate facilitățile inclusiv rampă pentru cărucioare și un mic parculet.In Clinică mai funcționează 2 cabinete stomatologice și un centru de recoltat analize medicale.In chiria de 200 Euro pe tură intră și plata tuturor utilităților achitate de proprietar: curent apă căldură cablu TV.Exclus Stomatologie.

Pret: 200 euro tura

Mentiuni: Metrou la 5 minute de mers pe jos

Vand Praxis Medicina de Familie

Vand Praxis situat in mediul rural, jud.Salaj, cu posibilitate de naveta din Dej, Tg Lapus, Jibou ,1000 de pacienti inscrisi cu spor de rural. Pret si conditii avantajoase.

Pret: -

Inchiriez garsoniera amenajata pt cabinet

Ofer spre inchiriere un spatiu amenajat si mobilat(sau nu) pentru cabinet stomatologic, care se preteaza insa si pentru un alt tip de cabinet medical, biorezonanta, sau o alta activitate. Este format din sala de tratamente de 17 m2, camera de sterilizare, camera depozit in care se poate plasa compresorul, holul amenajat ca sala de asteptare, un grup sanitar. Suprafata totala 38mp. Cabinetul este foarte bine situat la parterul unui bloc intr-o zona traficata pe Sos. Oltenitei - Pta Sudului si a functionat din 2005 pana in Sept 2017 fara intrerupere ca si cabinet dentar. Se ofera cu sau fara autoclav Getinge. La doi pasi se afla Centrul Radiologic YTS-Dental View.

Pret: 400 euro

Mentiuni: Renovat in noiembrie

Cabinet stomatologie

Inchiriere 1 tura in cabinet medicina dentara cu toate avizele la zi,situat pe sos. Oltenitei vis-a-vis de Oraselul Copiilor,in statia RATB Opris Ilie. Cabinetul are sala sterilizare cu 2 autoclave clasa B, 2 grupuri sanitare, vestiar medici, sala tratamente cu aparatura moderna, sala asteptare cu TV + internet, alarma, supraveghere video. Reclama luminoasa la scara blocului. Programul este de luni pana vineri, iar sambata optional. Trafic pietonal. Mai multe detalii la telefon.

Pret: 290€

Cabinet stomatologie

Inchiriere 1 tura in cabinet medicina dentara cu toate avizele la zi,situat pe sos. Oltenitei vis-a-vis de Oraselul Copiilor,in statia RATB Opris Ilie. Cabinetul are sala sterilizare cu 2 autoclave clasa B, 2 grupuri sanitare, vestiar medici, sala tratamente cu aparatura moderna, sala asteptare cu TV + internet, alarma, supraveghere video. Reclama luminoasa la scara blocului. Programul este de luni pana vineri, iar sambata optional. Trafic pietonal. Mai multe detalii la telefon.

Pret: 290 €

Vand Praxis MF

praxis mf 1800 asigurati, cabinet cu toate dotarile, singurul medic in comuna, la 7 km de Vaslui sau 70 km de Iasi.

Pret: 9000 EUR neg

Vand praxis

CMI complet utilat ,in cladire noua ,1600 inscrisi

Pret: 18000euro