Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Inchirieri/Vanzari de Cabinete - Oferte

3007 anunturi.

Inchiriere cabinete

Spatiu de inchiriat pentru cabinete medicale pentru urmatoarele specialitati : cardiologie, dermatologie, geriatrie. Fiecare cabinet este dotat complet cu mobila noua si echipamente medicale. si climatizare A/C. Acesta se gaseste in zona centrala, Dorobanti. Spatiul este situat in cadrul unei policlinici, cu sala de asteptare, sala de tratamente, vestiar si doua grupuri sanitare atat pentru pacienti cat si pentru personal Alte dotari: system de alarma, receptie, WI-FI., Incalzire: Centrala bloc, Stadiul constructiei: Finalizat, numar etaj: 3, numar camere: 4, suprafata utila: 42, suprafata totala: 62

Pret: 0

Mentiuni: dorobanti

Cabinet stomatologic ultramodern

Inchiriez cabinet stomatologic ultramodern, unit 2016 DIPLOMAT -piese de mana Bien-Air, instrumentar, stoc consumabile, apex locator NSK, fiziodispenser Bien-Air ( https://dental.bienair.com/en/), sterlizare. Cabinetul este situat la parterul unei vile langa Primaria Sector1. Pentru detalii puteti consulta site-ul dentarium.ro . Contact doar pe e-mail!

Pret: -

Inchiriere/colaborare

Clinica situata in sect.2 inchiriaza cabinet Orl .

Pret: -

vand unit, mobilier cab etc

Inchidem un cabinet dentar si se vinde tot ce e in el...unit dentar belmont din 2009, mobilier cabinet, lampa cu lumina naturala pt poze si informatii 0740303569

Pret: -

Inchiriez cabinet stomatologic zona Dristor

Inchiriez cabinet stomatologic zona Dristor-Rond Baba Novac.
Cabinetul este dotat cu unit dentar, autoclav, ap detartraj cu US, distilator, sigilator, camera intra-orala.
cabinetul are un singur unit dentar si este situat stradal.Reclama vizibila.Pret 650 euro /luna + garantie pt aparatura. Garantia serestituie la sfarsitul contractului, daca se preda apartura si mobilierul in stare buna, functionala.

Pret: 650 euro

Închiriere tură cabinet stomatologic

Doresc să închiriez tura în cabinet stomatologic

Pret: -

Tura cabinet stomatologic

Inchiriez tura intr-un cabinet stomatologic situat pe Sos. Mihai Bravu la intersectia cu Bulevardul Ferdinand. Program cabinet 10:00-22:00. Se inchiriaza 2 ture, 10:00-16:00 / 16:00-22:00.
Punct de reper: vis-a-vis de KFC.

Pret: 300 euro / tura

Tura piata sudului brancoveanu

Ofer tura in cabinet dentar modern situat intre statiile de metrou brancoveanu si piata sudului.unit dentar 1 an vechime autoclav mobilier aer c . 2 grupuri sanitare.

Pret: 280€

Mentiuni: Seriozitate

Cabinet medical Medicina Familie

Clinica medicala pune la dispozitie Cabinet Medical Medicina de Familie

Pret: negociabil

Inchiriez cabinet stomatologic Militari zona Cora Lujerului

Inchiriez o tura sau doua ture in cabinet stomatologic complet si modern dotat Cabinetul functioneaza de 7 ani, dar scaunul si dotarile sunt noi. Se ofera si detartraj, lampa foto si micromotor electric, toate in garantie. Cabinetul se afla intr-o zona circulata, la bulevard, in imediata apropiere a statiei de autobuz si tramvai.
O tura este 350 euro, ambele ture 600 euro.

Pret: -

praxis medicina de familie

Caut medic de familie pentru preluare praxis medicina de familie in Onesti, jud.Bacau

Pret: -

Cabinet stomatologie sect 4

Inchiriez cabinet stomatologie in sect 5 str.Huedin la 100 m de bul Constantin Brancoveanu reper biserca alba.cabinetul este la parte de bloc si este compus din:1 camera cu unit si mobilier .sala asteptare grup sanitar si sterilizare separata.dotarea este completa. Cabinetul este activ din 1997 si are un portofoliu constant de pacienti. Se inchiriaza cu data de 1.07. 2018 numai pe termen lung.

Pret: 700e

Mentiuni: Pt detalii la tel.

inchiriez gratis

medic cabinet medicina de famile doresc asociere cu , medic ,neurolog ,psihiatru ,cardiolog ,pe o contra tura in Policlinica Apusului MF. Fara chirie fara costuri , 50% . Asigur pacienti arhisuficienti
relatii la telefon

Pret: -

INCHIRIEZ TURA CABINET STOMATOLOGIC

Inchiriez tura in cabinet stomatologic, orasul PLOIESTI, B-dul REPUBLICII.

Pret: -

Vand cabinet stomatologic in Cluj-Napoca

Vand cabinet stomatologic complet(imobil+aparatura+instrumentar+medicamente)in Cluj-Napoca situat pe strada Izlazului nr. 10 , in cartierul Manastur , vis-a-vis de complexul Big(Union)vad foarte bun, intrare direct din strada, balcon inchis, avand clientela formata de peste 25 ani si peste 2500 fise(pacienti ce pot fi preluati si tratati in continuare)compus din sala de asteptare,2 sali de tratament cu 3 unituri dentare,3 bai,vestiar,spatiu sterilizare,functioneaza cu toate autorizatiile la zi.

Pret: 150000 euro