Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Inchirieri/Vanzari de Cabinete - Oferte

2703 anunturi.

spatiu 500 mp central bacau

Spatiu openspace de 500mp pe doua nivele in zona centrala (vis-a-vis de McDonalds) cu toate utilitaile,CT,AC,gr. saniatre pe fiecare nivel,office pt. servitul mesei,intrare separata,interfon,supraveghere video,etc.Pretabil birouri,call center,activitati medicale ,sala forta/fitness etc.

Pret: 4400

Mentiuni: Zona centrala langa spitalul judetean bacau

vand praxis drobeta-turnu-severin

CABINET MEDICAL CU PRAXIS DE 1200 DE PACIENTII ,CU SEDIUL IN JUDETUL MEHEDINTI,ZONA URBANA,TEL.0724911715.

Pret: 10 EURO

inchiriere stomatologie

Inchiriez tura/unit (1 / 2 ture) in cabinet de medicina dentara modern (sala de asteptare, 2 bai, sterilizare autoclav clasa B, sigilator, lampa foto wirless ). Cabinetul este situat in Drumul Taberei, langa mall Plaza .

Pret: 250 E

Corbeanca, Clinica

Casa + Clinica medicala

Vanzare in Corbeanca, Clinica medicala ( stomatologie) + Vila, p+1+mansarda, curte, parcare, paza, pret negociabil.

Pret: 27000

COTROCENI

OFERTA DEOSEBITA
Clinica stomatologica de lux, in spatiu inchiriat , afacere de nisa la cheie in Cotroceni , 210 mp utili(aprox 52 mp/nivel), curte 100mp, dependințe, P+2E+M, finisaje lux, 3 posturi de lucru distribuite pe 2 nivele complet utilate inclusiv instrumentar și materiale , terase pe fiecare nivel, receptie , 2 sali de asteptare, sala sterilizare, baie personal și baie pacienți . Nivelele 3-4 două apartamente de două camere complet utilate și cu toate utilitățile autonome intrare separată și scară de acces separată. Organizare perfect gândită și structurată pt turism medical! http://www.asclepimed.ro/aclepimed-tur-virtual.html. pret negociabil

http://www.asclepimed.ro/emisiune-prima-tv.html

Pret: 275000 lei

Vand praxis

Vand pe praxis medicina de familie,1800 asigurați,spor de rural,centru de permanenta,ecograf!locuinta de serviciu modernă!cabinetul se află intr-o zona turistică în plină dezvoltare!

Pret: Negociabil

Vand praxis

Cabinet medical,1800 asigurati,zona turistică în plină dezvoltare,spor de rural,ecograf!locuinta de serviciu-ultramoderna!

Pret: Negociabil

SPATIU PENTRU CLINICA MEDICALA SAU CABINETE INDIVIDUALE

Imobil situat in statiunea Busteni, zona Ultracentrala, avand suprafata utila de 149.33 mp, suprafata construita de 180.20 mp.
Imobilul poate fi amenajat atat pentru clinica medicala, cat si pentru cabinete medicale individuale.
El se poate vinde sau inchiria in functie de solicitari.

Pret: NEGOCIABIL

Mentiuni: Imobil situat in statiunea Busteni, zona Ultracentrala, avand suprafata utila de 149.33 mp, suprafata construita de 180.20 mp.

INCHIRIEZ TURA STOMATOLOGIE

Inchiriez tura stomatologie (cabinet separat)pe Sos.Stefan cel Mare, dotat cu unit Diplomat Economy+Aspiratie Chirurgicala METASYS,TV,internet,acces sala de asteptare pentru pacienti cu TV si Wi-Fi, 2 bai, sala de sterilizare dotata cu autoclav clasa B, distilator, sigilator pungi p/u autoclav , pretabil pentru medici cu portofoliu propriu de pacienti.

Pret: 300euro

Mentiuni: Intrare separata, stradala.Reclama luminoasa.Vizibilitate maxima.Amplasat la 100 de metri de la gura de Metrou Obor (iesirea Sos. Stefan cel Mare) . Detalii Facebook DENTA CLINICA

INCHIRIEZ CABINET MEDICAL/ LABORATOR DENTAR

INCHIRIEZ CABINET MEDICAL INTR-O CLINICA CU MEDICINA DE FAMILIE,
STOMATOLOGIE , LABORATOR DE ANALIZE MEDICALE

www.impactmed.ro

Pret: 1000 RON

vand afacere (stomatologie)

Vand cabinet stomatologic cu 2 unit uri in oras de provincie la 1ora de Bucuresti si 40 min de Constanta pe autostrada.
 Cabinetul are toate autorizatiile de functionare si avizele la zi, utilat si amenajat modern. Aparatura este  achizitionata in 2015. Se vinde cu absolut tot: unit cu camera intraorala si fibra optica (2 unit-uri),mobilier, aparatura, instrumentar, materiale, camere de supraveghere si alarma, aer conditionat.

Cabinetul are o reputatie excelenta,pacientura fidela. Se preda cu pacientura de ortodontie in tratament. Venitul este constant si consistent. Profit garantat! La cerere se pot pune la dispozitie acte contabile. Cerere foarte mare pt protetica fixa si mobila. Persoana ideala ar trebui sa aiba experienta in realizarea supraprotezarii pe implanturi, ideal curs de implantologie(cerere mare).Clinica colaboreaza cu un medic chirurg, ortodont, medic stomatologie generala, care vin de la Bucuresti prin rotatie si are angajata o asistenta medicala si un asistent manager.
  Locatia cabinetului este intr o vila cu o suprafata de 240 m2(D+P+E). Cabinetul se afla la parter, iar la etaj se poate locui.Posibilitatea de extindere, stomatologie (turism medical), radiologie dentare (profit garantat)sau alte specializari medicale.   Pentru locatie se plateste chirie. (350€/luna)
Medicul administrator vinde deoarece pleaca definitiv din tara.

Pret 38000  euro

Pret: -

Ofer spre inchiriere 1 tura cabinet stomatologic Bucuresti

Ofer spre inchiriere 1 tura cabinet stomatologic, pe Calea Vitan( langa Casa de Pensii), zona Mall-Vitan, Bucuresti, parter, stradal, acces mijloace de transport. Clinica functioneaza din anul 2002 si este dotata cu 3 unituri dentare. Dotare moderna, completa, renovat recent.

Pretul este 250 euro/tura, plus cheltuielile curente de intretinere.
Relatii la telefon: 0744305591. Rugam seriozitate
Pret: -

oferta preluare praxis

la 15 km de targoviste ofer pentru maxim 2 ani o lista de 900 asigurati
chirie locatie + utilitati

Pret: -

Mentiuni: informatii / 0ferte alexandra_bercu@yahoo.com

Vanzare centre medicale

Vanzare 3 centre medicale constand in 3 puncte de lucru in Bucuresti. Specialitati aflate in contract cu CAS cat si specialitati cu plata. Contracte de medicina muncii in derulare ,praxis medicina de familie din care se pot face cel putin 2 liste,logistica aparatura,chiria fixa pe toata durata contractelor de inchiriere. In curs de deschidere al celui de al 4 lea punct. Fara datorii.

Pret: 90000 E

Inchiriere stomatologie

Ofer spre inchiriere o camera 14mp intr-un cabinet stomatologic complet utilat, cu sau fara unit. Cabinetul contine 2 cam destinatie stomatologie, 1 cam sala asteptare, 1 cam birou, spatiu sterilizare si 2 spatii sanitare. Zona oraselul copiilor, stradal, sect 4, Buc

Pret: 250 e tura, 250 e cam cu unit propriu

Mentiuni: In cazul in care se vine cu unitul propriu, exclus subinchiriere