Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Inchirieri/Vanzari de Cabinete - Oferte

2416 anunturi.

Inchirieri cabinet medicale / colaborare specialitati medicale

Clinica Medicala multidisciplinara, ofera spre inhirieri cabinete medicale/sau si colaborare cu unor specialiti medicale(tura/contratura); Pentru diverse specialitati Medicale inclusiv Medicina de Familie sau si alte competente medicale sau conexe actului medical;

Clinica medicala situata intr-o zona ultracentrala,sector.1, dispune de mai multe specialitati medicale si medici de familie, investigatii:ecografii diverse si laborator propriu de analize medicale.

Pret: negociabil

Mentiuni: Spatiul centrului Medical este fuctional cu minimea dotare,mai sunt la dispozitie cu acces:sala de tratament-cab.de sterilizare,2 grupuri sanitare (personal+pacienti),receptie si sala de asteptare.

Inchiriez clinica stomatologica

Inchiriez clinica stomatologica ultramodern utilata si mobilata inclusiv radiologie retroalveolara computerizata. Clinica este situata in zona Piata Sudului, sector 4 , stradal , zona cu vad , flux continu de pacienti noi si pacienti fidelizati. Clinica are o suprafata de 88 mp , cu camera pentru sterilizare, 2 unituri dentare in camere separate , 2 bai , hol , sala de asteptare , receptie pacienti, vestiar, hol si o camera pentru personal dotata ca o bucatarie.

Pret: Negociabil

Mentiuni: Relatii la tel: 0723627291

Inchiriez 2 ture in cabinet medical stomatologic

Inchiriez 2 ture in cabinet stomatologic situat vis a vis de Piata Progresul. Cabinetul are o vechime de peste 20 de ani.
Rog seriozitate!

Pret: -

cabinet stomatologic

zona Mosilor , cabinet 100mp, stradal , parter, complet finisat, 2 posturi, receptie,2 grupuri sanitare, vestiar,m curte interioara

Pret: 1500 euro

Închiriez un cabinet stomatologic

Clinică Stomatologică situată cantral , bd Decebal ,in sectorul 3, București formată din 2 cabinete,sală de așteptare , cameră sterlizare,birou/vestiar oferă spre inchiriere un cabinet( tura/contratura)
Pretul cabinetului include cheltuielile administrative(inclusiv apa, curent, intretinere).

Pret: 950€

Tura stomatologie

Închiriez 1 tura in cabinet stomatologic modern zona bd.Nicolae Grigorescu sector3,
Program 6h/zi
Sunt incluse cheltuielile

Pret: 340 €

Mentiuni: Seriozitate

Tura 250 euro utilități incluse, sau 400 euro 1 cabinet

Închiriez un Cabinet Medical în Clinica Ioana (400 euro) sau o tură. Clinica este în sectorul 6,Militari metroul Gorjului la 5 minute. În spațiu a fost un punct de recoltare analize medicale. În Clinică mai funcționează 2 cabinete stomatologice și un cabinet de medicină generală. În prețul chiriei intra și costul utilităților:curent căldură apă internet TV...Exclus stomatologie.

Pret: 250 euro

Mentiuni: Utilita?i incluse. Exclus stomatologie.

66 mp,Sect.6,Militari, Virtuții, spațiu intrare separată

Închiriez (vând 135.ooo euro)Spațiu comercial metroul Lujerului la 7 minute,Str.Soseaua Virtuții Nr.13, Militari. Vizibilitate f.buna fiind în stația de autobuz Orșova și lângă stația tramvaiului 41.Ideal pt farmacie, cabinete medicale, tatuaje, chinetoterapie...Parter bloc, intrare separată, parcare, zonă intens populată.

Pret: 890 euro

Cabinete MF

Vând două praxisuri de medicină de familie în zonă rurală dobrogea , peste 4500 pacienți asigurați în total , totul funcțional. Se pot preda doar listele de pacienți sau afacerea cu angajați
Condiții bune de preluare

Pret: -

vanzare

vand cabinet stomatologic - compus din apartament cu doua camere, doua grupuri sanitare, renovat/modificat prntru cabinet stomatologic, situat la parterul unui bloc vis-a-vis de Spitalul Colentina.

Pret: 97.000 Eur

Mentiuni: se vinde cu toata aparatura stomatologica si functioneaza de 4 ani

Închiriez tura cabinet stomatologic

Cabinet stomatologic Arident
Închiriază tura.

Cabinetul este in zona Unirii( Alexandru Vlahuta nr 3

Pret: 400

Mentiuni: Oferim ?i cerem seriozitate.

Spatiu de inchiriat

Spatiu de inchiriat pretabil pentru clinica medicala/stomatologica, laborator analize medicale/ birouri.
Spatiul are o suprafata de 100 mp, putand fi extins cu inca 100 mp la parter si 120mp la etajul 1 si 120 mp la etajul 2, etajele 1 si 2 fiind momentan mobilate si utilate ca apartamente.
Dotarile spatiului sunt: centrala termica, gresie, faianta, lavabila, ferestre mari, sistem audio, grupuri sanitare, curte si locuri de parcare.
Avantajul este ca in zona nu exista nici o clinica medicala/dentara.
Spatiu este situat pe Sos Cernica, nr.56

Pret: 1200 euro

Mentiuni: Exista posibilitatea de a caza pacien?ii din afara Bucure?tiului.

OFERIM SPRE INCHIRIERE CABINET STOMATOLOGIC

Oferim spre inchiriere cabinet stomatologic dotat cu aparatura de ultima generatie, intr-o clinica de lux din COMSTANTA.

ALYA MEDICAL CENTER este o clinica dedicata excelentei, situata in centrul orasului CONSTANTA, pe BD. MAMAIA Nr.5A.

Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati pe adresa noastra de e-mail:
office.vitalityclinic@gmail.com

Pret: -

Dau în chirie 1 tură în cabinet stomatologic

Dau în chirie 1 tură într-un cabinet stomatologic situat pe strada Calea Manastur, amenajat recent, utilat modern, spațios, 2 băi, sala de sterilizare, sala de așteptare mare,zona bună, aproape de stații de transport în comun.

Pret: -

Inchirieri cabinet medicale / colaborare specialitati medicale

Clinica Medicala multidisciplinara, ofera spre inhirieri cabinete medicale/sau si colaborare cu unor specialiti medicale(tura/contratura); Pentru diverse specialitati Medicale inclusiv Medicina de Familie sau si alte competente medicale sau conexe actului medical;

Clinica medicala situata intr-o zona ultracentrala,sector.1, dispune de mai multe specialitati medicale si medici de familie, investigatii:ecografii diverse si laborator propriu de analize medicale.

Pret: negociabil

Mentiuni: Spatiul centrului Medical este fuctional si cu minimea dotare,mai sunt la dispozitie cu acces:sala de tratament-cab.de sterilizare-2 grupuri sanitare (personal+pacienti),receptie si sala de asteptare.