Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Inchirieri/Vanzari de Cabinete - Oferte

2705 anunturi.

Cabinet dentar

Ofer spre inchiriere cabinet stomatologic in zona Colentina- Dna. Ghica, sector 2, Bucuresti (in apartament de 2 camere la parter).
Functioneaza din 2004 si a fost reamenajat complet de curand. Spatiul este renovat complet, instalatie electrica schimbata integral, tevi, etc.
Este utilat cu un UNIT NOU cu aspiratie chirurgicala, se poate instala si al 2-lea unit in celalta camera, are lampa foto, aparat de detartraj ultrasonic, autoclav (model mai vechi), instrumentar, 2 toalete.

Pret: 450 euro/luna

Mentiuni: pretul se poate negocia in functie de perioada contractului. contact +31640100172 pe what'sUP Telefon in Bucuresti: 0773816533/0726081009

ofer tura in chirie

ofer tura in chirie in cabinet stomatologic zona piata romana- dorobanti-polona.
cabinetul este nou renovat in casa la curte, unit stomatologic nou in garantie, aspiratie chirurgicala, detartraj pe unit cu lumina led, turbina cu fibra optica, micromotor electric cu fibra optica ( nu se ofera piese), lampa led. avem separat sala de sterilizare, cu autoclav si pupinel, sala de receptie ( receptionera, tv, wifi).
rog seriozitate! cautam colaborator pe termen lung, medic cu experienta minim 3 ani si cu pacienti proprii.

Pret: 350 euro euro

Vand praxis mf

Vand Praxis MF

praxis cu 1800 asigurati / 2200 inscrisi la 7 km de Vaslui / 70 km de Iasi.
cabinet cu toate dotarile, complet echipat/ singurul medic din comnuna.

Pret: 9000 EUR neg

inchiriere tura cabinet stomatologic

Inchiriez 2 scaune stomatologice, sau tura in cabinet stomatologic utilat si dotat modern. Toate avizele si autorizatiile de functionare la zi. Zona: militari-drumul taberei.

Pret: 350 euro toate utilitatile incluse

vand afacere (stomatologie)

Vand clinica stomatologica cu 2 unit uri in oras de provincie la 1ora de Bucuresti si 40 min de Constanta pe autostrada.
 Cabinetul are toate autorizatiile de functionare si avizele la zi, utilat si amenajat modern. Aparatura este  achizitionata in 2015. Se vinde cu absolut tot: unit cu camera intraorala si fibra optica (2 unit-uri),mobilier, aparatura, instrumentar, materiale, camere de supraveghere si alarma, aer conditionat.

Cabinetul are o reputatie excelenta,pacientura fidela. Se preda cu pacientura de ortodontie in tratament. Venitul este constant si consistent. Profit garantat! La cerere se pot pune la dispozitie acte contabile. Cerere foarte mare pt protetica fixa si mobila. Persoana ideala ar trebui sa aiba experienta in realizarea supraprotezarii pe implanturi, ideal curs de implantologie(cerere mare).Clinica colaboreaza cu un medic chirurg, ortodont, medic stomatologie generala, care vin de la Bucuresti prin rotatie si are angajata o asistenta medicala si un asistent manager.
  Locatia cabinetului este intr o vila cu o suprafata de 240 m2(D+P+E). Cabinetul se afla la parter, iar la etaj se poate locui.Posibilitatea de extindere, stomatologie (turism medical), radiologie dentare (profit garantat)sau alte specializari medicale.   Pentru locatie se plateste chirie.
Medicul administrator vinde afacerea deoarece pleaca impreuna cu familia din tara definitiv.

Pret: -

Ofer Spre Inchiriere Clinica Stomatologica Pitesti

Ofer Spre Inchiriere Clinica Stomatologica Pitesti Complet Echipata Pret 2000 Euro 0720011721

Pret: 2000

Vand /Inchiriez Cabinet Stomatologic Pitesti

vand afacere la cheie.Este vorba despre un cabinet stomatologic, aflat in Pitesti Strada Exercitiu Imobilul are 4 camere si se afla la parterul unui bloc, intr-o zona linistita si plina de verdeata.
Cabinetul are 2 unituri dentare, sterilizare uscata, instrumentar, mobilier,centrala termica proprie, aer conditionat, doua grupuri sanitare, sala asteptare, + Birou Pret 2100000 Euro Tel 0756417360 Mihai

Pret: 210000

Mentiuni: Cabinet Medical Pitesti

Vand Cabinet Medical Pitesti 210000 Euro

Vand Cabinet Medical Pitesti Numai Pentru Activitate Medicala Tel 0720011721 Vali

Pret: 210000

Vand Praxis Medicina de Familie

Vand Praxis situat in mediul rural, jud.Salaj, cu posibilitate de naveta din Dej, Tg Lapus, Jibou ,1000 de pacienti inscrisi cu spor de rural. Pret si conditii avantajoase.

Pret: -

Vand praxis Danes, jud Mures.

Vand praxis complet (mediu rural): 1600 inscrisi, 1300 asigurati.
Situat la 9 km de Sighisoara; 30km de Medias.
Include cabinet medical autorizat, cu bransamente individuale de energie electrica, gaze naturale si internet.
Amplasarea cabinetului este centrala, la soseaua principala.

Pret: 10.000 Eur - negociabil

Vand cabinet stomatologic la cheie

Vand cabinet stomatologic cu doua unit-uri, echipat complet, functional din secunda 2, amenajat la parterul unui bloc din Bucuresti Calea Vacaresti, vis-a-vis de mall Sun Plaza

Pret: 100 000 Euro

INCHIRIEZ CABINET MEDICAL

Inchiriez cabinet medical situat intr-o clinica cu medicina de familie, stomatolgie, laborator de analize medicale si ginecologie.

Zona Auchan Titan, Bd 1 decembrie 1918, stradal, vad si pacienti formati.

www.impactmed.ro

Pret: 1000 RON

Mentiuni: www.impactmed.ro

Închiriez cabinet în Clinică in Militari

Clinica IOANA din sectorul 6,zona Veteranilor, închiriază un cabinet medical,fost x body.
În Clinică mai funcționează 2 cabinete stomatologice și un centru de recoltat analize medicale. Dotări: sală așteptare,2 toalete,T.V., rampă pentru cărucioare, zonă verde,A.C.,alarma, sistem supraveghere video, internet,....toate opțiunile.Zona este puternic populată,la 7 minute de metrou,cu vad f bun.Proprietarul plătește toate utilitățile!!!

Pret: 450 euro

Mentiuni: În costul chiriei intra ?i plata tuturor utilizatorilor:curent, apa, caldura,cablu.

AFACERE LA CHEIE! VANZARE CABINET STOMATOLOGIC

Agentia Carpat House va prezinta o oportunitate de afacere la cheie.Este vorba despre un cabinet stomatologic, aflat in zona parcului Drumul Taberei. Apartamentul are 4 camere si se afla la parterul unui bloc, intr-o zona linistita si plina de verdeata.
Cabinetul are 2 unituri dentare, sterilizare uscata, instrumentar, mobilier,centrala termica proprie, aer conditionat, doua grupuri sanitare, sala asteptare, sala retusuri.
Cabinetul functioneaza din anul 2003.

Pret: 100000 Euro

Mentiuni: Comision: 2%

INCHIRIEZ GARSONIERA PENTRU CABINET MEDIC DE FAMILIE

GARSONIERA LA PARTER VILA, ZONA POPA NAN - PACHE PROTOPOPESCU
DECOMANDATA, MOBILATA , CENTRALA, AER CONDITIONAT PRETABILA CABINET

Pret: 290Euro/luna