Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Inchirieri/Vanzari de Cabinete - Oferte

2416 anunturi.

Inchiriez 2 ture in cabinet medical stomatologic

Inchiriez 2 ture in cabinet stomatologic situat vis s vis de Piata Progresul. Cabinetul are o vechime de peste 12 ani.
Rog seriozitate .

Pret: -

Închiriem tura intreaga

Cabinet Stomatologic situat in zona Prosper, 13 Septembrie, închiriem tura intreaga. Detalii la adresa de email sau telefon

Pret: -

Inchiriez cabinete medicale

Spatiul este in incinta Policlinii Malcoci (Rahova)

Pret: -

Cabinet stomatologic

Vând cabinet stomatologic complet utilat(2 unituri,compresor, autoclav etc)și mobilat, situat intr-un apartament cu 3 camere transformat in spațiu comercial. Aparatura este perfect funcionala cu reviziile la zi. Metrou Nicolae Grigorescu la 50m. Camil Ressu 49.

Pret: 115000€

66 mp,Sect.6,Militari, Virtuții, spațiu intrare separată

Închiriez sau (vând 135.ooo euro)Spațiu comercial.Ideal pt.farmacie, cabinete medicale, tatuaje, chinetoterapie...Spațiul este în sectorul 6,Militari metroul Lujerului la 7 minute. Vizibilitate f.buna,fiind chiar în stația de autobuz Orșova și lângă stația tramvaiului 41.Zona intens populată, parter bloc,parcare.

Pret: 890 euro

Tura 250 euro utilități incluse, sau 400 euro 1 cabinet

Închiriez un Cabinet Medical în Clinica Ioana sau o tură (250 euro).Clinica este în sectorul 6,Militari,Bd.Iuliu Maniu, metroul Gorjului la 5 minute. În spațiu a fost un punct de recoltare analize medicale. În Clinică mai funcționează 2 cabinete stomatologice și un cabinet de medicină generală. În prețul chiriei intra și costul utilităților:curent căldură apă internet TV...Exclus stomatologie.

Pret: 400 euro

Mentiuni: Utilita?i incluse. EXCLUS stomatologie.

INCHIRIEZ LABORATOR TEHNICA DENTARA

INCHIRIEZ LABORATOR TEHNICA DENTARĂ

- Complet mobilat si utilat (cuptor ceramica, micromotoare, sablator, steamer, soclator, PlastvacP7 etc)
- 35 m²
- 3 posturi de lucru
- Oferim posibilitatea de colaborare cu Clinica Artistic Dent

- Strada Maximilian Popper, nr.45, Sector 3, București.

Pret: 600 Euro

Mentiuni: 600 euro, include utilitatile si curatenia.

Tura brancoveanu big

Tura disponibila in cabinet dentar. Cabinetul este situat in buc sect 4, vis a vis de scoala de politie. Ture disponibile luni , miercuri si joi dimineata, marti si vineri dupa amiaza.

Pret: 280e+ cheltuieli admin

Mentiuni: Pentru medici cu pacientura.

Inchiriez tura

Inchiriez contratura intr un cabinet stomatologic,zona finante,piata moldovei,cabinet proaspat renovat .Pe langa tura caut si colaborare cu medic ortodont,colaborare chirurgie.Pt detalii sunati la nr de tel.0766603792

Pret: -

INCHIRIERE CABINET

Clinica stomatologica, situata in zona Floreasca, inchiriaza o tura sau intreg cabinetul , complet utilat ( inclusiv sterilizare ). Mentionam faptul ca toata aparatura cu care sunt dotate cabinetele noastre este achizitionata noua , iar fiecare cabinet este absolut independent .

Pret: 350€/luna/tura

Mentiuni: Clinica functioneaza intr-o cladire de birouri ( NU parter de bloc ) . Pretul acopera absolut toate cheltuielile de regii, intretinere ,paza, mentenanta,INCLUSIV electricitatea si caldura.

Pret: 350€/tura/luna

Cabinet stomatologie sect 4

Clinica 2 cabinete stomatologie închiriază 1 sau 2 ture .locația este pe sos.Giurgiului ,piata Progresu stradal.cabinetul este renovat modern recent și dispune de unit dotat cu detartraj,piese micromotor,turbina,apex loc, ,autoclav nou ,sigilator, supraveghere video.
Utilități incluse în pret

Pret: 290e

Mentiuni: Poze pe wp

Vand cabinet stomatologic Bucuresti, Favorit

Vand cabinet stomatologic, situat intr-o garsoniera, la parterul blocului. Blocul are statia de metrou Favorit chiar langa intrarea principala. Cabinetul a fost renovat, reautorizat si are toate actele la zi.

Pret: 67.000 Euro

Inchirieri cabinete medicale / colaborare specialitati medicale

Centru Medical multidisciplinar ofera spre inhirieri cabinete medicale/sau si colaborare cu unor specialiti medicale(tura/contratura); Pentru multiple specialitati Medicale inclusive Medicina de Familie sau si alte competente medicale sau conexe actului medical;
Clinica medicala situata intr-o zona ultracentrala,sector.1, dispune de mai multe specialitati medicale si medici de familie, investigatii:ecografii diverse si laborator propriu de analize medicale.

Pret: negociabil

Mentiuni: Spatiul centrului Medical este fuctional si cu minimea dotare,mai sunt la dispozitie cu acces:sala de tratament-cab.de sterilizare-2 grupuri sanitare (personal+pacienti),receptie si sala de asteptare.

Inchiriere cabinet

inchiriere cabinet douia ture. Clinica Dentallpro

Pret: 1800 ron/ tura

Mentiuni: bld Corneliu Coposu nr 4 bloc 105A parter serctor 3 zona Unirii

Pret: 1800 ron/ tura

Cabinete MF

Vând 2 praxis-uri de Medicină de Familie în jud. Tulcea, ambele în mediul rural.1300 asigurati respectiv 3500 asigurati.
Pentru mai multe informatii

Pret: -