Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Inchirieri/Vanzari de Cabinete - Oferte

2705 anunturi.

praxis medicina de familie


Caut medic de familie pentru preluare praxis medicina de familie in Onesti,jud.Bacau (angajare sau preluare prin vinzare)

Pret: -

Tulcea ofer spre inchiriere

Ofer spre inchiriere 3 cabinete medicale si 1 cabinet de stomatologie in Tulcea jud. Tulcea in Policlinica stomatologica nr. 2.
Spatiul este adecvat si pentru laborator de analize medicale ,Farmacie , plafar etc.

Pret: negociabil

inchiriez unit stomatologie

Inchiriez unit (1 / 2 ture) in cabinet de medicina dentara modern, renovat recent (sala de asteptare, 2 bai, sterilizare autoclav clasa B, sigilator, lampa foto wirless). Cabinetul este situat in Drumul Taberei.

Pret: -

inchiriez tura stomatologie

Inchiriez unit (1 / 2 ture) in cabinet de medicina dentara modern (sala de asteptare, 2 bai, sterilizare autoclav clasa B, sigilator, lampa foto wirless). Cabinetul este situat in Drumul Taberei.

Pret: -

Vand praxis medicina de familie rural, la 15 km de Brasov.

Pret: -

Închiriere cabinet medical sau stomatologie

Spațiul comercial situat în drumul taberei 24 complex Favorit pentru cabinet medical sau stomatologie. Spațiul are dotări și avize DSP.
Oferta promoțională Nu se percepe chirie si până la final am 2017.

Pret: 600 lei/o tura

Mentiuni: În loca?ie mai func?ioneaza o farmacie si un cabinet medicina de familie si homeopatie

Vanzare praxis

Angajez medic de familie sau vand praxis in jud Hunedoara - Petrila, 2800 pacienti, cabinet medical cumparat de la Primarie, dotat conform standardelor medicale si cu toate avizele la zi !!!!!

Pret: 335800

vand afacere de stomatologie

Vand clinica stomatologica cu 2 unituri in Pitesti intr-o zona cu vad si trafic pietonal.Pacienti formati.
Cabinetul are toate autorizatiile de functionare si avizele la zi, utilat si amenajat modern. Aparatura este noua,in garantie. Se vinde cu absolut tot: unituri cu camere intraorale si fibra optica ,mobilier, aparatura, camere de supraveghere si alarma, aer conditionat.

Pret: 45000 euro

Pret: -

Cabinet stomatologic Bolintin Vale

Spatiu comercial ultracentral, construcție nouă, str. Poarta Luncii nr.1, poziție excelentă, fara concurenta

Pret: negociabil

Mentiuni: Vad pietonal, rutier, intersec?ie,statie de autobuz. pozi?ionare strdala perfecta.Se preteaza excelent pt cabinet stomatologic/banca/notariat/ servicii telefonice/cofetarie/patiserie.

Cabinet stomatologic militari

Închiriem spatiu comercial Militari Piața Gorjului. Se poate înființa cabinet stomatologic. In locație funcționează o farmacie și a mai functionat un cabinet stomatologic timp de 12 ani.

Pret: 350 euro

Mentiuni: Vad pietonal, rutier, metrou, scoala, clientela fidela din farmacie.

Cabinet stomatologic

Inchiriez cabinet stomatologic amplasat pe strada Luterană, intersecție cu bd. Stirbei Vodă. Accesul în imobil se face din strada Luterană.

Cabinetul este la etajul 1, are o suprafață utilă de 23 mp, dispune de o sală mare de aștepatare, vestiar și două grupuri sanitare.

Costul chiriei este foarte avantajos, iar pe termen lung există posibilitatea cumpărării.

Pentru detalii, telefon: 0741010358

Pret: -

Inchiriez tura in cabinet dentar

Inchiriez tura in cabinet stomatologic in Brasov. Cabinetul este nou. Detine unit dentar sieger v1000 dotat cu lampa foto, piese chirana si conectat la pompa de aspiratie. Detine sigilator si autoclav propriu. Pt detalii va rog sa ma contactati.

Pret: 300 €

Inchiriez tura in cabinet dentar

Inchiriez tura in cabinet stomatologic in Brasov. Cabinetul este nou. Detine unit dentar sieger v1000 dotat cu lampa foto, piese chirana si conectat la pompa de aspiratie. Detine sigilator si autoclav propriu. Pt detalii va rog sa ma contactati.

Pret: 300 €

inchiriere cabinet stomatologic

Inchiriez 2 scaune stomatologice, sau tura in cabinet stomatologic utilat si dotat modern. Toate avizele si autorizatiile de functionare la zi. Zona: militari-drumul taberei.

Pret: 350 euro toate utilitatile incluse

vand afacere (stomatologie)

Vand clinica stomatologica cu 2 unit uri in oras de provincie la 1ora de Bucuresti si 40 min de Constanta pe autostrada.
 Cabinetul are toate autorizatiile de functionare si avizele la zi, utilat si amenajat modern. Aparatura este  achizitionata in 2015. Se vinde cu absolut tot: unit cu camera intraorala si fibra optica (2 unit-uri),mobilier, aparatura, instrumentar, materiale, camere de supraveghere si alarma, aer conditionat.

Cabinetul are o reputatie excelenta,pacientura fidela. Se preda cu pacientura de ortodontie in tratament. Venitul este constant si consistent. Profit garantat! La cerere se pot pune la dispozitie acte contabile. Cerere foarte mare pt protetica fixa si mobila. Persoana ideala ar trebui sa aiba experienta in realizarea supraprotezarii pe implanturi, ideal curs de implantologie(cerere mare).Clinica colaboreaza cu un medic chirurg, ortodont, medic stomatologie generala, care vin de la Bucuresti prin rotatie si are angajata o asistenta medicala si un asistent manager.
  Locatia cabinetului este intr o vila cu o suprafata de 240 m2(D+P+E). Cabinetul se afla la parter, iar la etaj se poate locui.Posibilitatea de extindere, stomatologie (turism medical), radiologie dentare (profit garantat)sau alte specializari medicale.   Pentru locatie se plateste chirie.
Medicul administrator vinde afacerea deoarece pleaca impreuna cu familia din tara definitiv.

Pret: 42000 euro negociabil