Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Inchirieri/Vanzari de Cabinete - Oferte

2705 anunturi.

PREDAU PRAXIS MF

CABINET MF ZONA ROMANCIERILOR SECT.6 BUCURESTI
ASIGURATI 1000

Pret: -

Mentiuni: PREDAU PRAXISUL NUMAI IMPREUNA CU VANZAREA CABINETULUI APARTAMENT 2 CAMERE - BLOC PARTER

AFACERE LA CHEIE! VANZARE CABINET STOMATOLOGIC

Agentia Carpat House va prezinta o oportunitate de afacere la cheie.Este vorba despre un cabinet stomatologic, aflat in zona parcului Drumul Taberei. Apartamentul are 4 camere(63 mp utili) si se afla la parterul unui bloc, intr-o zona linistita si plina de verdeata.
Cabinetul are 2 unituri dentare, sterilizare uscata, instrumentar, mobilier,centrala termica proprie, aer conditionat, doua grupuri sanitare, sala asteptare, sala retusuri.
Cabinetul functioneaza din anul 2003.

Pret: 120000 Euro

Mentiuni: Comisionul agentiei este de 2%.

Vând cabinet stomatologic sudul Frantei

Vând cabinet stomatologic situat în sudul Franței,regiunea Provence ,04100 .
Toate detaliilor le veti obtine la nr de tel:0033786471212

Pret: -

Inchiriere clinica medicala

Clinica are o suprafata de peste 300 de metrii patrati, parter si doua etaje si 5 cabinete de stomatologie, dotate cu aparatura si instrumentar fiecare! Mai exista si o sala de conferinte si trei cabinete pentru medici de alte specialitati.

Pret: 1000 €

Cabinet Medical

Predau cabinete medicale de famile , jud Tulcea , perfect functionale

Pret: -

Inchiriez tura

Clinica stomatologica situata in zona Badea Cartan (pe malul Begai - deasupra de Profi) , dotata modern cu aparatura de calitate. Caut coleg/colega de diferite specialitati care doreste ca inchirieze o tura ( ramane sa stabilim cand/cum). Pun la dispozitie unit stomatologic Castellini, sterilizare, acces la toate utilitatile clinici, instrumentar, piezotome, truse pentru implantologie.

Pret: 350 E

praxis medicina de familie

Vand praxis si cabinet medicina de familie in Oradea.

Pret: -

Inchiriem cabinet stomatologic

Clinica germană de ortodonție, complet dotată cu aparatură medicală ultra-modernă, cu sediul în Piața Victoriei din București, zona cu cea mai mare forță de cumpărare, căutăm parteneri pentru serviciile de stomatologie generală. Oferim diferite forme de colaborare. Pentru mai multe informații, contactați-ne la numărul de telefon: 0726.109.504.

Pret: -

Inchiriez

Cabinet stomatologic situat in cartierul Drumul Taberei inchiriez o tura ,program disponibil Luni Miercuri Vineri orele 15.00 -21.00 si Marti si Joi 8.00 -14 .00 ,dotat modern ,stradal !Si multe alte avantaje!

Pret: 200 euro

Mentiuni: Merita vazut

vand cabinet medical si praxis

vand praxis si cabinet medical jud cluj urban 1300 asigurati 1600 inscrisi

Pret: 20000euro

inchiriez/vand clinica medicala

Vand/inchiriez clinica medicala sau asociere in participatiune dotata complet si utilata, 670 mp, locuri de parcare permanente.

Pret: -

casa,destinatie activitate medicala

Inchiriez casa cu destinatie preferabil medicala in zona Tic-Tac, vis-a-vis de McDonalds langa clinica medicala Laurus MedicalSuprafata utila 55mp.

Pret: 500

Mentiuni: Amenajarea se poate negocia din chirie.

CAB. DENTAR ZONA MALL ARENA

Cabinet dentar cu toate avizele necesara in zona Mall arena Bacau,str. Stefan Cel Mare 14/a/1.Cabinetul a functionat pana in 2016 .Punem la dispozitie si unit dentar.

Pret: 250

Mentiuni: In cabinetul alaturat functioneaza un cabinet dentar cu vechime de 20 ani.In imediata apropiere se afla laboratorul de radiologie dentara Witenberg.

Praxis MF angajez medic sau vand praxis

Praxis MF situat in Ghioroc la aprox.25 km de Arad avand 1500 pacienti inscrisi,1100 asigurati,angajez medic specialist/primar MF cu posibilitatea achizitionarii praxisului.

Pret: negociabil

Vanzare praxis

Vand praxis in jud. Braila

Pret: -