Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Inchirieri/Vanzari de Cabinete - Oferte

2416 anunturi.

Vanzare Praxis Medical mun.Sf.Gheorghe jud.Covasna

Vand urgent praxis medicina de familie situat in municipul Sf.Gheorghe, str.Erege.
Numarul de pacienti inscrisi este de aprox. 1.700 pacienti, dintre care aprox1.400 asigurati. Cabinetul medical este concesionat de la primarie la pret avantajos. Cabinetul este renovat, si este mobilat corespunzator. Motivul vanzarii: pensionare.
Pentru mai multe detalii, ma puteti contacta la telefon - 0740 123 023 sau e-mail dok.kiss@yahoo.com
Pret: Negociabil

Pret: negociabil

Inchiriez spatiu pentru cabinet medical

Inchiriez 2 spatii de cate 40.m situate la etajul 1 al unei cladiri unde functioneaza la parter de doi ani un punct de lucru CMI medicina de familie pediatrie.Cabinetele pot fi inchiriate separat sau impreuna.Sala de asteptare si camera de tratamente pot fi comune cu cabinetul de la parter.Etajul beneficiaza de centrala proprie separata,curent trifazic.Foarte potrivit pentru medicina de familie avand in vedere numarul foarte mare de tineri mutati in zona.Medicul care functioneaza la parter poate asigura formarea pentru asistenta medicala pediatrica.Potential urias pentru inscrierea copiilor avand in vedere numarul mare de familii tinere.Pret 750 euro per cabinet

Pret: 750 euro per cabinrt

clinica medicala Piata Progresul

Inchiriez spatiu medical in suprafata de 125 mp situat in ladire cu destiatie medicala situata in proximitatea Pietei Progresul. Zona foarte linistita. Clinica dispune de parcare auto si spatiu verde. Cabinetele medicale dispun de grup sanitar propriu, sala de asteptare de 45 mp, incalzire proprie. In cladire se desfasoara numai activitati medicale sau conexeactului medical.

Pret: 500 euro

Mentiuni: Spatiul medical este amenajat corespunzator si a fost autorizat de DSP Bucuresti.

cabinet in clinica medicala Policlinica Vitan

Inchiriez cabinet pentru activitati medicale sau conexe actului medical in clinica amenajata modern cu acces la sala de asteptare, receptie, vestiar , grup sanitar, loc de parcare. Clinica estem situata in Policlinica Vitan.Suprafata cabinet 13,2 mp, sala de asteptare si receptie generoasa 70 mp.

Pret: 325 euro

Mentiuni: Clinica este incalzita cu centrala proprie. In cadrul clinicii functioneaza mai multe specialitati medicale si un laborator de analize medicale.

Tura cabinet stomatologic Pta Romana

Cabinet stomatologic situat în zona Pta Romana (str. Polona) cu intrare din stradă și vad foarte bun, închiriaza tura cabinet, program flexibil inclusiv in weekend. Poze și detalii despre cabinet pe pagina www.dental-travels.eu

Pret: 300 Euro / tura

Inchiriere tura/cabinet in clinica stomatologica zona Lacul Tei

Clinica stomatologica situata in sectorul 2, Bucuresti ofera spre inchiriere o tura in cabinet. Oferim receptie, sterilizare, bucatarie si vestiar. Pretul turei include cheltuielile administrative(inclusiv apa, curent). Pentru detalii apelati 0771701272 sau SmileHouseConcept@gmail. com

Pret: 400 euro

Mentiuni: 400 euro

GRATUIT cabinet unui medic de familie

Clinica noua in Sector 2 ofera gratuit cabinet unui medic de familie
Pentru mai multe detalii sunati la numarul afisat.

Pret: GRATUIT

Inchiriez Cabinete Medicale in Clinica noua

Clinica autorizată în Sectorul 2 oferă în chirie spații pentru desfășurare de activitate medicală pentru următoarele specialități:

ORL, Oftalmologie, Ortopedie, Urologie, Dermatologie, Ginecologie, Psihologie, Psihiatrie, Neurologie, Reumatologie, Stomatologie, Medicina Muncii si Cardiologie.


Pentru detalii vă rugăm să contactați - 0726395577 sau 0774001003

Pret: de la 150 Euro

Mentiuni: Negociabil-primele luni GRATUIT

Cabinete MF

Cabinet medical cu peste 4500 asigurati , zona dobrogea se preda cu personal medical calificat , perfect functiona

Pret: 8 euro

66 mp trafic intens stradal

Închiriez un spațiu pt 2 cabinete de medicină de familie,fizioterapie, chinetoterapie,etc.pe Șoseaua Virtuții, Nr.13, metrou Lujerului la 7 minute,Militari,sector 6.Spatiul este în stația de autobuz Orșova, lângă stația tramvaiului 41.Vizibilitate excelentă.Locatia este la parter de bloc,lângă biserică și dispune de ghiuvete în toate cele 3 camere.Zona intens populată.

Pret: 990 euro

Mentiuni: 66 mp

Tura 200 euro utilități incluse, sau 400 euro 1 cabinet

Închiriez un Cabinet Medical în Clinica Ioana sau o tură (200 euro).Clinica este în sectorul 6 Militari metroul Gorjului la 5 minute.În spațiu mai funcționează 2 cabinete stomatologice și un cabinet de medicină generală. În prețul chiriei intra și plata utilităților:curent căldură apă internet TV...Exclus stomatologie.

Pret: 400 euro

Mentiuni: Utilita?i incluse. Exclus stomatologie.

Magurele Varteju spatiu comercial curte PROPRIE

Spatiu 2 camere 67 mp,curte 130mp,finisat la cheie,etaj p/2,2 locuri de parcare,racordat la toate utilitatile,situat in spatele blocului cu Mega Image si farmacia Tinos, pretabil clinica medicala, stomatologica

Pret: 600euro

Magurele Varteju spatiu comercial curte PROPRIE

Spatiu 2 camere 67 mp,curte 130mp,finisat la cheie,etaj p/2,2 locuri de parcare,racordat la toate utilitatile,situat in spatele blocului cu Mega Image si farmacia Tinos, pretabil clinica medicala, stomatologica

Pret: 600

Inchiriez spatiu Dorobanti pretabil cabinet psihologie/psihoterapie

Inchiriez spatiu Dorobanti, pretabil cabinet psihologie/psihoterapie. Pret 350 euro plus utilitati. Spatiu stradal.

Pret: 350 euro

Inchiriez spatiu Dorobanti pretabil micropigmentare/gene

Inchiriez spatiu Dorobanti, pretabil micropigmentare sau aplicare gene, spatiu mobilat detine pat special. Pret/ tura 350 euro plus plata utilitati. Spatiu stradal.

Pret: 350 euro