Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Inchirieri/Vanzari de Cabinete - Oferte

2705 anunturi.

Inchiriez Cabinet

Centru medical ultramodern, situat central ( Piata Victoriei/ Gara de Nord) inchiriaza cabinete medicale intr-o policlinica cu toate specialitatile medicale in conditii avantajoase.

Pret: -

inchiriez 2 unituri in clinica stomatologica de lux

Clinica stomatologica situata in Bucuresti, zona Garii de Nord- Piata Victoriei, ofera spre inchiriere 1 sau 2 unituri dentare.Clinica este nou deschisa, complet echipata cu aparatura ultramoderna.Pret 500 euro/tura sau 800 euro/cabinet/

Pret: 500-800 euro

Mentiuni: curte interioara parcare pacienti

Inchirieri stomatologie

Inchiriez cabinet stomatologie .bul.Dimitrie Cantemir aproape unirii stradal parter 2 camere decomandate, sala asteptare ,camera sterilizare, grup sanitar. Renovat recent. Se ofera :2 unituri,compresor,mobilier nou,lampa albire, 2 lampi foto, 2 negatoscoape mari,piese mana,turbine,2 detartraje.pret 300€tura sau 1000€tot cabinetul

Pret: 300

Mentiuni: Tura sau tot cabinetul.

Inchiriere cabinet stomatologic zona Cantemir

Dau spre inchiriere ambele ture ale unu cabinet stomatologic aflat pe B-dul. Dimitrie Cantemir. Cabinetul are o vechime de peste 20 ani, este dotat cu un singur unit, o sala de asteptare si o camera pentru sterilizare. Pentru mai ulte detalii va rugam sa ne contactati la nr. de tel. 0721830440.

Pret: -

inchiriere tura cabinet stomatologic

Locatia: Militari, intre Piata Gorjului si Bdul Timisoara. Complex de blocuri noi. Acces metrou statia Gorjului, 138, 137, travai: 25,8. Intre Lidl si Penny Market-vad excelent. Singurul cabinet din zona.
Mobilier si aparatura noua (unit cu camera intra orala si fibra optica). Se pun la dispozitie piese de mana noi si prophy jet. Cabinetul este amenajat ultra modern, totul este nou si in perfecta stare de functionare.
Pentru detalii sunati la nr 0764832393/ 0784325531.

Pret: -

VINDEM PRAXIS MEDICINA DE FAMILIE

VINDEM DOUA CABINETE MEDICALE,IN CLADIRE PROPRIETATE PERSONALA,SUPRAFATA APROX.100MP.,PLUS TEREN AFERENT,APROX.450MP. LOCATIE ACCESIBILA PE SOSEA JUDETEANA LA 30 KM.DISTANTA DE TIMISOARA. TEL.0727520588;TEL.0722911518. APELURI TELEFONICE INTRE ORELE 15-20.

Pret: -

Inchiriez TURA cabinet stomatologic!

Ai absolvit facultatea de medicina dentara si iti doresti sa evoluezi profesional ?Iti doresti sa lucrezi intr-un mediu placut, intr-un cabinet cu tehnologie moderna?
Ofer spre inchiriere tura inversa in cabinet stomatologic situat in cartierul Gheorgheni, strada Tache Ionescu! Cabinetul stomatologic este dotat cu aparatura si mobilier nou!
Pret 1.000 RON negociabil. Sunt incluse cheltuielile si piesele de mana!
Pentru mai multe detalii sunati la nr: 0746/923070 sau 0741/029271!

Pret: 1.000 RON neg

Inchiriere spatiu cabinet dentar

Inchiriez cabinet dentar situat in zona Timpuri Noi, cabinet ce a functionat incepand cu anul 2000. Este situat la parter de blocuri, intr-un apartament de 3 camere, modern si elegant amenajat. Cabinetul are toate autorizatiile la zi.

Pret: 500 Euro

Cabinet stomatologic

Inchiriere 1 tura in cabinet medicina dentara cu toate avizele la zi,situat pe sos. Oltenitei vis-a-vis de Oraselul Copiilor,in statia RATB Opris Ilie. Cabinetul are sala sterilizare cu 2 autoclave clasa B, 2 grupuri sanitare, vestiar medici, sala tratamente cu aparatura moderna, sala asteptare cu TV + internet, alarma, supraveghere video. Reclama luminoasa la scara blocului. Programul este de luni pana vineri si sambata optional. Trafic pietonal. Mai multe detalii la telefon

Pret: 300 €

Vand cabinet cu praxis

Detin cabinet langa metrou,
1000 de asigurati, praxis in crestere, se fac intre 5-10 inscrieri pe zi ( multe gravide si copii pe lista - reprezinta un plus financiar ).
Foarte flexibil, este ok si cu angajare si preluare treptata, pentru a nu pierde din lista.

Pret: 15

Mentiuni: cer pretul pietei, doresc seriozitate

Ofer spre inchiriere tura in cabinet stomatologic

Ofer spre inchiriere tura in cabinet stomatologic situat in Bistrita, pe strada Granicerilor, vis-a-vis de Casa de Asigurari de Sanatate, la parterul blocului, stradal. Cabinetul este infiintat in anul 2013.
Persoana contact Grigore, telefon: 0748197453.

Pret: 200 euro

Inchiriez cabinet recoltare

Clinica medicala cu mai multe specializari ,cu sediul in Sos Colentina,nr 274,sect 2, Bucuresti, inchiriaza 2 cabinete pentru recoltare analize.

Pret: GRATUIT

Mentiuni: 2 cabinete recoltare analize medicale

Cedez lista pacienti

Cedez lista pacienti in comuna Basesti, judetul Maramures.

Pret: -

dau spre inchiriere cabinet stomatologic

Dau spe inchiriere cabinet stomatologic, mobilat si echipat cu aparatura necesara. Este apartament 2 camere, 2 bai si sala de asteptare. Este situat in intersectia str. Petru Rares cu Matei Basarab, parter de bloc cu scari de acces din exterior. Pentru mai multe detalii, tel. 0747648052

Pret: -

inchiriere cabinet medical

Inchiriez cabinete medicale pe contratura, in zona Aparatorii Patriei. Este valabil pentru medicina interna (are in dotare un echograf cu sonda abdominala si tiroidiana, electrocardiograf, spirometru), pentru medicina de familie si pentru alte specialitati: endocrinolog, gastroenterolog, pediatru, cardiolog.

Pret: 300 euro

Mentiuni: Pretul include si partea de secretariat ( secretara pt. programari, telefon, fax)