Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Inchirieri/Vanzari de Cabinete - Oferte

3007 anunturi.

Centru stomatologic cauta colaborare cu medic dentist

Centrul Stomatologic OrtoElitte, situat în zona Horea (Salvare), caută colaborare cu medic dentist în regim de chirie, cu variantele: tură întreagă 200 euro/lună, respectiv tură redusă 125 euro/lună. Centrul stomatologic este dotat modern şi utilat complet.

Pret: -

Predare praxis medicina de familie

Caut medic inlocuitor pentru predare praxis. Cabinetul se afla in judetul Prahova, 5km de orasul Campina, aproximativ 2100 pacienti, dotat ultramodern.

Pret: -

InchiriEre cabinet stomatologic GALATI

Oferta inchiriere tura cabinet stomatologic Galati

Ofer spre inchiriere tura/ture in cabinet stomatologic modern cu 2 sali de asteptare, TV+internet, unit dentar nou + camera intraorala, autoclav clasa B, aparat de sigilat, distilator, mobilier nou si ergonomic, alarma.
Daca aveti nevoie de pacienti pentru completarea programului zilnic si exista seriozitate, se poate ajunge la o colaborare mixta chirie si procent.
Cheltuielile cabinetului se achita separat de chirie si se impart la patru( nu sunt mari).
Oferta se poate completa cu apex locator, lampa foto, ap.detartraj, lampa de albire(contra cost fata de inchiriere nivel basic).

PRET: 450euro/tura


Pret: 450 euro/tura

Mentiuni: Cabinetul mai este utilat cu microscop, laser, PRP, ap.inhalosedare.

VAND Cabinet Dentar

Vand cabinet dentar complet utilat cu pacientela proprie. Cabinetul functioneaza de 25 de ani.Zona Astra intrare din strada Zorilor.

Pret: 75000 euro

Mentiuni: Ionel Mariana persoana contact

Vanzare praxis

Vand Cabinet Medical individual, proprietate personale, cu 2700 pacienti, in judetul Hunedoara, pus la punct, cu toate utilitatile, cu taxele la zi !!!!! In ultima instanta, pot da si in chirie !!!!!

Pret: Negociabil

INCHIRIERE

Inchiriez o tura cabinet stomatologic .Zona 13 septembrie intersectie cu Petre Ispirescu, Antiaeriana.Cabinet cu 2 unituri si rx retroalvelara

Pret: 250 e

inchiriez/vand cabinet stomatologic,pret convenabil

Dau in chirie,(posibilitate de vanzare) o tura de lucru in cabinet stomatologic situat in fosta policlinica stomatologica din Baia Mare,central,tehnica dentara si radiologie dentara in aceeasi incinta.Cabinetul este mobilat,functional,punem la dispozitie unitul si sterilizatorul.Pret 100euro/luna,posibilitate de vanzare pret 15 000 euro negociabil

Pret: 100 euro/luna

spatii medicale

Ofer spre inchiriere spatii pentru cabinete medicale , cladire noua cu destinatie miniclinica zona metrou Mihai Bravu - sector 3 -Bucuresti .

Telefon: 0726143787/ 0723542424

Pret: -

Pret: -

ANGAJAM RECEPTIONER CLINICA

DENTAL HOSPITEL ROMANIA angajeaza receptioner clinica.
-se solicita 1 an experienta pe un post similar.
CV-ul se va transmite pe adresa office@dentalro.ro.

Pret: 07032

Casa + Clinica medicala

Corbeanca, Casa + Clinica medicala ( stomatologie), p+1+mansarda, curte, parcare, paza.

Pret: 270000

inchiriere tura cabinet stomatologic

Inchiriez 1 sau 2 ture in cabinet stomatologic cu toate avizele la zi. Utilat si dotat modern. Se inchiriaza cu piese de mana noi.

Pret: 250 euro cu toate utilitatile incluse

Mentiuni: Zona Militari-Drumul Taberei. 700 m de metrou Piata Gorjului

inchiriere tura cabinet stomatologic

Inchiriez 1 sau 2 ture in cabinet stomatologic cu toate avizele la zi. Utilat si dotat modern. Se inchiriaza cu piese de mana noi.

Pret: 250 euro cu toate utilitatile incluse

Mentiuni: Zona Militari-Drumul Taberei. 700 m de metrou Piata Gorjului

vand afacere (stomatologie)

Vand cabinet stomatologic cu 2 unit uri in oras de provincie la 1ora de Bucuresti si 40 min de Constanta pe autostrada.
 Cabinetul are toate autorizatiile de functionare si avizele la zi, utilat si amenajat modern. Aparatura este  achizitionata in 2015. Se vinde cu absolut tot: unit cu camera intraorala si fibra optica (2 unit-uri),mobilier, aparatura, instrumentar, materiale, camere de supraveghere si alarma, aer conditionat.

Cabinetul are o reputatie excelenta,pacientura fidela. Se preda cu pacientura de ortodontie in tratament. Venitul este constant si consistent. Profit garantat! La cerere se pot pune la dispozitie acte contabile. Cerere foarte mare pt protetica fixa si mobila, supraprotezare pe implanturi.Clinica colaboreaza cu un medic chirurg, ortodont, medic stomatologie generala, care vin din Bucuresti prin rotatie si are angajata o asistenta medicala si un asistent manager.
  Locatia cabinetului este intr o vila cu o suprafata de 240 m2(D+P+E). Cabinetul se afla la parter, iar la etaj se poate locui.Posibilitatea de extindere, stomatologie (turism medical), radiologie dentare (profit garantat)sau alte specializari medicale.   Pentru locatie se plateste chirie.
Medicul administrator vinde afacerea deoarece pleaca impreuna cu familia din tara definitiv.

Pret: 38000 euro

Vand praxis

Cabinet medicina de familie în județul Brasov!spor de rural,centru de permanenta,locuinta de servici!

Pret: Negociabil

Ofer spre închiriere cabinet medical în clinică

Oferim spre închiriere cabinet medical în clinică, condiții excelente. Beneficiază de climatizare, curățenie, wireless, recepție, parcare, monitorizare video, zona Prelungirea Ghencea

Pret: 1000 lei/luna