Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Inchirieri/Vanzari de Cabinete - Oferte

2995 anunturi.

vand afacere de stomatologie

Vand clinica stomatologica cu 2 unituri in Pitesti intr-o zona cu vad si trafic pietonal.Pacienti formati.
Cabinetul are toate autorizatiile de functionare si avizele la zi, utilat si amenajat modern. Aparatura este noua,in garantie. Se vinde cu absolut tot: unituri cu camere intraorale si fibra optica ,mobilier, aparatura, camere de supraveghere si alarma, aer conditionat.

Pret: 45000 euro

Pret: -

Cabinet stomatologic Bolintin Vale

Spatiu comercial ultracentral, construcție nouă, str. Poarta Luncii nr.1, poziție excelentă, fara concurenta

Pret: negociabil

Mentiuni: Vad pietonal, rutier, intersec?ie,statie de autobuz. pozi?ionare strdala perfecta.Se preteaza excelent pt cabinet stomatologic/banca/notariat/ servicii telefonice/cofetarie/patiserie.

Cabinet stomatologic militari

Închiriem spatiu comercial Militari Piața Gorjului. Se poate înființa cabinet stomatologic. In locație funcționează o farmacie și a mai functionat un cabinet stomatologic timp de 12 ani.

Pret: 350 euro

Mentiuni: Vad pietonal, rutier, metrou, scoala, clientela fidela din farmacie.

Cabinet stomatologic

Inchiriez cabinet stomatologic amplasat pe strada Luterană, intersecție cu bd. Stirbei Vodă. Accesul în imobil se face din strada Luterană.

Cabinetul este la etajul 1, are o suprafață utilă de 23 mp, dispune de o sală mare de aștepatare, vestiar și două grupuri sanitare.

Costul chiriei este foarte avantajos, iar pe termen lung există posibilitatea cumpărării.

Pentru detalii, telefon: 0741010358

Pret: -

Inchiriez tura in cabinet dentar

Inchiriez tura in cabinet stomatologic in Brasov. Cabinetul este nou. Detine unit dentar sieger v1000 dotat cu lampa foto, piese chirana si conectat la pompa de aspiratie. Detine sigilator si autoclav propriu. Pt detalii va rog sa ma contactati.

Pret: 300 €

Inchiriez tura in cabinet dentar

Inchiriez tura in cabinet stomatologic in Brasov. Cabinetul este nou. Detine unit dentar sieger v1000 dotat cu lampa foto, piese chirana si conectat la pompa de aspiratie. Detine sigilator si autoclav propriu. Pt detalii va rog sa ma contactati.

Pret: 300 €

inchiriere cabinet stomatologic

Inchiriez 2 scaune stomatologice, sau tura in cabinet stomatologic utilat si dotat modern. Toate avizele si autorizatiile de functionare la zi. Zona: militari-drumul taberei.

Pret: 350 euro toate utilitatile incluse

vand afacere (stomatologie)

Vand clinica stomatologica cu 2 unit uri in oras de provincie la 1ora de Bucuresti si 40 min de Constanta pe autostrada.
 Cabinetul are toate autorizatiile de functionare si avizele la zi, utilat si amenajat modern. Aparatura este  achizitionata in 2015. Se vinde cu absolut tot: unit cu camera intraorala si fibra optica (2 unit-uri),mobilier, aparatura, instrumentar, materiale, camere de supraveghere si alarma, aer conditionat.

Cabinetul are o reputatie excelenta,pacientura fidela. Se preda cu pacientura de ortodontie in tratament. Venitul este constant si consistent. Profit garantat! La cerere se pot pune la dispozitie acte contabile. Cerere foarte mare pt protetica fixa si mobila. Persoana ideala ar trebui sa aiba experienta in realizarea supraprotezarii pe implanturi, ideal curs de implantologie(cerere mare).Clinica colaboreaza cu un medic chirurg, ortodont, medic stomatologie generala, care vin de la Bucuresti prin rotatie si are angajata o asistenta medicala si un asistent manager.
  Locatia cabinetului este intr o vila cu o suprafata de 240 m2(D+P+E). Cabinetul se afla la parter, iar la etaj se poate locui.Posibilitatea de extindere, stomatologie (turism medical), radiologie dentare (profit garantat)sau alte specializari medicale.   Pentru locatie se plateste chirie.
Medicul administrator vinde afacerea deoarece pleaca impreuna cu familia din tara definitiv.

Pret: 42000 euro negociabil

PREDAU PRAXIS MF

CABINET MF ZONA ROMANCIERILOR SECT.6 BUCURESTI
ASIGURATI 1000

Pret: -

Mentiuni: PREDAU PRAXISUL NUMAI IMPREUNA CU VANZAREA CABINETULUI APARTAMENT 2 CAMERE - BLOC PARTER

AFACERE LA CHEIE! VANZARE CABINET STOMATOLOGIC

Agentia Carpat House va prezinta o oportunitate de afacere la cheie.Este vorba despre un cabinet stomatologic, aflat in zona parcului Drumul Taberei. Apartamentul are 4 camere(63 mp utili) si se afla la parterul unui bloc, intr-o zona linistita si plina de verdeata.
Cabinetul are 2 unituri dentare, sterilizare uscata, instrumentar, mobilier,centrala termica proprie, aer conditionat, doua grupuri sanitare, sala asteptare, sala retusuri.
Cabinetul functioneaza din anul 2003.

Pret: 120000 Euro

Mentiuni: Comisionul agentiei este de 2%.

Vând cabinet stomatologic sudul Frantei

Vând cabinet stomatologic situat în sudul Franței,regiunea Provence ,04100 .
Toate detaliilor le veti obtine la nr de tel:0033786471212

Pret: -

Inchiriere clinica medicala

Clinica are o suprafata de peste 300 de metrii patrati, parter si doua etaje si 5 cabinete de stomatologie, dotate cu aparatura si instrumentar fiecare! Mai exista si o sala de conferinte si trei cabinete pentru medici de alte specialitati.

Pret: 1000 €

Cabinet Medical

Predau cabinete medicale de famile , jud Tulcea , perfect functionale

Pret: -

Inchiriez tura

Clinica stomatologica situata in zona Badea Cartan (pe malul Begai - deasupra de Profi) , dotata modern cu aparatura de calitate. Caut coleg/colega de diferite specialitati care doreste ca inchirieze o tura ( ramane sa stabilim cand/cum). Pun la dispozitie unit stomatologic Castellini, sterilizare, acces la toate utilitatile clinici, instrumentar, piezotome, truse pentru implantologie.

Pret: 350 E

praxis medicina de familie

Vand praxis si cabinet medicina de familie in Oradea.

Pret: -