Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Inchirieri/Vanzari de Cabinete - Oferte

2997 anunturi.

VINDEM PRAXIS MEDICINA DE FAMILIE

VINDEM DOUA CABINETE MEDICALE,IN CLADIRE PROPRIETATE PERSONALA,SUPRAFATA APROX.100MP.,PLUS TEREN AFERENT,APROX.450MP. LOCATIE ACCESIBILA PE SOSEA JUDETEANA LA 30 KM.DISTANTA DE TIMISOARA. TEL.0727520588;TEL.0722911518. APELURI TELEFONICE INTRE ORELE 15-20.

Pret: -

Inchiriez TURA cabinet stomatologic!

Ai absolvit facultatea de medicina dentara si iti doresti sa evoluezi profesional ?Iti doresti sa lucrezi intr-un mediu placut, intr-un cabinet cu tehnologie moderna?
Ofer spre inchiriere tura inversa in cabinet stomatologic situat in cartierul Gheorgheni, strada Tache Ionescu! Cabinetul stomatologic este dotat cu aparatura si mobilier nou!
Pret 1.000 RON negociabil. Sunt incluse cheltuielile si piesele de mana!
Pentru mai multe detalii sunati la nr: 0746/923070 sau 0741/029271!

Pret: 1.000 RON neg

Inchiriere spatiu cabinet dentar

Inchiriez cabinet dentar situat in zona Timpuri Noi, cabinet ce a functionat incepand cu anul 2000. Este situat la parter de blocuri, intr-un apartament de 3 camere, modern si elegant amenajat. Cabinetul are toate autorizatiile la zi.

Pret: 500 Euro

Vand cabinet cu praxis

Detin cabinet langa metrou,
1000 de asigurati, praxis in crestere, se fac intre 5-10 inscrieri pe zi ( multe gravide si copii pe lista - reprezinta un plus financiar ).
Foarte flexibil, este ok si cu angajare si preluare treptata, pentru a nu pierde din lista.

Pret: 15

Mentiuni: cer pretul pietei, doresc seriozitate

Ofer spre inchiriere tura in cabinet stomatologic

Ofer spre inchiriere tura in cabinet stomatologic situat in Bistrita, pe strada Granicerilor, vis-a-vis de Casa de Asigurari de Sanatate, la parterul blocului, stradal. Cabinetul este infiintat in anul 2013.
Persoana contact Grigore, telefon: 0748197453.

Pret: 200 euro

Inchiriez cabinet recoltare

Clinica medicala cu mai multe specializari ,cu sediul in Sos Colentina,nr 274,sect 2, Bucuresti, inchiriaza 2 cabinete pentru recoltare analize.

Pret: GRATUIT

Mentiuni: 2 cabinete recoltare analize medicale

Cedez lista pacienti

Cedez lista pacienti in comuna Basesti, judetul Maramures.

Pret: -

dau spre inchiriere cabinet stomatologic

Dau spe inchiriere cabinet stomatologic, mobilat si echipat cu aparatura necesara. Este apartament 2 camere, 2 bai si sala de asteptare. Este situat in intersectia str. Petru Rares cu Matei Basarab, parter de bloc cu scari de acces din exterior. Pentru mai multe detalii, tel. 0747648052

Pret: -

inchiriere cabinet medical

Inchiriez cabinete medicale pe contratura, in zona Aparatorii Patriei. Este valabil pentru medicina interna (are in dotare un echograf cu sonda abdominala si tiroidiana, electrocardiograf, spirometru), pentru medicina de familie si pentru alte specialitati: endocrinolog, gastroenterolog, pediatru, cardiolog.

Pret: 300 euro

Mentiuni: Pretul include si partea de secretariat ( secretara pt. programari, telefon, fax)

INCHIRIERE SPATIU DE RECOLTARE ANALIZE

Inchiriez spatiu de recoltare analize de laborator cu posibilitatea deschiderii unui punct de lucru in cadrul unui cabinet de Medicina de familie si medicina muncii in zona Aparatorii Patriei.

Pret: 300 euro

VAND MALPRAXIS

Vand malpraxis in zona Aparatorii Patriei, cu posibilitate de inchiriere cabinet medical- 800 de pacienti.

Pret: pretul pietei

Inchiriez cabinet stomatologic lux central cu super vad autorizat

Bd. Carol I nr 54 la parterul unui bloc ( pe bulevard , stradal ) vis-a-vis de Biserica Armeneasca . Cabinetul este dotat cu 2 unituri dentare , mobilier adecvat , detartraj , sterilizare cu autoclav made in Italy. Colectiv super placut . Doar pe baza de contract . Cabinetul functioneaza de cativa ani si are toate avizele luate ! Bonus : 1 birou , camera de odihna la comun !

Pret: 250

Praxis orasul Buhusi, judetul Bacau

Vand praxis in orasul Buhusi din judetul Bacau. Capitatie 1700 de pacienti din care 1400 asigurati. Spatiu cabinet in propietate. Pret 15.000 euro.
Mobil: 0785.785.766

Pret: 15000

Închiriez spațiu cu destinație medicala

Spațiul este format din 6 Cabinete , sterilizare,vestiar, 3 grupuri sanitare, 2 Sali de așteptare. 1 pe fiecare nivel. Cele 3 Cabinete de la parter au infrastructura necesară pentru instalare Cabinete Stomatologie. Casa este noua , are 2 intrări si 4 locuri de parcare.

Pret: Negociabil

vand praxis si 1/2 cabinet medical

Pret: 17000E