Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Inchirieri/Vanzari de Cabinete - Oferte

2996 anunturi.

Inchiriez clinica Obor / Colentina / Lacul Tei

Vechime 12 ani , vad , pacienti formati! 4 sali de lucru dotate astfel :1 stomatologie noua , 1 ginecologie cu ecograf ,sonda de interne si gineco si EKG , 2 sali de lucru de cate 12-15mp libere. Fiecare sala de lucru are ghiuveta ,linoleum sanitizat , teropane , inalzire in pardoseala . Receptie , sterilizare , 2 grupuri sanitare ! Se inchiriaza doar cu contract !!!

Pret: 1300

Inchiriere cabinet stomatologic

Inchiriez cabinet stomatologic, complet mobilat si utilat, zona Bucur Obor, stradal, functionand fara intrerupere din anul 2005.

Pret: -

inchiriere tura cabinet stomatologic

Locatia: Militari, intre Piata Gorjului si Bdul Timisoara. Complex de blocuri noi. Acces metrou statia Gorjului, 138, 137, travai: 25,8. Intre Lidl si Penny Market-vad excelent. Singurul cabinet din zona.
Mobilier si aparatura noua (unit cu camera intra orala si fibra optica). Se pun la dispozitie piese de mana noi si prophy jet. Cabinetul este amenajat ultra modern, totul este nou si in perfecta stare de functionare.
Pentru detalii sunati la nr 0764832393/ 0784325531.

Pret: -

Inchiriez cabinet medical (17 mp) - Bucurestii Noi/Pajura

Ofer pentru inchiriere cabinet medical (17 mp) in incinta unei clinici medicale. Clinica este situata central (B-dul Bucurestii Noi, langa Kaufland), la 20 metri de statia de Metrou Jiului si in vecinatatea mai multor statii de transport in comun (20, 24, 65, 86). Spatiul este nou, amenajat in cadrul unui spatiu comercial, dotat ultramodern (sala de asteptare, toaleta dubla, PVC medical, chiuveta, aer conditionat, sistem de alarma, internet).

In acest moment in clinica functioneaza un cabinet de oftalmologie, o optica medicala, un cabinet stomatologic si un cabinet obstetrica-ginecologie.

www.oftaplus.ro

Pret: -

Inchiriere cabinete medicale

Dețin spațiu pentru închiriat! Caut colaborator ,medic specialist.
Pentru detalii ne puteți consulta telefonic la: 0771.192.645 sau 0735 552 031.

Pret: -

Cabinet stomatologic

Inchiriere 1 tura in cabinet medicina dentara cu toate avizele la zi,situat pe sos. Oltenitei vis-a-vis de Oraselul Copiilor,in statia RATB Opris Ilie. Cabinetul are sala sterilizare cu 2 autoclave clasa B, 2 grupuri sanitare, vestiar medici, sala tratamente cu aparatura moderna, sala asteptare cu TV + internet, alarma, supraveghere video. Reclama luminoasa la scara blocului. Programul este de luni pana vineri si sambata optional. Trafic pietonal. Mai multe detalii la telefon.

Pret: 300 €

Vanzare Cabinet Medical

Vand cabinet medical situat la parterul blocului in zona Margeanului.
Cabinetul este amenajat intr-un apartament si dispune de:
- Sala asteptare
- 3 Sali de consultatii / cabinete, dintre care unul a functionat ca si cabinet stomatologic timp de 7 ani
- o baie
- un wc de serviciu
Cabinetul functioneaza de 19 ani cu vad format si cunoscut pentru seriozitate.
Detalii la telefon: 0722497370 / 0727884916

Pret: -

Inchiriez Clinica Stomatologica

Inchiriez Clinica Stomatologica,ultramodern utilata cu 2 unituri dentare si radiologie retroalveolara digitala cu vad.
Mai multe detalii la telefon 0724239712

Pret: -

Mentiuni: Rog seriozitate

Cabinet stomatologic

Inchiriere 1 tura in cabinet medicina dentara cu toate avizele la zi,situat pe sos. Oltenitei vis-a-vis de Oraselul Copiilor,in statia RATB Opris Ilie. Cabinetul are sala sterilizare cu 2 autoclave clasa B, 2 grupuri sanitare, vestiar medici, sala tratamente cu aparatura moderna, sala asteptare cu TV + internet, alarma, supraveghere video. Reclama luminoasa la scara blocului. Programul este de luni pana vineri si sambata optional. Trafic pietonal. Mai multe detalii la telefon.

Pret: 300 €

VAND PRAXIS

VAND PRAXIS LA 20 KM DE ADJUD, IN JUD. BACAU, IN MEDIUL RURAL. TEL.0755124063

Pret: -

VAND PRAXIS

Vand praxis in jud Bacau, in mediul rural langa Adjud. Tel. 0755124063

Pret: -

vand praxis med de familie

vand 1/2 cabinet sau inchiriez situat in POLICLINICA TITAN SI 1300 pacienti

Pret: -

Inchiriere cabinet stomatologie

Inchiriez cabinet stomatologic, in zona Dorobanti-Floreasca, in vila, curte proprie. Cabinetul are o suprafata de 16mp, este luminos, unit dentar Gnatus, autoclav Euronda. Spatii separate pentru compresoare, deseuri, sterilizare. Anuntul se adreseaza unui medic cu experienta si baza de pacienti, care are pfa, srl infiintat. Se lucreaza in curcuit inchis. Se inchiriaza ambele ture, folosinta exclusiva a unitului. Contract min 1 an. Seriozitate.

Pret: 700€

Mentiuni: Pret inchiriere 700€ Spatiu si aparatura. Utilitatile separat

De vanzare clinica stomatologica

De vanzare clinica stomatologica cunoscuta pe piata din vest, pentru seriozitate, imagine impecabila, o echipa de profesionisti in medicina dentara si o puternica baza de date de pacienti. Clinica se preia "la cheie", cu toata aparatura, personalul si conditiile foarte avantajoase de functionare. Clinica stomatologica 6 ani pe piata ,cu multe dotari, investitie in brand. Se preda cu pacientura de ortodontie in tratament (cateva sute pacienti), venitul este constant (in fiecare luna) si consistent. Profit garantat! La cerere se pot pune la dispozitie acte contabile. Cifra de afaceri cu sase cifre in euro, locul 2 in top profit 2015 servicii stomatologice judetul Timis. Se vinde afacere nu si spatiul. Vand pentru ca dezvoltam o alta afacere in afara tarii!

Pret: -

Mentiuni: Vand pentru ca dezvoltam o alta afacere in afara tarii!

Tura big brancoveanu

Inchiriere tura in cabinet dentar situat pe sos oltenieti intre big berceni si brancoveanu. Unit nou autoclav clasa b nou. Doua grrupuri sanitare. Modern. Dispunem de instrumentar partial de chirurgie.internet tv aer conditionat.cabinet situat stradal si cu vechime in zona

Pret: 300 e negociabil