Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Inchirieri/Vanzari de Cabinete - Oferte

3007 anunturi.

CABINET ORTODONTIE STAßFURT, GERMANIACabinet de ortodontie in Staßfurt, Germania

De vanzare cabinet de ortodontie in Staßfurt (Sachsen - Anhalt) in Germania. Cabinetul este dotat cu o camera de tratament cu doua unituri si are laborator propriu. Poate fi folosit si ca si cabinet de stomatologie generala. Imobilul mai detine doua incaperi in care exista deja inca doua posibilitati de racordare a doua unituri. In pret este inclusa doar clientela si dotarile cabinetului, iar spatiul este inchiriat.
Doamna doctor se numeste Kirchner Valerie si poate fi contactata pe mail: v1976@live.de, sau la nr. de telefon: 00491712088328. Se poate vorbi cu dansa pe rusa, germana sau engleza.

Pret: 25.000 euro.

Pret: -

2017-01-18 Germania, Toate judetele v1976@live.d

Pret: -

Cabinet stomatologic

Inchiriere 1 tura in cabinet medicina dentara cu toate avizele la zi,situat pe sos. Oltenitei vis-a-vis de Oraselul Copiilor,in statia RATB Opris Ilie. Cabinetul are sala sterilizare cu 2 autoclave clasa B, 2 grupuri sanitare, vestiar medici, sala asteptare, sala tratamente cu aparatura moderna. Reclama luminoasa la scara blocului. Trafic pietonal. Mai multe detalii la telefon.

Pret: 300 €

Vand praxis M.F

vand praxis M.F loc.Luna 1800 PACIENTI

Pret: -

cabinet stoma

Inchiriez cabinet stomatologic situat ultracentral.

Pret: 250euro

inchiriere

Cabinet dentar situat pe sos oltenitei, vis a vis de scoala de politie ofera tura cu chirie. Cabinetul are vechime de 10 ani, este situat stradal intr-o zona foarte intens circulata. Merita vazut.


Pret: 270 euro

Inchiriez cabinet

Inchiriez cabinet pe sos M Bravu, calea Dudesti in felul urmator : luni si vineri toata ziua, marti, miercuri si joi - o tura (7 ore).Cabinetul are un singur unit dentar, autoclav cls B, sigilator baita US...etc.Este amenajat frumos.Pt ture de noapte sau weekend, se poate discuta dar la alt pret.

Pret: 480 euro

Mentiuni: In cazul in care nu raspund la telefon, va rog sa trimiteti un mesaj

Inchiriere cabinete medicale

Oferim spre inchiriere cabinete medicale pentru urmatoarele spcializari:
- endocrinologie
- fizioterapie
- diabet,nutritie si boli metabolice
- psihiatrie
- medicina muncii
- medicina interna,
in sectorul 3, zona Vitan, locatie noua,renovata, cladire destinata activitatilor medicale. Pentru detalii ne puteti consulta telefonic la: 0735 552 031 / 0752 388 044

Pret: 200 euro - 300 euro

cabinet in pol rahova

centrala termica, curat, cu 3 cabinete, grup sanitar propriu

Pret: -

pf., dau in chirie spatiu pt. cabinet medical

intr-un imobil nou compus din 1 hol, 2 camere, 2 bai ,cu CT., gaz,curent, apa ,contorizat,utilat,zugravit lavabil, mobiler alb nou,in stare perfecta imbilul.

Pret: 350 euro

Inchiriez tura in cabinet stomatologic nou si modern

Dau in chirie tura in cabinet stomatologic nou, modern si spatios. Cabinetul detine toate aprobarile si avizele de functionare.
Cabinetul este situat in cartierul Gruia, aproape de stadionul CFR, pe strada Suceava, nr.7.

Pret: 250 euro

Mentiuni: Utilitatile sunt incluse in pret.

Cedez praxis

Cedez praxis si cabinet complet echipat in Alexandria si punct de lucru la 20 km,(incl. echo si ekg) 2200 de pacienti (1200 urban si 1000 rural).Ulterior chirie pt. spatiul din Alexandria.

Pret: -

Vand Praxis Medicina de Familie

Vand Praxis situat in mediul rural, jud.Salaj, cu posibilitate de naveta din Dej, Tg Lapus, Jibou ,1000 de pacienti inscrisi cu spor de rural. Pret si conditii avantajoase.

Pret: -

Vand cabinet stomatologic

Vand cabinet stomatologic dotat cu aparatura profesionala situat in Oras Navodari langa Centrul Medical de Permanenta Iowemed. Mai multe detalii la telefon.

Pret: 10

inchiriere tura cabinet stomatologic

Locatia: Militari, intre Piata Gorjului si Bdul Timisoara. Acces metrou statia Gorjului, 138, 137, travai: 25,8. Intre Lidl si Penny Market-vad excelent. Singurul cabinet din zona.
Mobilier si aparatura noua (unit cu camera intra orala si fibra optica). Se pun la dispozitie piese de mana noi si prophy jet. Cabinetul este amenajat ultra modern, totul este nou si in perfecta stare de functionare.
Pentru detalii sunati la nr 0764832393/ 0784325531.

Pret: -

Inchiriez spatiu cabinet

Cabinet de inchiriat in clinica noua cu mai multe specialitati ( alte 5 cabinete ), la Piata Romana.
Fiecare cabinet este dotat complet cu mobila noua, canapea pentru consultatie,dulapuri pentru fisele medicale, birou, chiuvete, internet si climatizare. Spatiul detine receptie, WI-FI, sala de asteptare, sala de tratamente, vestiar si doua grupuri sanitare.

Pret: 500€