Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Inchirieri/Vanzari de Cabinete - Oferte

2995 anunturi.

Cabinet de ortodontie in Staßfurt, Germania

Cabinet de ortodontie in Staßfurt, Germania

De vanzare cabinet de ortodontie in Staßfurt (Sachsen - Anhalt) in Germania. Cabinetul este dotat cu o camera de tratament cu doua unituri si are laborator propriu. Poate fi folosit si ca si cabinet de stomatologie generala. Imobilul mai detine doua incaperi in care exista deja inca doua posibilitati de racordare a doua unituri. In pret este inclusa doar clientela si dotarile cabinetului, iar spatiul este inchiriat.
Doamna doctor se numeste Kirchner Valerie si poate fi contactata pe mail: v1976@live.de, sau la nr. de telefon: 00491712088328. Se poate vorbi cu dansa pe rusa, germana sau engleza.

Pret: 25.000 euro.

Pret: -

radiologie dentara

Propun colaborare spatiu agreat pentru radiologie dentara dotat cu rx Kodak2000,aparat developare automat si amanual,sistem supraveghere si OP INSTRUMENTARUM
ZONA CENTRALA- B-UL ALEXANDRU CEL BUN (ZONA CORA)

Pret: 1000

Mentiuni: CABINETUL SE AFLA INTR-UN SPATIU IN CARE MAI FUNCIONEAZA UN CABINET DENTAR SI UN LABORATOR DE TEHNICA DENTARA

INCHIRIEZ CONTRATURA CMI DR GHEORGHE FLORIAN,STOMATOL.

Inchiriez contratura Cmi Dr Gheorghe Florian medicina dentara,pol Rahova ,sect 5 Bucuresti ,unit nou 2016 ,aparattura noua ,vad format din1988, 200euro .Vand unit functional cu 2 turbine cu apa ,an fab.1994.

Pret: 200 euro

Mentiuni: 200euro ,cab. stomatologic

Cabinet medical Obstetrica-Ginecologie de vanzare

De vânzare în centrul Salontei
Cabinet ginecologic dotat, utilat și pentru mici intervenții cu staționare de o zi. Poate fi folosit de toate ramurile chirurgicale, dar și pentru cele de interne sau pentru alte activitati.
Informații la telefon
0770847177

Pret: 38000 E

Inchiriez clinica gineco , interne,stoma 4 sali de lucru OBOR Colentina

Se inchiriaza policinica cu vad si vechime de 10 ani . 4 sali de tratament noi renovate , 2 sali asteptare , receptie , sala sterilizare ,2 grupuri sanitare . Dotari : autoclav italienesc nou , 1 sala stomatologie unit dentar nou ,detartraj , instrumentar . sala nr 2 - ginecologie / EKG / interne dotat cu un ecograf GE cu 3 sonde gineco , interne,ekg , masa/scaun gineco . Inainte am mai avut medicina de copii , recoltare analize , diabet , nutritie . Se inchiriaza cu 1500 E pe contract de minim 1 an asa cum este cabinetul cu dotari complete .

Pret: 1500

Inchiriez 1 unit dentar in Giulesti Stradal VAD

Cabinet dotat cu 2 unituri dentare . S-a eliberat un scaun cu vedere pe bulevardul principal . Autoclav,mobilier,sala asteptare moderna,baie,avize.Totul la 300 Euro scaunul sau 170 Euro tura

Pret: 170

Dau spre chirie o tura in cabinet cu vad,stradal Sun Plazza Mall Nitu Vasil

Dau spre chirie o tura in cabinet cu vad,stradal Sun Plazza Mall Nitu Vasile 42. Vechime 6 ani ,loc parcare, pacienti din strada, cabinetul are 2 unituri si o camera cu un psiholog. Se inchiriaza o tura de pe un scaun ( la alegere tura) . Pret 190 Euro /tura . La 5 min de mers pe jos de Sun Plazza Mall . Super zona !

Pret: 190

Inchiriez cabinet stomatologic

Ofer spre inchiriere un cabinet din cadrul unei clinici stomatologice.Locatia este in sectorul 3 ,zona Piata Alba Iulia,situata stradal ,cu locuri de parcare.
Cabinetul este complet echipat pentru toate interventiile stomatologice.
Pretul este de 300euro/tura si include: utilitati, curatenie,sala de asteptare,bucatarie,vestiar
Pot fi programate vizionari, va fi disponibil incepand cu 1 februarie.

Pret: 300 Euro

inchiriez spatiu cabinet terapie

inchiriez spatii pentru activitati terapie (psihologie, kineto, masaj terapeutic) in sector 2 (intersectia Mihai Bravu cu Ferdinand). Spatiile sunt mobilate, exista zona de asteptare, accesul este decomandat, blocul este in zona accesibila, stradala. Pret 550 lei/luna/cabinet.

Pret: 550 lei/luna

Inchiriere cabinet stomatologic Sector 4

Inchiriez cabinet stomatologic , situat la parterul uniui bloc cu 4 etaje (scara foarte curata , vecini amabili ) pe strada Aleea Dolina , sector 4 ( zona Drumul Gazarului ). Cabinetul este nou , 2 bai , 2 camere dintre care numai una este dotata cu unit . Cabinetul se inchiriaza cu totul .

Pret: 350 euro

Mentiuni: Daca nu reusesc sa raspund la telefon , puteti sa lasati un sms.

inchiriez tura cabinet stomatologic

Inchiriez tura/ambele ture in cabinet stomatologic situat in Drumul Taberei, in vecinatatea Plaza Romania. Cabinetul este recent renovat si dispune de sala asteptare, 2 grupuri sanitare, 2 unituri, sterilizare (autoclav clasa B, pupinel)

Pret: 250 E

Mentiuni: rog seriozitate

inchiriez cabinet stomatologic

Inchiriez tura/ambele ture in cabinet stomatologic situat in Drumul Taberei, in vecinatatea Plaza Romania. Cabinetul este recent renovat si dispune de sala asteptare, 2 grupuri sanitare, 2 unituri, sterilizare (autoclav, pupinel)

Pret: 250 E

Mentiuni: rog seriozitate

Contract de comodat pentru medic de familie

Clinica medicala, situata in apropiere de Piata Muncii, primeste in comodat medic de familie interesat de o colaborare pentru consult la domiciliu. Clinica detine toate dotarile necesare efectuarii unui astfel de serviciu.

Pret: -

Inchiriez tura , contratura

Inchiriez tura , contratura cabinet stomatologic zona Stefan cel Mare , Obor . Dotat cu Rx retroalveolar , set consultatii , la unit este un calculator cu monitor mare , cabinet dotat fiziodispenser si motor endo. localizat aproape de statia metrou Obor.

Pret: 300 euro tura

Mentiuni: discutiile sunt posibile in limitele bunului simt

Inchiriez post de lucru in laborator de tehnica dentara

Inchiriez post de lucru in laborator de tehnica dentara utilat cu aparatura moderna,curat,situat in zona centrala,langa metrou.

Pret: 350 E