Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Inchirieri/Vanzari de Cabinete - Oferte

3081 anunturi.

dau in chirie cabinet stomatologic

Ofer spre inchiriere cabinet stomatologic complet dotat si utilat,situat linga Spitalul Judetean Satu Mare.

Pret: 150 euro

Cabinete medicale asociate

Ofer asociere partial / interal pentru cabinete sau clinica medicala in Ploiesti. Centrul medical dispune de toate dotarile necesare praxisului in specialitati medico-chirurgicale, cum ar fi: cardiologie, ginecologie, urologie, gastroenterologie cu endoscopie si colonoscopie, chirurgie proctologica, flebologie, ecografie de inalta performanta, etc... precum si medicina muncii, medicna interna, medicina de familie, psihiatrie, psihologie, endocrinologie, etc.
Orice alte informatii sunt oferite la solicitare, in cadrul unei intalniri. Preturile / aporturile sunt negociabile in functie de interesele colaborarii / asocierii. Se poate discuta si o potentiala inchiriere / comodat sau, in anumite conditii si vanzarea.

Pret: 350 - 300.000 Euro

Inchiriere cabinet medicina generala si cabinet stomatologic

Inchiriez un cabinet pentru activitati de medicina generala si un alt cabinet pentru stomatologie in incinta clinicii noastre. Zona bld Carol I, sect 2 Bucuresti.

Pret: -

Inchiriez tura in cabinet stomatologic

Dau in chirie tura in cabinet stomatologic nou, modern si spatios. Cabinetul detine toate aprobarile si avizele de functionare.
Cabinetul este situat in cartierul Gruia, aproape de stadionul CFR, pe strada Suceava, nr.7.
Toate utilitatile sunt incluse in pret.

Pret: 250 eur/luna

inchiriere cabinet Stomatologic Craiova

inchiriez cabinet stomatologic in cadrul unei policlinici in Craiova.Toate utilitatile sunt incluse in pret.In plus beneficiezi gratuit de call center si receptionera.

Pret: 450 eur /luna

CLINICA STMATOLOGICA 3 UNIT-uri

Ofer spre inchiriere cabinet stomatologic in Bucuresti vis a vis de hotelul Radisson Blue ,Calea Victoriei.
Cabinetul contine 3 unituri si este complet echipat cu toate dotarile necesare.Cabinetul dispune de sala de asteptare, doua grupuri sanitare, sala sterilizare.
Cele 3 unituri sunt instalate in camere separate.
Detalii la telefon 0744628439.

Pret: 1400 euro/clinica; 500 euro/unit;300eur/tura

Mentiuni: Clinica functioneaza de 9 ani, cunoscuta in zona.

Pret: 1400 euro/clinica; 500 euro/unit;300eur/tura

Inchiriez spatiu pentru cabinete medicale

Spatiul este situat in zona Herastrau( Soseaua Nordului, 98L) si
este compus din 2 incaperi care pot functiona separat ,sala de asteptare, grup sanitar propriu, centrala termica, apa curenta.

Pret: -

cabinet gratuit medicina de familie

Clinica medicala cu mai multe specializari ,cu sediul in Sos Colentina,nr 274,sect 2, Bucuresti,ofera cabinet pentru medicina de familie.

Pret: GRATUIT

Mentiuni: cabinet pentru medicina de familie.

Cabinet complet de stomatologie

Clinica medicala cu mai multe specializari ,cu sediul in Sos Colentina,nr 274,sect 2, Bucuresti,ofera spre inchiriere cabinet complet dotat de stomatologie pe 2 ture

Pret: 200E/tura

Mentiuni: cabinet complet dotat de stomatologie pe 2 ture

Inchiriere TURA Cabinet Stomatologic

Ai absolvit facultatea de medicina dentara si iti doresti sa evoluezi profesional ?Iti doresti sa lucrezi intr-un mediu placut, intr-un cabinet cu tehnologie moderna? Ofer spre inchiriere tura inversa in cabinet stomatologic situat in cartierul Gheorgheni, strada Tache Ionescu! Cabinetul stomatologic este dotat cu aparatura si mobilier nou!
Pentru mai multe detalii sunati la nr: 0746/923070 sau 0741/029271!

Pret: 200 euro + cheltuieli(apa si curent)

Implantologie

Medic dentist specializat in implantologie si aditii osoase, colaborez cu clinici si cabinete din Bucuresti si din tara. Lucrez cu sistemul Dentium, dar si cu alte brand-uri la cerere. Onorarii + detalii telefonic.

Pret: -

Cabinet complet de stomatologie

Clinica medicala cu mai multe specializari ,cu sediul in Sos Colentina,nr 274,sect 2, Bucuresti,ofera spre inchiriere cabinet complet dotat de stomatologie pe 2 ture.

Pret: 200E/tura

Mentiuni: Cabinet complet de stomatologie

cabinet gratuit medicina de familie

Clinica medicala cu mai multe specializari ,cu sediul in Sos Colentina,nr 274,sect 2, Bucuresti,ofera GRATUIT cabinet pentru medicina de familie.

Pret: GRATUIT

Mentiuni: Cabinet medicina de familie

inchiriez spatiu pentru cabinete medicale

spatiul este situat in policlinica Rahova
Este compus din 3 incaperi care pot functiona la un cabinet cit si separat, are grup sanitar propriu,, centrala termica, curat

Pret: -

Vand Cabinet Stomatologic

Vand cabinet stomatologic situat in mediu rural, in judetul Galati. Cabinetul este dotat corespunzator din toate punctele de vedere. Este alcatuit din: birou medic, cabinet, sala de sterilizare, 2 grupuri sanitare, sala deseuri, balcon, iar dotarea acestuia este intr-o stare foarte buna. Pentru alte detalii va rog sa ma contactati telefonic.

Pret: -