Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Inchirieri/Vanzari de Cabinete - Oferte

3081 anunturi.

Vand Praxis MF

Vand lista pacienti 2000 asigurati, 7000 Eur neg

Pret: 7000 EUR neg

inchiriez spatiu amenajat pt cabinet stomatologic,cu mobilier,fara unit

apartament 2+1 camere,zona crangasi,3 grupuri sanitare,ac,termopane,centrala gaz,mobilier cabinet,gresie,usi noi; izolatie fonica; aproape de statia metrou; inchiriez sau vand

Pret: 2000 lei/luna ;60000 euro la vanzare

Mentiuni: chiria - pe termen lung -

Cabinet Stomatologic Calea Giulesti 48

Inchiriez cabinet stomatologic pe Calea Giulesti 48 , vad, stradal . Cabinetul are 2 scaune , sterilizare,sala asteptare. De luni se va elibera 1 scaun . 350 Euro tot scaunul + cheltuielile aferente intretinerii. Se face contract !

Pret: 350E

implantologie

Medic dentist specializat in Implantologie si aditii osoase, colaborez cu clinici si cabinete din Bucuresti si din tara in regim de colaborare sau deplasare. Lucrez cu orice sistem de implant la cerere, precum si cu cel de preferinta. Onorariile pentru cazuri mai complexe sunt negociabile.

Pret: -

Închiriez tura

Închiriez tura in cabinet de medicina dentara situat in apropiere metro Nicolae Grigorescu,Titan,Parklake mall cu posibilitatea de alegerea programului. Se oferă
Se cere seriozitate.

Pret: 250

Mentiuni: Detalii pe mail,pre?ul include cheltuielile.

Vanzare cabinet stomatologic la cheie

Cabinet stomatologic conform ultimelor norme legislative.

Apartamentul se afla intr-o zona foarte buna, cu vad mare, in cartierul Manastur pe str. Primaverii Nr. 6 si a fost renovat complet cu finisaje de calitate, toate usile schimbate, balconul complet refacut cu termopan.

Cabinetul are intrare prin casa scarii la parter si separat prin spatele blocului, dispune de sistem de alarma cu dispecer legat la Complet Security, vine complet utilat cu 2 unituri noi Bluetech AM 2000 LC cu furtunele pe jos-2016 de culoare galbena, 2 compresoare Bluetech de 30l pentru fiecare scaun individual, tarkett de trafic greu culoare fistic, 8 chiuvete, Tauclave 3000 de 17l, mobilier la comanda special conceput pentru cabinet, centrala termica Ariston, instalatia de apa complet schimbata cu calorifere de aluminiu si instalatia electrica schimbata pe cupru.

Cabinetul este compartimentat astfel: 1 sala de tratament de 15 mp cu un unit Bluetech, 2 chiuvete, birou si mobilier, 1 sala tratament de 9.8 mp cu 1 unit Bluetech, 2 chiuvete, birou si mobilier, o sala de asteptare cu o suprafata de 15 mp cu TV si 6 scaune noi, o baie pacienti, o baie personal, vestiar, sterilizare de 6 mp cu autoclav, 2 compresoare Bluetech, chiuveta si mobilier, boxa pentru deseuri periculoase si spatiu depozitare produse curatenie unde se afla si centrala termica.

Pret: 110000 EUR

Inchiriere spatiu cabinet

Inchiriez spatiu cabinet (stomatologie, alta specialitate medicala/ psihologie/ medicina alternativa) situat la parterul unei vile, in cadrul acestei locatii functionand un cabinet de stomatologie, sala de asteptare si grupul sanitar fiind spatii comune, zona Kaufland Barbu Vacarescu.Pret: 200 euro

Mentiuni: In cadrul pretului chiriei sunt incluse cheltuielile( electrica, apa, caldura)

cabinet gratuit medicina de familie

Clinica medicala cu mai multe specializari ,cu sediul in Sos Colentina,nr 274,sect 2, Bucuresti,ofera gratuit cabinet pentru medicina de familie.

Pret: GRATUIT

Mentiuni: cabinet pentru medicina de familie.

Cabinet complet de stomatologie

Clinica medicala cu mai multe specializari ,cu sediul in Sos Colentina,nr 274,sect 2, Bucuresti,ofera spre inchiriere cabinet complet dotat de stomatologie pe 2 ture

Pret: 200E/tura

Mentiuni: cabinet complet dotat de stomatologie pe 2 ture

Inchiriez post de lucru in laborator de tehnica dentara

Inchiriez post de lucru in laborator de tehnica dentara curat,utilat cu aparatura moderna,situat in zona centrala.

Pret: 350 E

Mentiuni: -

Implantologie + aditii de os

Medic dentist specializat in Implantologie si aditii osoase, colaborez cu clinici si cabinete din Bucuresti si din tara in regim de colaborare sau deplasare. Lucrez cu orice sistem de implant la cerere, precum si cu cel de preferinta.

Pret: -

CABINETE MEDICALE MEDICI DE FAMILIE

Clinica medicala pune la dispozitie cabinete medicale cu titlu de gratuitate pentru medicii de familie interesati.
Clinica este situata in sector 1, zona centrala si dispune de mai multe specialitati medicale si laborator propriu de analize medicale.

Pret: -

INCHIRIERE / CABINETE MEDICALE

Clinica medicala ofera spre inchiriere / colaborare cabinete medicale .
Clinica este situata in sector 1, zona centrala si dispune de mai multe specialitati medicale si laborator propriu de analize medicale.

Pret: Negociabil

cabinet gratuit medicina de familie

Clinica medicala cu sediul in Sos Colentina,nr 274,sect 2 ,Bucuresti ofera gratuit cabinet pentru medicina de familie.

Pret: GRATUIT

Mentiuni: medicina de familie

inchiriere cabinet stomatologic

Clinica medicala cu mai multe specializari ,cu sediul in Sos Colentina,nr 274,sect 2, Bucuresti,ofera spre inchiriere cabinet complet dotat de stomatologie pe 2 ture

Pret: 200e /tura

Mentiuni: cabinet complet de stomatologie