Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Inchirieri/Vanzari de Cabinete - Oferte

3081 anunturi.

Inchiriezspatiu recoltari analize

Inchiriez spatiu pretabil recoltari analize in Militari,langa Piata Gorjului.
Pret 1000 Ron/luna si o luna garantie.
Tel.0733636726

Pret: 1000

Inchiriez o tura cabinet stomatologic Tg-jiu

Cabinetul este situat in clinica Tudormed, langa piclinica 700. Are toate dotarile necesare (autoclav, sigilator de pungi, baie ultrasunete). Este pus la dispozitie si instrumentarul.

Pret: 800 lei

Mentiuni: Echipamentul este nou

Ofer spre inchiriere cabinet medical

Ofer spre inchiriere un cabinet de psihologie (disponobil o tura) si consultatii ORL (disponibil o tura), situat ultracentral, zona Universitatii.

Pret: 150 eur/tura

inchiriez tura cabinet stomatologic

Inchiriez tura in cabinet stomatologic cu 2 unituri, modern amenajat. Cabinetul este situat in Drumul Taberei, in apropiere de Plaza Romania

Pret: 250 E

cabinet de medicina dentara

Inchiriez cabinet de medicina dentara, cu toate dotarile necesare (autoclav ,unit dentar si tot instrumentarul necesar), in com Stefan cel Mare,Jud ARGES.Pentru detalii va rog sa ne contactati la numarul 0723219199.

Pret: 100492

cabinete medicale

spatiul este situat in centrul medical rahova si este compus din 3 cabinete curate, care pot functiona separat sau impreuna

Pret: -

Vanzare cabinet dentar

Cabinet dentar mobilat utilat cu aparatura dentara cu adiv de la dsp cu vedere stradala

Pret: 35000

Vand Praxis MF

Vand Praxis MF

Vand praxis mf, rural, jud Vaslui, 2000 asigurati / 2300 inscrisi, conditii ca in oras (cabinet complet utilat cu locuinta de serviciu integrata, termopane, apa curenta, centrala, gresie, parchet), singurul medic din comuna.
Castig atractiv, mediu de lucru linistit, drumul este asfaltat pana in comuna.
Predare pana in luna noiembrie-decembrie 2016.

Pret: negociabil

Psihiatru caut contratura psiholog

Doctor psihiatru caut psiholog care isi doreste sa-si desfasoare activitatea pe contratura, in cabinet situat in zona Mihai Bravu- Calea Vitan.
Cabinetul este complet utilat , pretabil atat pentru activitate de psihiatru cat si psiholog, este situat in clinica medicala , constructie noua.
Posibilitate de recomandare reciproca a pacientilor, dupa caz.
Relatii la telefon 0723660413

Pret: -

vanzare praxis

Vand praxis medicina de familie -cabinet situat in orasul Galati ,2000 de pacienti

Pret: -

Mentiuni: spatiul cabinetului este propietate personala, se afla intr-un dispensar ,unde functioneaza inca 3 cabinete de medicina de familie

Inchiriez spatiu pentru cabinet medical

Ofer spre închiriere o camera (spațiu comercial) de 19 m2 in incinta unui centru medical cu o suprafața totala de 61m2. Clinica medicală este situată in Popesti Leordeni, Strada Drumul Fermei. In prezent camera deservește activitatea unui cabinet de medicina de familie (camera nr. 2), si va fi disponibilă pentru închiriere de preferat tot pentru o activitate medicală începând cu luna Septembrie 2016. Atat cabinetul de medicina de familie cat si un cabinet de medicina dentara ce funcționează in camera nr. 1, își desfășoară activitatile in aceasta clinica din anul 2014. Centrul oferă acces comun ambelor activități medicale la sala de așteptare, hol, receptie, grup sanitar pacienți, vestiar si grup sanitar personal medical. Informații suplimentare va pot oferii personal.

Pret: 400 euro

Mentiuni: Fotografii disponibile pe mail si whatsapp pentru cei interesati!

Inchiriere spatiu cabinet

Inchiriez spatiu cabinet (stomatologie, alta specialitate medicala/ psihologie/ medicina alternativa) situat la parterul unei vile, in cadrul acestei locatii functionand un cabinet de stomatologie, sala de asteptare si grupul sanitar fiind spatii comune, zona Kaufland Barbu Vacarescu.Mentiuni: In cadrul pretului chiriei sunt incluse cheltuielile( electrica, apa, caldura)

Pret: 200 euro

Inchiriez tura cabinet stomatologic

Inchiriez tura cabinet stomatologic pe b-dul Primaverii.

Pret: 250 euro

Inchiriere cabinet cu 2 unituri

Zona 13 Septembrie Marriott,strazi cu multe blocuri si fara cabinete,apartament parter vila 70 m.p utili ,2 unituri,autoclav,lampa albire noi.Necesita unele cheltuieli pt. amenajare al doilea grup sanitar si vestiar medici.Pret 800 euro / luna,cu consum curent,apa caldura incluse.

Pret: 800 euro

Mentiuni: Necesita obtinerea tuturor autorizatiilor pe cabinetul pers.care inchiriaza

stomatologie

capinet de stomatologie

Clinica medicală cu mai multe specialitati in sos colentina nr 274 statie 253,66,182 sec 2 ofer spre închiriere cabinet dotat de stomatologie
Program 8_18 2 ture

Pret: 200 E tura

Mentiuni: in functiune