Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Inchirieri/Vanzari de Cabinete - Oferte

2705 anunturi.

inchiriez cabinet Drumul TabereiInchiriez tura 6 ore in cabinet dentar in Drumul Taberei,zona strada Pascani,cabinet recent preluat de mine ,70 mp,foarte mult spatiu,dotare suficienta,activ,pacientură,a fost in posesia a 3 doamne foarte dragute care au iesit anul acesta la pensie.Cabinetul functioneaza de mai bine de 16 ani.
Cabinetul are 2 camere de tratament(unituri),ca atare nu exista problema unei supra-aglomerari in timpul turelor.
Costurile sunt: 250 de euro/6 ore plus toate taxele ce trebuiesc platite,cu o luna in avans . Exista posibilitatea extinderii ulterioare a programului avand in vedere ca eu sunt activ in Germania si voi lucra in Romania numai in week-end,pentru o lunga perioada.

Pret: 250 eur

Mentiuni: Medicul interesat poate fi ajutat la inceput cu materiale import Germania.

INCHIRIEZ 1 TURA STOMATOLOGIE

INCHIRIEZ 1 TURA STOMATOLOGIE (cabinet separat)pe Sos.Stefan cel Mare, dotat cu unit Diplomat Economy+Aspiratie Chirurgicala METASYS,TV,internet,Wi-Fi acces sala de asteptare pentru pacienti cu TV si Wi-Fi, 2 bai, sala de sterilizare dotata cu autoclav clasa B,baie cu ulrasunete p/u curatarea si dezinfectarea instrumentarului, distilator, sigilator pungi p/u autoclavi.ANUNTUL ESTE PRETABIL PENTRU MEDICI CU PORTOFOLIU PROPRIU DE PACIENTI.

Pret: 300 euro tura

Mentiuni: Intrare separata din strada.Reclama luminoasa.Vizibilitate maxima.Amplasat la 100 de metri de la gura de Metrou Obor(iesirea Sos.Stefan cel Mare).Detalii pe pagina de Facebook DENTA CLINICA.

vand afacere

vand afacere ´cabinet stomatologic, situat in orasul negru voda.pentru detalii sunati la 0724828899

Pret: 7000 euro

Inchiriere / colaborare cabinete -specialitati medicale

Centru Medical ofera spre inchiriere si /sau colaborare cabinete medicale : specialitati medicale,Medicina de Familie ,acte conexe actului medical,investigatii.
Clinica medicala situata intr-o zona centrala dispune de o paleta larga de servicii medicale,cu mai multe specialitati medicale,Medicii de familie, ecografii si laborator propriu de analize medicale

Pret: Negociabil

Mentiuni: Cabinetul Medical este renovat dotat cu mobilier medical;mai sunt la dispozitie:sala de tratament- cab.de sterilizare, 2 grupuri sanitare (personal medical+ pacienti) - sala de asteptare - vestiar

Vanzare capitatie zona centrala Bucuresti

Vanzare capitatie cu posibilitate de inchiriere avantajoasa a cabinetului, perioada de acomodare. Cabinet renovat, mobila noua, punct de recoltare, Zona Unirii
Mai multe detalii la telefon.

Pret: Pretul pietei

Vand Cabinet Stomatologic

Vand cabinet situat central, zona linistita, orientare sud, cu 2 camere, 2 unituri, sala de asteptare, cu grup sanitar pentru pacienti, birou asistenta, dulap garderob, 40mp, complet mobilat, recent zugravit

Pret: 125 000 euro

Închiriez tură in cabinet stomatologic

Cabinetul de medicină dentară este situat in Drumul Taberei, sect 6. Spațiul deține 2 unituri dentare di aparatură necesară desfășurării activității în condiții optime. Este disponibilă o tură completă. Pentru mai multe detalii sunați.

Pret: 250 euro

Mentiuni: Pretul include spa?iul si aparatura

vand laborator analize medicale

Laborator analize medicale din 1997 pe piata de specialitate, aparatura performanta(fonduri europene) doua locatii, auto acreditate, contract cu CAS,personal calificat

Pret: 1 e

De Inchiriat spatii pentru acivitati medicale sau conex

Se afla in Policlinica Malcoci.
Aici sunt medici de,familie ,specialisti, radiologie, stomatologie

Pret: -

Inchiriere cabinete medicale zona centrala ( Dorobanti - ASE )

Inchiriem 3 spatii destinate cabinetelor medicale ( 9,11,16 mp ) in zona calea Dorobanti. Exista posibilitatea de a se inchiria si cu dispozitivele medicale necesare activitatii . Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati.

Pret: -

Vand praxis medicina de familie

Vand praxis medicina de familie, 2000 pacienti asigurati, sector 5 (zona 13 Septembrie).
Informatii suplimentare la telefon 0724.222.344

Pret: -

Inchiriez cabinet

Clinica stomatologica Emy Art Dent - inchiriaza un cabinet (scaun). Clinica este recent renovata, cu aparatura, mobilier nou. Se afla in apropiarea parcului Oraselul Copiilor, sector 4.

Pret: -

Inchiriez cabinet zona AFI Cotroceni/Apaca

Inchiriez cabinet~15mp in zona Afi Cotroceni in Policlinica,multiple specialitati si medici de familie, singur pe tura, recent renovat.

Pret: 250 euro

Ofer in chirie cabinet stomatologic

Mai multe detalii la telefon

Pret: 300

Mentiuni: Sector 6 iuliu maniu

Cabinet Ginecologie - Inchiriere - Clinica medicala zona Decebal

Cabinet ginecologie in clinica medicala multidisciplinara - inchiriere o zi/saptamana (4 zile/luna) - 6 ore in intervalul 08:00-20:00 - disponibil imediat.
Cabinetul se poate inchiria de la o tura pe saptamana pana la 5 ture/saptamana.
Cabinetul are autorizatii, este dotat cu echipamante noi: ecograf GE - Versana-Essential, masa consultatii Famed FG-05, mobilier si alte echipamente necesare.
In pretul cerut sunt incluse absolut toate cheltuielile atat administrative cat si consumabile.
Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati.

Pret: 250 Euro