Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Inchirieri/Vanzari de Cabinete - Oferte

2705 anunturi.

Inchiriez cabinet stomatologic Magazinul Unirea Hanul lui Maniuc

Inchiriez cabinet stomatologic Magazinul Unirea Hanul lui Maniuc . In zona pietonala langa statia de metrou ! 2 scaune ! Se cauta coleg pt 1 scaun ! 450 Euro tot scaunul ! Unit dentar , autoclav , curatenie , paza , parter . Doar pe baza de contract !

Pret: 450

vand cab med muncii + lab analize

cab are peste 4000 de pacienti, spatiul unde se desfasoara activitatea este inchiriat de la primarie in policlinica (dar se poate muta), laboratorul de analize este complet + personal

Pret: -

De Inchiriat spatii pentru acivitati medicale sau conex

Pret: -

INCHIRIEZ 1 TURA STOMATOLOGIE

INCHIRIEZ 1 TURA STOMATOLOGIE (cabinet separat)pe Sos.Stefan cel Mare, dotat cu unit Diplomat Economy+Aspiratie Chirurgicala METASYS,TV,internet,Wi-Fi acces sala de asteptare pentru pacienti cu TV si Wi-Fi, 2 bai, sala de sterilizare dotata cu autoclav clasa B,baie cu ulrasunete p/u curatarea si dezinfectarea instrumentarului, distilator, sigilator pungi p/u autoclavi.ANUNTUL ESTE PRETABIL PENTRU MEDICI CU PORTOFOLIU PROPRIU DE PACIENTI.

Pret: 300 euro tura

Mentiuni: Intrare separata din strada.Reclama luminoasa.Vizibilitate maxima.Amplasat la 100 de metri de la gura de Metrou Obor(iesirea Sos.Stefan cel Mare).Detalii pe pagina de Facebook DENTA CLINICA.

Inchiriez cabinet dentar

Pret: 600 lei

Mentiuni: Luni, miercuri si vineri 14-20 mar?i si joi de la 9-14

vand praxis medicina familie Sibiu

Vand praxis medicina de familie in Sibiu. Spatiul se poate prelua prin cumparare sau inchiriere.

Pret: -

Închiriez un Cabinet medical în Clinica Ioana

Un cabinet de închiriat în Clinica Ioana sectorul 6 metrou Gorjului la 5 minute Maniu Militari.
Clinica are toate dotările este situată la parter de bloc cu intrare stradală separată.In spatiu mai funcționează 2 cabinete stomatologice și un cabinet de medicină generală.Ideal pt. un punct de recoltare analize medicale,care a activat cu succes în spatiu.Suprafata cabinet 15 mp. În chiria de 450 intră și costul utilităților: căldură apă cablu TV curent.
Zona este intens populată iar pacientura este formată în cei 5 ani de activitate.
Tel. 0766660386

Pret: 450 euro

Mentiuni: Exclus stomatologie.Utilitatile incluse in pre?ul chiriei.

Zona FLOREASCA

Clinica stomatologica inchiriaza o tura sau intreg cabinetul , complet utilat ( inclusiv sterilizare ). Mentionam faptul ca toata aparatura cu care sunt dotate cabinetele noastre este achizitionata noua , iar fiecare cabinet este absolut independent .

Pret: 350 EURO/ tura

Mentiuni: Clinica functioneaza intr-o cladire de birouri ( NU parter de bloc ) . Pretul acopera absolut toate cheltuielile de regii, intretinere ,paza, mentenanta,INCLUSIV electricitatea si caldura.

Cabinet Stomatologic complet echipat

Cabinet stomatologic echipat cu unit dentar, autoclav, compresor, aer conditionat, mobilier cabinet si sala de asteptare, toalete pacienti si medici, sistem supraveghere video, sistem alarma, calculator, imprimanta multifunctionala, aparat sterilizare aer, etc.

Cabinetul se afla situat pe Strada Foisorului (zona Mall Vitan) intr-o garsoniera in suprafata de 38 m2.

Disponibil incepand cu 1 aprilie 2019.

Pret: 61.000 Euro

Inchiriere scaun stomatologic

Inchiriere tura stomatologie

Clinica stomatologica situata langa statia de metrou Stefan cel Mare inchiriaza scaun stomatologic.

Disponibile din luna aprilie 2019
- scaun Sirona C8 - aspiratie chirurgicala
- camera de sterilizare
- vestiare
-receptie
Mai multe detalii la telefon.

Pret: -

Inchiriere cabinet stomatologic

Se inchiriaza unit dentar in Cabinet dentar cu 2 unituri pe sos.Giurgiului Berceni.detalii pe tel

Pret: 450

Închiriere tura/ contratura cabinet de stomatologie

Se oferă spre închiriere tura/ contratura cabinet de stomatologie,intr- o clinică noua ,moderna,unui medic serios dornic de a-și făuri o carieră .
Clinica se afla in sectorul 3,zona Piata Alba Iulia ,intr- o vila.

Pret: 550 e

Mentiuni: Condi?ii deosebite de lucru .

De vanzare afacere magazin online produse naturiste

de vanzare afacere magazin online produse naturiste, peste 350 produse introduse, zeci de producatori, contracte cu distribuitori si producatori, blog cu 20 articole scrise de nutritionist terapeut, implementata plata cu cardul si plata in rate (comenzile facute de clienti sunt intre 30 lei si 1650 lei, comanda medie 150 lei), mii de vizualizari, pagina facebook, etc pret 2500 EUR tva inclus negociabil

Pret: 2500

Mentiuni: inclus in pret laptop Acer i5 cu toata baza de date, email configurat si toate informatiile necesare, preturi, furnizori etc

Magazin online produse naturiste afacere de vanzare

de vanzare afacere magazin online produse naturiste, peste 350 produse introduse, zeci de producatori, contracte cu distribuitori si producatori, blog cu 20 articole scrise de nutritionist terapeut, implementata plata cu cardul si plata in rate (comenzile facute de clienti sunt intre 30 lei si 1650 lei, comanda medie 150 lei), mii de vizualizari, pagina facebook, etc pret 2500 EUR tva inclus negociabil,

Pret: 2500

Mentiuni: Inclus in pret laptop Aces i5 cu toata baza de date si informatiile necesare

Cabinet stomatologie

Cine doneaza?

Este cineva interesat sa doneze un autoclav, pupinel, sigilator, instrumentar stomatologic sau mobilier (dulapuri cu sertare, cu polite, vitrine) in stare buna si functional/e pentru amenajarea unui cabinet medical in provincie.

Pret: 0