Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Inchirieri/Vanzari de Cabinete - Oferte

1744 anunturi.

Inchiriez ( sau caut colaborator ) - Clinica Stomatologica

Inchiriez ( sau caut colaborator ) pentru Clinica Stomatologica situata vis-a-vis de Oraselul Copiilor

Pret: Negociabil

Mentiuni: Detalii la telefon : 0746030182

Inchiriere cabinet stomatologic

inchiriez cabinet stomatologic zona Brancoveanu, cu un unit, utilat complet si autirizat.cab se afla la parter de bloc .

Pret: 600e

Mentiuni: relatii la tel.

Închiriez tura

Închiriez tura 6h/zi ,in cabinet modern ce funcționează de 12 ani in apropiere de metrou Titan ,farmacii ,magazine.
Cabinetul a fost renovat integral anul trecut.
Autoclav cl B ,sigilator

Pret: -

Mentiuni: Detalii pe mail

INCHIRIEZ 2 TURE IN CABINET STOMATOLOGIC

Inchiriez 2 (doua) ture in cabinet stomatologic situat vis a vis de Piata Progresul. Cabinetul are o vechime de peste 10 ani.
Ofer si rog seriozitate!

Pret: -

Vand praxis

Vand praxis medicina de familie, aproximativ 2950 persoane inscrise, in judetul Vaslui.

Cabinetul dispune de toate facilitatile.

Pret: -

Vanzare firma medicala

Se vinde SRL medical cu punct de lucru deschis pentru cabinete medicale . Spatiul este renovat , cabinetele sunt mobilate si partial utilate . Spatiul are 137mp2, se afla in sectorul 2 , langa SJU Ilfov. Chiria lunara : 1050eu

Pret: Negociabil

Centru medical cu laborator PCR real time pentru testarea COVID-19

Centrul medical are 2 cabinete medicale autorizate( urologie si ginecologie). Laboratorul PCR real time din cadrul centrului medical detine toata tehnologia necesara pentru decelarea COVID-19 prin testul PCR real time. De asemenea laboratorul este autorizat de catre MS al Ro pentru efectuarea testelor COVID-19 si are contract semnat cu DSPMB.

Pret: Negociabil

Inchiriez cabinet medical

Ofer spre închiriere cabinet medical modern în Policlinica multidisciplinara zona Baba Novac - IOR. 1 sau 2 ture, flux mare de pacienti , 4 medici de familie.

Pret: 200 E/TURA

Mentiuni: 200E/ tura sau 350 E ambele

Cabinet stomatologic

Inchiriere 1 tura in cabinet medicina dentara cu toate avizele la zi,situat pe sos. Oltenitei vis-a-vis de Oraselul Copiilor,in statia RATB Opris Ilie. Cabinetul are sala sterilizare cu 2 autoclave clasa B, 2 grupuri sanitare, vestiar medici, sala tratamente cu aparatura moderna, sala asteptare, internet, alarma, supraveghere video. Reclama luminoasa la scara blocului. Programul este de luni pana vineri, iar sambata optional. Trafic pietonal. Mai multe detalii la telefon.

Pret: 250 EUR

Cabinet stomatologic

nchiriere cabinet stomatologic
Inchiriere 1 tura in cabinet medicina dentara cu toate avizele la zi,situat pe sos. Oltenitei vis-a-vis de Oraselul Copiilor,in statia RATB Opris Ilie. Cabinetul are sala sterilizare cu 2 autoclave clasa B, 2 grupuri sanitare, vestiar medici, sala tratamente cu aparatura moderna, sala asteptare, internet, alarma, supraveghere video. Reclama luminoasa la scara blocului. Programul este de luni pana vineri, iar sambata optional. Trafic pietonal. Mai multe detalii la telefon.

Pret: 250 EUR

Inchiriez cabinet

Inchiriez cabinet stomatologic ultramodern, in zona Mosilor -Eminescu-Foisor. Toate utilitatile incluse ( internet, curent, apa, caldura ) .detalii pe mail drleizer@yahoo.com sau whatsup 0747857808

Pret: 1

Tura cabinet stomatologic zona Pta Romana

Cabinet stomatologic situat în zona Pta Romana (str. Polona) cu intrare din stradă și vad foarte bun, închiriaza tura cabinet, program flexibil inclusiv in weekend. Poze și detalii despre cabinet pe pagina www.dental-travels.eu

Pret: 300 euro / tura

Ofertă închiriere

Centru medical situat în cartierul Mărăști în zonă pietonală, oferă spre închiriere un cabinet mobilat și utilat pentru Terapie cu Ozon. Cabinetul dispune de mobilier nou, birou, pat de consultație, generator de Ozon Medozon compact și Aquazone, centrifugă pentru Terapie PRP. Pretabil și pentru cosmetică medicală.

Pret: 450 euro

Imobil nou sector 6:gradinita,after school,clinica,birouri,camin,motel,etc

Imobil P+2+M, suprafata 500mp, alcătuit din 15 camere, 3 grupuri sanitare ( câte 2 chiuvete și câte 2 wc, separate cu separatoare sanitare), grup sanitar pentru personal, 3 balcoane, terasa, usa de la intrarea principala este anti incendiu cu mâner anti-panica, senzori de fum ( in toate camerele și holurile), fiecare camera este dotata cu (internet, cablu tv, telefon), accesul se face prin intermediul video interfonului care acționează magnetic, casa scărilor și holurile sunt dotate cu lumini acționate cu senzor de mișcare, este monitorizata video atat in exterior cât și in interior ( in fiecare camera), curtea este amenajată cu alee pavata și gazon, gardurile sunt de 2,5m, pentru a oferi o buna intimitate.

Pretabil diverse activitati: gradinita, after school, clinica,birouri, camin seniori, sediu firma, motel, hostel, etc.

Pret: 299000euro

Cabinet complet (spatiu imobil+aparatura+portofoliu de clienti)

Spatiu Comercial Cabinet Stomatologic Parcul Carol
Parcul Carol (Fantana Zodiac), spatiu comercial dotat si utilat complet pentru activitati stomatologice,2 unitati dentare,activitate de 5 ani,situat pe colt,etaj 1.

Spatiul este compus din 3 camere,impartire decomandat,suprafata 75 mp,sala de asteptare,2 grupuri sanitare(1 pentru medici si 1 pentru pacienti),sala pentru medici,2 incaperi stomatologice.

Mentiuni:Se vinde apartamentul transformat in spatiu,complet mobilat si utilat cu aparatura necesara desfasurarii activitatii de clinica somatologica si cu portofoliu de clienti format in 5 ani de activitate.

Detalii suplimentare
Parcul Carol (Fantana Zodiac), spatiu comercial dotat si utilat complet pentru activitati stmatologice, 2 unitati dentare, activitate de 5 ani, situat pe colt, etaj 1.
Spatiul este compus din 3 camere, impartire decomandat cu posibilitatea de comunicare intre incaperile stomatologice, instalatie completa pentru a treia unitate stomatologica, suprafata 75 mp, sala de asteptare, 2 grupuri sanitare (1 pentru medici si 1 pentru pacienti), sala pentru medici, 2 incaperi stomatologice, 4 aparate de aer conditionat, instalatie video.

Mentiuni: Se vinde apartamentul transformat in spatiu, complet mobilat si utilat cu aparatura necesara desfasurarii activitatii de clinica somatologica, portofoliu de clienti format in 5 ani de activitate, site-ul inclusiv toate conturile online cu recenzii foarte bune.

Pret: 159000euro