Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Inchirieri/Vanzari de Cabinete - Oferte

1839 anunturi.

Inchiriez cabinet medical

Ofer spre închiriere cabinet medical modern în Policlinica multidisciplinara zona Baba Novac - IOR. 1 sau 2 ture, flux mare de pacienti , 4 medici de familie.

Pret: 200 E/TURA

Mentiuni: 200E/ tura sau 350 E ambele

Cabinet stomatologic

Inchiriere 1 tura in cabinet medicina dentara cu toate avizele la zi,situat pe sos. Oltenitei vis-a-vis de Oraselul Copiilor,in statia RATB Opris Ilie. Cabinetul are sala sterilizare cu 2 autoclave clasa B, 2 grupuri sanitare, vestiar medici, sala tratamente cu aparatura moderna, sala asteptare, internet, alarma, supraveghere video. Reclama luminoasa la scara blocului. Programul este de luni pana vineri, iar sambata optional. Trafic pietonal. Mai multe detalii la telefon.

Pret: 250 EUR

Cabinet stomatologic

nchiriere cabinet stomatologic
Inchiriere 1 tura in cabinet medicina dentara cu toate avizele la zi,situat pe sos. Oltenitei vis-a-vis de Oraselul Copiilor,in statia RATB Opris Ilie. Cabinetul are sala sterilizare cu 2 autoclave clasa B, 2 grupuri sanitare, vestiar medici, sala tratamente cu aparatura moderna, sala asteptare, internet, alarma, supraveghere video. Reclama luminoasa la scara blocului. Programul este de luni pana vineri, iar sambata optional. Trafic pietonal. Mai multe detalii la telefon.

Pret: 250 EUR

Inchiriez cabinet

Inchiriez cabinet stomatologic ultramodern, in zona Mosilor -Eminescu-Foisor. Toate utilitatile incluse ( internet, curent, apa, caldura ) .detalii pe mail drleizer@yahoo.com sau whatsup 0747857808

Pret: 1

Tura cabinet stomatologic zona Pta Romana

Cabinet stomatologic situat în zona Pta Romana (str. Polona) cu intrare din stradă și vad foarte bun, închiriaza tura cabinet, program flexibil inclusiv in weekend. Poze și detalii despre cabinet pe pagina www.dental-travels.eu

Pret: 300 euro / tura

Ofertă închiriere

Centru medical situat în cartierul Mărăști în zonă pietonală, oferă spre închiriere un cabinet mobilat și utilat pentru Terapie cu Ozon. Cabinetul dispune de mobilier nou, birou, pat de consultație, generator de Ozon Medozon compact și Aquazone, centrifugă pentru Terapie PRP. Pretabil și pentru cosmetică medicală.

Pret: 450 euro

Imobil nou sector 6:gradinita,after school,clinica,birouri,camin,motel,etc

Imobil P+2+M, suprafata 500mp, alcătuit din 15 camere, 3 grupuri sanitare ( câte 2 chiuvete și câte 2 wc, separate cu separatoare sanitare), grup sanitar pentru personal, 3 balcoane, terasa, usa de la intrarea principala este anti incendiu cu mâner anti-panica, senzori de fum ( in toate camerele și holurile), fiecare camera este dotata cu (internet, cablu tv, telefon), accesul se face prin intermediul video interfonului care acționează magnetic, casa scărilor și holurile sunt dotate cu lumini acționate cu senzor de mișcare, este monitorizata video atat in exterior cât și in interior ( in fiecare camera), curtea este amenajată cu alee pavata și gazon, gardurile sunt de 2,5m, pentru a oferi o buna intimitate.

Pretabil diverse activitati: gradinita, after school, clinica,birouri, camin seniori, sediu firma, motel, hostel, etc.

Pret: 299000euro

Cabinet complet (spatiu imobil+aparatura+portofoliu de clienti)

Spatiu Comercial Cabinet Stomatologic Parcul Carol
Parcul Carol (Fantana Zodiac), spatiu comercial dotat si utilat complet pentru activitati stomatologice,2 unitati dentare,activitate de 5 ani,situat pe colt,etaj 1.

Spatiul este compus din 3 camere,impartire decomandat,suprafata 75 mp,sala de asteptare,2 grupuri sanitare(1 pentru medici si 1 pentru pacienti),sala pentru medici,2 incaperi stomatologice.

Mentiuni:Se vinde apartamentul transformat in spatiu,complet mobilat si utilat cu aparatura necesara desfasurarii activitatii de clinica somatologica si cu portofoliu de clienti format in 5 ani de activitate.

Detalii suplimentare
Parcul Carol (Fantana Zodiac), spatiu comercial dotat si utilat complet pentru activitati stmatologice, 2 unitati dentare, activitate de 5 ani, situat pe colt, etaj 1.
Spatiul este compus din 3 camere, impartire decomandat cu posibilitatea de comunicare intre incaperile stomatologice, instalatie completa pentru a treia unitate stomatologica, suprafata 75 mp, sala de asteptare, 2 grupuri sanitare (1 pentru medici si 1 pentru pacienti), sala pentru medici, 2 incaperi stomatologice, 4 aparate de aer conditionat, instalatie video.

Mentiuni: Se vinde apartamentul transformat in spatiu, complet mobilat si utilat cu aparatura necesara desfasurarii activitatii de clinica somatologica, portofoliu de clienti format in 5 ani de activitate, site-ul inclusiv toate conturile online cu recenzii foarte bune.

Pret: 159000euro

Vand cabinet stomatologic 2 cam S3 parter, metrou

Vand cabinet dentar functional, asezat la parter, chiar la gura de metrou sector 3, cu 2 unituri dentarei si toate cele necesare tratamentelor medicale, cu site-web reinnoitl, facebook activ cu peste 1400 like-uri, camere video...etc
Cabinetul are flux bun de pacienti si, datorita celor 20 ani de functionare, are si pacienti fideli.
Pentru detalii sunati la telefon 0722160621

Pret: 120000Euro neg

Mentiuni: Chiar la iesirea de metrou Nicolae Grigorescu

Închiriere cabinet stomatologic

Închiriez cabinet stomatologic, situat pe strada Sibiu nr 18 în Drumul Taberei, cabinetul este la parter, zona intens circulata

Pret: 400 euro

Mentiuni: Ambele ture

Închiriez tura

Închiriez 1 tura in cabinet stomatologic modern ,disponibil începând cu 1 Iunie
In zona metrou Titan
Program 6 h /zi,se cere cmi,pfi sau pfa .

Pret: -

Mentiuni: Seriozitate

medic STOMATOLOGIE GENERALA

Centrul Medical Aide Sante cu multiple puncte de lucru in Bucuresti cauta MEDIC STOMATOLOG pentru coaborare pe baza de SRL / PFA / PFI.

Cabinetul este in cadrul unei policlinici multidisciplinare recent deschise si se afla in sectorul 4 Berceni - Metalurgiei - Popesti Leordeni, in imediata vecinatete a statiei de metrou Dimitrie Leonida (zona rezidentiala Popesti - Metalurgiei - turnurile Monaco). In aceeasi locatie se mai afla un cabinet de medicina de familie si cateva alte specialitati.

Exista reclama vizibila stradal din soseaua Berceni 100, bloc nou, rezidenti cu varste tinere, familii cu copii, etc. Se cere puncualitate, empatie si dorinta de a munci.

Pentru detalii trimiteti mail la office@aide-sante.ro sau telefonic la 0784.278.141 (de preferat intre orele 18 - 20).

Pret: -

Mentiuni: sunt asteptati medicii cu capabilitate de a se descurca singuri in fata pacientului (minim 2 ani practica deoarece exista un singur unit) !

Clinica stomatologica de inchiriat

Spatiu comercial de inchiriat situat in zona Dacia, parter, cu intrare separata 100 mp utili, constructie an 2000. In momentul de fata, in locatie functioneaza o clinica stomatologica fiind complet utilata si mobilata, alcatuita din sala de asteptare, receptie, birou, 2 grupuri sanitare, 2 cabinete dotate cu unituri dentare Adec,radiologie retroalveolara, sterilizare, sistem de supraveghere video. Spatiul se inchiriaza cu toate echipamentele pentru stomatologie.
Tel contact 0722694986

Pret: 2150 eur lunar
Tel 0722694986

Pret: 2150 eur

De inchiriat spatiii pentru activitati medicale

3 cabinete in Policlinica Rahova

Pret: -

Inchiriez tura scaun dentar centru

Inchiriez scaun dentar 1 tura(program luni-vineri), locatie ultracentrala Bucuresti, clinica noua, aparatura noua, toate avizele si autorizatiile necesare la zi. Conditii 1 chirie + 1 luna garantie. Costurile de intretinere, lumina, gaze nu sunt incluse in pret si se platesc separat.Pret 700 euro/tura

Pret: 700 EURO