Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Inchirieri/Vanzari de Cabinete - Oferte

884 anunturi.

Vand spatiu actual cabinet stomatologic Parcul Carol

Spatiu cu vedere la Parcul Carol si Fantana Zodiac compus din 3 camere, 75 mp, transformat in spatiu comercial, decomandat, etaj 1 cu pod, sala de asteptare, 2 grupuri sanitare (1 pentru medici si 1 pentru pacienti), sala pentru medici, 2 incaperi stomatologice (cu posibilitate de inca un scaun), termopan wenge, instalatii schimbate, centrala, 4 aparate de aer conditionat, usi interioare din sticla, usa metalica, cadastru+intabulare, intrare din strada, pozitie excelenta.

Pret: 110000euro

Inchiriez cabinet stomatologic

Cabinet stomatologic, 9km de Baia Mare, 2 unituri, se inchiriaza full sau pe ture, pretul e discutabil in functie de ture/unituri. Situat in Lapusel, 10 min cu masina de Baia Mare. Nu mai exista cabinet stoma in proximitate, potential mare de pacienti. Detalii la telefon 0740 683 739.

Pret: negociabil

Vand praxis medical medicina de familie

Medic medicina familie vand praxis medical in Municipiul Curtea de Arges, judetul Arges. Se poate inchiria spatiul cu chirie.
Rog seriozitate.

Pret: -

Mentiuni: Telefon: 0736.388.423

INCHIRIERE CABINET STOMATOLOGIC PLOIESTI

Ofer spre inchiriere cabinet stomatologic in Ploiesti. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati.

Pret: -

Vand cabinet stomatologic

Vând afacere, cabinet stomatologic in policlinica cu vad bun "Globului " zona Baba Novac. Cabinetul este situat la parter, este dotat cu tot ce este necesar pt avizare, unit dentar Sang Ye , camera intaraorala, lampa fotopolimerizare, detartraj, truse si clești. Spatiul proaspăt renovat, suprafata vitrata larga , cabinetul se afla in concesiune de la Primarie.
Detalii și imagini:
https://www.olx.ro/oferta/vand-afacere-cabinet-stomatologic-IDdZpgf.html

Pret: 16000 E

INCHIRIEZ CABINET STOMATOLOGIC

Inchiriez cabinet stomatologic zona Aviatiei , parter de bloc modern .Se poate inchiria si o tura la 300 Euro.Rog sms la numarul 0721093991, va contactez ulterior.

Pret: 500

Mentiuni: cheltuielile curente se achita separat

Inchiriez cabinet stomatologic

Inchiriez cabinet stomatologic zona Piata Veteranilor-Militari(parter bloc). Cabinetul are avizele si dotarile necesare functionarii.

Pret: -

Mentiuni: Se poate inchiria si doar o tura.

Inchiriere cabinet stomatologic

inchiriez cabinet stomatologic zona Brancoveanu, Activ din 1998.utilat complet si autirizat.cab se afla la parter de bloc bul.Brancoveanu colt cu str.Huedin.se poate inchiria si o tura la 240e

Pret: 450e

Mentiuni: poze pe wp

Vand cabinet stomatologic

Vand cabinet stomatologic , dotat cu aparatura. vand si fara aparatura.

Pret: 70000 euro

inchiriez cabinet 1 camera

Inchiriez 1 cabinet medical /sala consultatiiintr-o clinica stomatologica din sectorul 2 .Cabinetul nu are dotari,pretabil pentru consultatii,consultatii nutritie,dermatologie ,psihologie,etc.Adresa este Str Toamnei 105.(www.liren.ro).Mentionez ca exista un circuit separat al pacientului fata de clinica stomatologica.Poate fi impartita partea de sterlizare si receptie
Pentru mai multe detalii va rog sa sunati la nr tel 0744382235.

Pret: -

Închiriez cabinet medical

Ofer spre închiriere cabinet medical situat in policlinica multidisciplinara Globului, zona Baba Novac-IOR.
Ideal pt un medic aflat la început in practica privata, spatiul are un bun flux de pacienti,in incinta fiind pe langa alte specialități si 5 medici de familie.

Pret: 350 E întreg cabinetul

Închiriez spațiu medical

Închiriez spațiu medical(apartament 55mp),renovat,zona Margeanului(piata Rahova).

Pret: Negociabil

Mentiuni: Spa?iu medical renovat,p/8.

Vand clinica stomatologica

Vand clinica stomatologica, firma, echipamente si spatiul comercial situat in zona Dacia, parter, cu intrare separata 100 mp utili, constructie an 2007.
Clinica este complet utilata si mobilata, alcatuita din sala de asteptare, receptie, birou, 2 grupuri sanitare, 2 cabinete dotate cu unituri dentare Adec,radiologie retroalveolara, sterilizare, sistem de supraveghere video si are toate autorizatiile de functionare.
Imagini se pot vizualiza pe contul de facebook symetrique dent.
Tel contact 722694986

Pret: 185000 eur

Pret: 185.000 eur

Mentiuni: Afacere la cheie

Inchiriez Cabinet Stomatologic

Inchiriez Cabinet Stomatologic, 200m de statia de metrou Eroii Revolutiei

Pret: -

Vand spatiu actual cabinet stomatologic Parcul Carol

Spatiu cu vedere la Parcul Carol si Fantana Zodiac compus din 3 camere, 75 mp, transformat in spatiu comercial, decomandat, etaj 1 cu pod, sala de asteptare, 2 grupuri sanitare (1 pentru medici si 1 pentru pacienti), sala pentru medici, 2 incaperi stomatologice (cu posibilitate de inca un scaun), termopan wenge, instalatii schimbate, centrala, 4 aparate de aer conditionat, usi interioare din sticla, usa metalica, cadastru+intabulare, intrare din strada, pozitie excelenta.Pret: 110000euro

Pagina 45 / 59