Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Inchirieri/Vanzari de Cabinete - Oferte

2995 anunturi.

CABINETSTOMATOLOGIC DOTAT

INCHIRIEM CABINET STOMATOLOGIC COMPLET DOTAT. CABINETUL ARE 3 SALI DE TRATAMENT , BIROU ,VESTIAR,STERILIZARE . AMPLASAT IN ZONA DOROBANTI . PENTRU DETALII LA ADRESA DE MAIL B.Bucsaanamaria@gmail.com

Pret: -

inchiriere cabinet

Inchiriere cabinet stomatologic I tura. Cabinetul este situat in Popesti Leordeni la cinci minute de statia de metrou Dimitrie Leonida, intr-o zona in plina dezvoltare imobiliara. Cabinetul este utilat complet si detine toate avizele de functionare.

Pret: 300 e/luna

Închiriez un Cabinet medical în Clinica Ioana

Cabinet medical de închiriat în Clinica Ioana sectorul 6 metrou Gorjului la 5 minute Maniu Militari.Clinica are toate dotările inclusiv o rampă pentru cărucioare iar suprafața cabinetului e 15 mp.Ideal pentru un punct de recoltare analize medicale care a activat cu succes în spațiu.
În clinică mai funcționează 2 cabinete stomatologice și un cabinet de medicină generală.Zona este intens populată iar pacientura este formată în cei 5 ani de funcționare.In prețul chiriei de 390 euro intră și plata utilităților curent, căldură apă cablu TV internet, achitate de proprietar. Tel 0766660386

Pret: 390 euro

Mentiuni: Exclus stomatologie. Costul utilita?ilor este inclus în chirie.

De Inchiriat spatii pentru acivitati medicale sau conex

SPATIILE SUNT IN pOLICLINICA mALCOCI

Pret: -

vand unit dentar - 480 €

Unit dentar Finndent in stare perfecta de functionare , piele naturala, este demontat deoarece eu m-am pensionat si am desfiintat cabinetul. Include scaun dentar , scuipatoare , lampa halogen si unitate de serviciu/comanda amovibila , de tip cart , care contine toata electronica (service usor accesibil) iar suprafata superioara serveste ca platforma de lucru. Cartul contine seringa aer/apa, posturi pentru 3 piese de mana - 2 turbine cu fibra optica si 1 piesa low speed tot cu fibra optica (piesele de mana nu-s incluse in pretul unit-ului) plus post pentru piesa de detartraj electronic (tip Satelec). Totul 480 euro.
Am si aparat Roentgen daca se doreste , sterilizator , compresor , instrumentar , etc.
Informatii la 0720-762 045.

Pret: 480 euro

Inchiriez

Cabinet stomatologic ,situat in Drumul Taberei inchiriaza o tura insemnand Luni, Miercuri , vineri 14.00 -20.00 , marti si joi 8.00 -14.00!

Pret: 300 euro

Mentiuni: Multe alte avantaje

Caut medic de familie pentru preluare praxis jud.OLT.

Relatii la nr de telefon 0771359154.

Pret: -

Inchiriere cabinete medicale zona centrala ( Dorobanti - ASE )

Inchiriem 3 spatii destinate cabinetelor medicale ( 9,11,16 mp ) in zona calea Dorobanti. Exista posibilitatea de a se inchiria si cu dispozitivele medicale necesare activitatii . Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati.

Pret: -

cabinet stomatologic in Onesti

cabinet stomatologic
1 unit chirana chesse
2 camere in apartament de bloc la parter
intrare separata
canalizare separata
incalzire prin pardodeala
pentru informatii sunati la 0743 323 080

Pret: 70000 euro

Medic Medicina de Familie

Angajez medic de familie pentru jud Tulcea , cabinet complet functional,asistenta, program flexibil, salariu motivant

Pret: -

CABINET GINECOLOGIE - INCHIRIERE - CLINICA ZONA DECEBAL

abinet ginecologie in clinica medicala multidisciplinara - inchiriere o tura - 6 ore/zi, 5 zile/saptamana in 2 schimburi (08:00-20:00) - disponibil imediat.
Cabinetul are autorizatii, este dotat cu echipamante noi: ecograf GE - Versana-Essential, masa consultatii Famed FG-05, mobilier si alte echipamente necesare.
In pretul cerut sunt incluse absolut toate cheltuielile atat administrative cat si consumabile.
Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati.

Pret: 1000 euro

INCHIRIEZ 1 TURA STOMATOLOGIE

INCHIRIEZ 1 TURA STOMATOLOGIE (cabinet separat)pe Sos.Stefan cel Mare, dotat cu unit Diplomat Economy+Aspiratie Chirurgicala METASYS,TV,internet,Wi-Fi acces sala de asteptare pentru pacienti cu TV si Wi-Fi, 2 bai, sala de sterilizare dotata cu autoclav clasa B,baie cu ulrasunete p/u curatarea si dezinfectarea instrumentarului, distilator, sigilator pungi p/u autoclavi.ANUNTUL ESTE PRETABIL PENTRU MEDICI CU PORTOFOLIU PROPRIU DE PACIENTI.

Pret: 300 euro tura

Mentiuni: Intrare separata din strada.Reclama luminoasa.Vizibilitate maxima.Amplasat la 100 de metri de la gura de Metrou Obor(iesirea Sos.Stefan cel Mare).Detalii pe pagina de Facebook DENTA CLINICA.

Vand cabinet zona Tineretului

Vând cabinet stomatologic cu 2 scaune complet utilat (autoclav,pupinel,instrumentar). Cabinetul se afla in zona Tineretului pe strada Trestiana (fata in fata cu parcul la 5 minute de stația de metrou Tineretului si la 8 minute de stația de metrou Timpuri Noi). Pretul este de 79500 Euro negociabil. Cabinetul se poate transforma în apartament de locuit cu o investitie minima. Rog seriozitate
Nr tel: 0727357773

Pret: 79500

CAMERA DE INCHRIAT

IN INCINTA CABINETULUI NOSTRU STOMATOLOGIC SE AFLA UN BIROU MARE SPATIOS SI LUMINOS CARE ISI CAUTA CHIRIAS.NE DORIM PE CINEVA CARE SA LUCREZE PE PARTE DE NUTRITIE,PSIHOLOGIE,BIOREZONTANTA,OSTEOPATIE ETC.SPATIUL ARE IN COMUN O BAIE SI O BUCATARIE.NU SE POATE FOLOSI CA SEDIUL SOCIAL!CABINETUL SE AFLA IN SECTORUL 1, PTA VICTORIEI INTRO ZONA INTENS CIRCULATA SI APROAPE DE ORICE MIJLOC DE TRANSPORT IN COMUN

Pret: 700 euro

Spatii medicale

Ofer spre inchiriere spatiu pentru 2 cabinete medicale , cladire noua cu destinatie miniclinica zona metrou Mihai Bravu -
sector 3 -Bucuresti .
Telefon: 0726143787/ 0723542424

Pret: -