Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Inchirieri/Vanzari de Cabinete - Oferte

2705 anunturi.

Închiriez cabinet stomatologic in Targu Jiu, clientela formata

Închiriez cabinet stomatologic situat in Targu Jiu, str 1 Decembrie 1918 nr 44, pun la dispozitie aparatura si clientela deja formata(cabinetul functioneaza de 10 ani si are un renume bun in cartier).Zona este intens traficata fiind in apropiere de Piața Mică și de liceul Ecaterina Teodoriu. Utilități încălzire centrală, clima. Spațiul dispune de sala de așteptare și toaleta pacienți.

Pret: 200 euro

Inchiriere cabinet medical in Herastrau

Inchiriez cabinet medical, 25 mp, cu baie proprie si terasa mare.
Cabinetul este situat in cadrul unei clinici medicale, in zona Herastrau. Conditii de lux.

Pret: 550 euro

Mentiuni: Utilitatile sunt incluse in pretul inchirierii

Inchiriere cabinet stomatologic Herastrau

Inchiriez tura cabinet stomatologic situat in clinica medicala, zona Herastrau.
Conditii de lux, baie proprie si terasa.

Pret: 500 euro

Locatie pentru evenimente medicale

MedHub va pune la dispozitie un spatiu nou, modern, potrivit ca si destinatie perfecta pentru prezentari, workshop-uri, choaching, evenimente corporate sau private. Extrem de aerisit si luminos, cu o terasa generoasa cu multa verdeata, locul in sine induce atat participantilor cat si speaker-ilor o stare de confort si concentrare maxima . Capacitatea salii este de aproximativ 40 de locuri, iar locatia se afla in sectorul 1 al capitalei in zona de nord in proximitatea parcului Herastrau.

Pentru mai multe detalii, contactati-ne la nr.: 0754825067

Echipa MedHub

Pret: -

Vand proiect Start up Nation aprobat pentru cabinet dentar

Vand proiect Star up Nation aprobat pentru cabinet de medicina dentara in Bucuresti.

Pret: -

Praxis medicina de familie

Caut medic de familie pentru preluare praxis medicina de familie in Negresti,jud.Vaslui, 2056 asigurati/ 2694 inscrisi,cu posibilitatea de a creste lista,cabinet complet echipat,spatiul este concesionat de la primarie, 30 km de Vaslui / 40 km de Iasi,posibilitate de naveta din Iasi f.buna,asfalt din statia de microbuz pana la cabinet,centrala pe gaz,locuita de serviciu.

Pret: -

Ofer spre închiriere tura in cabinet stomatologic

Ofer spre închiriere tura in cabinet stomatologic

Pret: 200 euro

Medic pedodont

Doresc colaborare de 2 ori pe saptam cu medic pedodont/ortodont cu experienta de 2-3ani, care sa detina Pfa/Cmi. Cabinetul este la 20 km de Cluj. Rog Cv.

Pret: -

Mentiuni: Rural.

Cabinet stomatologie sect 4


Inchiriez cabinet stomstologie zona Brancoveanu sect 4.cabinetul este la parter de bloc si are un unit sala asteptare grup sanitar si sterilizare.este utilat cu autoclav clasa b unit compresor mobilier, lampa foto ,sigilator pungi piese mana ,tv , ac .loc parcare ,reclama stradala la bulevard .se poate inchiria si tura pt 290e. portofoliu consistent de pacienti.valabil pt srl.cmi sau pfa

Pret: 560

Mentiuni: 290 tura sau 560 tot cab

Spatiu complet renovat pretabil pt clinica stomatologica si laborator

Suprafata este de 75 m parter si 45m etaj .Este compus din 2 grupuri sanitare 2 cabinete vestiar sala sterilizare si doua camere pt laborator

Pret: 500 euro

Cabinet Medicina Dentara - Zona Floreasca

Inchiriez o tura intr-un cabinet modern de Medicina Dentara situat in zona Piata Floreasca. Cabinetul dispune de un unit dentar, aspiratie chirurgicala, autoclav clasa B, sigilator pungi, internet wireless, TV, alarma, sala de asteptare, 2 grupuri sanitare (personal+pacienti), vestiar medici. Cabinetul este proaspat renovat, are intrare separata fata de restul blocului, compresoarele si spatiul pentru deseuri medicale se afla la un nivel inferior iar accesul prin mijloacele de transport in comun este facil, statia autobuzului 135 fiind la 1 minut distanta.

Pret: 350 Euro

De vanzare spatiu pentru cabinet stomatologic

Vând spațiu semimobilat, 50 mp., în Simleu Sivaniei, str. Simion Bărnuțiu nr.62, cu finisaje de calitate, incalzire centrală, aer conditionat, instalatii pregatite pentru unit dentar, impartire ideala pentru cabinet, corpuri de mobilier construite in scop de activitati stomatologice.
In trecut au functionat un cabinet stomatologic cunoscut in oras.
Preț 28000 euro. Informații la tel. 740051250

Pret: 28000 eur

Inchiriez post de lucru in laboraator detehnica dentara

Inchiriez post de lucru in laborator de tehnica dentara,curat,utilat cu aparatura moderna,situat in zona centrala la 200m de Metrou.

Pret: 250E

Inchiriez post de lucru in laboraator detehnica dentara

Inchiriez post de lucru in laborator de tehnica dentara,curat,utilat cu aparatura moderna,situat in zona centrala la 200m de Metrou.

Pret: 250E

Inchiriez post de lucru in laboraator detehnica dentara

Inchiriez post de lucru in laborator de tehnica dentara,curat,utilat cu aparatura moderna,situat in zona centrala la 200m de metrou.

Pret: 300E