Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Inchirieri/Vanzari de Cabinete - Oferte

2416 anunturi.

Inchiriem tura in clinica stomatologica in sector 6

Inchiriem tura in clinica stomatologica situata in sectorul 6, stradal, in statia de autobuz si tramvai 41. Clinica functioneaza cu doua unituri si este complet si modern dotata. Pentru mai multe detalii ne auzim pe mail sau telefonic.

Pret: 300 euro

Inchiriez cabinete medicale tura completa!

Inchiriez cabinete medicale!
In prezent functioneaza Recuperarea Medicala si Fiziokinetoterapia.

Clinica se afla intr-un spatiu nou si modern ce are 6 etaje si este prevazuta cu rampa si lift, cu capacitate de 8 persoane, receptia, sala de asteptare, grupul sanitar pentru pacienti si pentru personal pe fiecare etaj, sistemul antiincendiu, supraveghere video, generator, centrala proprie, aer conditionat si loc de parcare disponibil in fata clinicii.

Aceasta se gaseste in zona Mega Mall, sector 2, Bucuresti.
Are in prezent toate avizele necesare de functionare!

Pret: 295 euro

Inchiriez tura

Inchiriez o tura in clinica stomatologica.

Pret: -

Vand cabinet stomatologic

Cabinetul functioneaza in Ilfov( acces rapid din A3) intr- un dispensar alaturi de 2 cabinete medicina de familie.posibitate de contractare cu CAS If.Cheltuieli cu utilirati si chirie minime.

Pret: Negociabil

Inchiriez cabinete medicale tura completa!

Inchiriez cabinete medicale!
In prezent functioneaza Recuperarea Medicala si Fiziokinetoterapia.

Clinica se afla intr-un spatiu nou si modern ce are 6 etaje si este prevazuta cu rampa si lift, cu capacitate de 8 persoane, receptia, sala de asteptare, grupul sanitar pentru pacienti si pentru personal pe fiecare etaj, sistemul antiincendiu, supraveghere video, generator, centrala proprie, aer conditionat si loc de parcare disponibil in fata clinicii.

Aceasta se gaseste in zona Mega Mall, sector 2, Bucuresti.
Are in prezent toate avizele necesare de functionare!

Pret: 295 euro

Vând firma cabinet stomatologic


Vând afacere firma cabinet stomatologic la cheie,situat in București sect.3,zona Udriste,chirie spatiu 600€,110mp,dotat cu un unit dentar,în clădire se afla la demisol laborator de tehnica dentara cu aparatura de ultimă generație,toate autorizațiile la zi,preț 30000€ negociabil,spațiul este decomandat și se mai poate pune un unit în altă camera.

Pret: 30000

Mentiuni: Pre? negociabil

Cabinet cu 1.000 de pacienti

Vând sau închiriez cabinet medical aflat in dispensar in cartier de blocuri in municipiul Mediaș, la 50km de Sibiu si 39km de Sighisoara. Poate fi folosit ca și cabinet de medicină de familie sau o altă specialitate medicală. În prezent este autorizat și funcționează ca și punct de lucru medicină de familie si urmează a fi închis. Se pot prelua gratuit circa 1.000 de pacienți. Tel 0744479794

Pret: 13.000 euro

Inchiriez tura cabinet stomatologic

Inchiriez tura, cabinet stomatologic sect 4,oraselul Copiilor. Detalii la telefon : 0746030182

Pret: Negociabil

Mentiuni: Detalii la telefon : 0746030182

Vand afacere Cabinet Stomatologic cu contracte, pacienti.

Firma este localizata in Sectorul 4, in apropierea zonei Oraselul Copiilor, aflat intre doua guri de metrou si vis-à-vis de o statie de tramvai/autobuz. Spatiul cu destinatia cabinet stomatologic, aprox 100mp,iar chiria este de 400euro/luna. Cuprinde doua unit-uri ( lampa foto. detartraj ultrasunete ) , doua compresoare ( cu camera separata ), o lampa UV, un ap. chirurgical mobil de aspiratie, un ap. de uns turbine, autoclav, sigilator, ap. pentru apa distilata.
Cabinetul este amplasat la parterul blocului, avand intrare separata fata de cea a locatarilor.
Cabinetul pe langa cele 2 unit-uri are si o camera de relaxare pentru medici, doua grupuri sanitare, receptie, camera pt. deseuri medicale, camera pt. sterilizare.
Pretul afacerii este unul atractiv si in acelasi timp negociabil, practic afacerea o puteti demara imedinat, fiind o afacere la cheie. Pentru informatii suplimentare,cat si poze ma puteti contacta la telefon : 0746030182

Pret: Negociabil

Mentiuni: Detalii : 0746030182

vand praxis

Vand praxis medicina de familie Sibiu central

Pret: -

Cabinet MF

Vand praxis medicina de familie situat in zona rurala, usor accesibil din Cluj-Napoca. Dispune absolut de toate dotarile, renovat si modern. ( nu este in Cluj,aproximativ 40 km de Cluj pe drumul principal)Mai multe detalii la telefon

Pret: -

Inchiriez tura zona Piata Kogalniceanu

Inchiriez tura (6+ ore/zi) in zona Kogalniceanu, pe Calea Plevnei, Nr. 16.
Cabinetul este prevazut cu:
- 2 unituri
- autoclav
- distilator
- scanner intraoral
- microscop endodontic
- micromotor Reciproc VDW Silver
- apex finder
- negatoscop
- AirFlow
- Lampa Albire
- Lampa fotopolimerizare

Pret Chirie: 500 EURO
Plus cheltuieli locative:
- Utilitati
- Mentenanta aparatura
- Sistem securitate BGS
- Servicii curatenie

Pret: 500 Euro

Caut partener stomatolog pentru Germania

Caut partener stomatolog pentru Germania,examen limba germana nivel B2,contracte de munca pentru adeverirea experientei din tara,certificat de conformitate european.
Este vorba de un cabinet in landul Niedersachsen,rulaj de 430.000 in 2021,se face cedare de capital 50%,eu imi mai deschid un cabinet si nu pot activa in doua cabinete in acelasi timp .Suma pentru deschiderea unei asociatii medicale(Gemeindschaftpraxis) este de 60.000 eur,cabinetul fiind evaluat la 120.000.
Rugam nu incercati sa sunati direct in cabinet,nu se vorbeste limba romana.

Pret: 60.000 eur

Mentiuni: Spatiul este inchiriat.

Inchiriere spatiu/cabinet zona Arena Nationala Bucureşti, zona P-ţa Muncii

Proprietar , ofer spre inchiriere spatiu comercial la parter de bloc situat in zona Arena Nationala .
Spatiul cu destinatie cabinete stomatologice este impartit in prezent in trei cabinete cu receptie , camera sterilizare , radiologie , camera odihna medici , sala de asteptare si spatii adiacente.Practic este o afacere la cheie predata contra unei chirii. Spatiul este dotat cu centrala termica proprie , contorizare separata , sistem de alarma.

Suprafaţă totală disponibilă:104 mp
Suprafaţă totală proprietate:135 mp
B-DUL BASARABIA 90 , BLOC A2 PARTER , SECTOR 2.

Pret: 1.768 €/ luna

Mentiuni: De asemenea in acest spatiu se pot amenaja Cabinete medicale Kinetoterapie ,Masaj relaxant , Recuperare medicala etc.

Ofer pentru inchiriat cabinet medical

Ofer pentru inchiriat cabinet medical in zona Tineretului - Vacaresti - Palatul Copiilor. A functionat ca si cabinet stomatologic, are 2 camere pentru consultatii, 2 bai, sterilizare, balcon si receptie. Este mobilat cu dulapuri in cabinete. Receptia este mobilata complet.

Pret: 600 EUR

Mentiuni: pret discutabil