Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Inchirieri/Vanzari de Cabinete - Oferte

1325 anunturi.

De Inchiriat spatii pentru acivitati medicale sau conex

Pret: -

Inchiriere cabinet stomatologic

Se inchiriaza unit dentar in Cabinet dentar cu 2 unituri pe sos.Giurgiului Berceni.detalii pe tel.

Pret: 450

Mentiuni: Obligatoriu sc. Cmi. Pfi .etc

vanzare cabinet stomatologic-spatiu+dotari

Vand spatiu comercial - cabinet stomatologic situat in Alexandru cel Bun, vizavi de Baza Sportiva CFR, compartimentat astfel: 2 cabinete dotate cu unituri dentare, 2 compresoare si mobilier specific, sala de sterilizare dotata cu autoclav, sigilator si pupinel, sala de asteptare mobilata, 2 bai, vestiar, secretariat.
Cabinetul se vinde complet mobilat, cu 2 unituri, 2 compresoare, aparate sterilizare, putandu-se incepe activitatea imediat.
Spatiul comercial are 2 intrari, intrarea principala beneficiaza de cale de acces separata, fiind placata cu alucobond. Exista termoizolatie exterioara si la subsol. Alte dotari: alarma, catv, internet, centrala termica, aer conditionat, tamplarie termopan, tarchet in cele 2 cabinete, gresie in rest, jaluzele, suporturi tv.
Mentionez ca acest spatiu comercial are vechime, iar actualul cabinet stomatologic functioneaza de peste 10 ani. Imobilul se afla intr-o zona foarte populata, cu vad comercial si potential ridicat de promovare a afacerii dv.
Toate actele sunt in regula, in CF este specificat ca spatiu comercial, acces din strada.
Detalii suplimentare se obtin telefonic si la fata locului.

Pret: 120000 euro

Praxis MF

Se predau Cabinete medicale complet utilate si functionale , inclusiv personal medical - medici si asistente
Aproximativ 3000 pacienti asigurati in Jud Tulcea
Recupere a investitiei in cateva luni
Pretul este negociabil cu posibilitate de plata esalonata
Detalii pe mail

Pret: -

Inchiriem tura stomatologie

Clinica de Medicina Dentara Generala si Pedodontie, cu 3 cabinete dentare complet utilate, deschisa in Octombrie 2018, intr-un spatiu modern si cu dotari de ultima generatie, aflata intr-o zona centrala si foarte usor accesibila, ofera spre inchiriere tura de 6 ore. Va asteptam cu drag in echipa noastra si nu ezitati sa ne contactati pentru orice alte detalii necesare.

Pret: 250 Euro

Mentiuni: Clinica este situata in Sectorul 1,in apropierea intersectiei strazilor Turda si Ion Mihalache.

Vând/Închiriez cabinet stomatologic

Cabinet amenajat complet echipat cu aparatura și instrumentarul necesar Stomatologie :unit Fona 3 Sirona cu aspirație pe aer,aspirație chirurgicală,cu Brat pt camera intraorală,,autoclav Cominox cu imprimanta,sigilator truse,compresor,amalgator Fuji plus pistol pt capsule ,lampa foto,aparat air-flow,detartraj,mobilier cabinet,mobilier sterilizare,.Cabinetul funcționează foarte bine și are pacienții proprii din 2007.Pretul de vânzare include amenajările,aparatura plus preluare pacienți și este de 15000€.Chiria pe tură este de 350€Se vinde din motive personale,cabinetul are pacienți și este profitabil

Pret: 15000/350 €

Mentiuni: Sect.3 ,Titan

CABINET MEDICINA DENTARA

Cabineta medicina dentara infiintat in 2012, Bucuresti, Cartierul Latin. Cabinet utilat, clientela formata! Singurul cabinet din cartier, fiind peste 6000 locuitori in cartier. Cabinetul este de vanzare in spatiu inchiriat, 350 euro/luna chiria. Contractul de inchiriere se poate face pe 5 sau 10 ani! Contractul actual este de 5 ani din care mai sunt 3ani!
Mai multe detalii la telefon!

Pret: 10000 EURO

Închiriez un cabinet în Clinica Ioana, sectorul 6, metrou,Maniu, Militari

Un cabinet medical de închiriat în Clinica Ioana sectorul 6 metrou Gorjului la 5 minute.
Clinica are toate dotările, este situată la parter de bloc cu intrare stradală separată.In spatiu mai funcționează 2 cabinete stomatologice și un cabinet de medicină generală.Ideal pt. un cabinet de cardiologie, psihiatrie sau punct de recoltare analize medicale.Suprafata cabinet 15 mp.In chiria de 450 euro intră și costul utilităților: curent, căldură, apă, cablu T.V.
Zona este intens populată iar pacientura este formată în cei 5 ani de activitate.
Tel. 0766660386

Pret: 450 euro

Mentiuni: Exclus stomatologie Costul utilita?ilor incluse în pre?ul chiriei

Centrul Medical Master

Oferă gratuit cabinete medicale pt.medici de familie.

Pret: Gratuit

Mentiuni: Centrul Medical Master Bucure?ti, Sectorul 6, str. Intrarea Capelei Nr. 1a, Piata Gorjukyi

INCHIRIEZ CABINET STOMATOLOGIC

Inchiriez cabinet stomatologic ultra modern,aparatura noua,unit nou,etc.Cabinetul se afla in apropierea metroului Eroii Revolutiei.Pretul unei ture fiind 350e.

Pret: 350e

Mentiuni: Se pot inchiria si ambele ture!

inchiriez cabinet medical Dorobanti

Inchiriez spatiu-pretabil cabinet medical in clinica medicala noua.Clinica se intinde pe 2 etaje,are 2 grupuri sanitare, 2 receptii(una pe fiecare etaj), Piata Dorobanti(zona Beller)/tura de 6-7 ore, luni-sambata. Nu sunt alte costuri.Exclus stomatologie generala si dermatologie/ pretabil pentru ortodontie/ endodotie/ chirurgie dento-alveolara/ alte specialitati medicina generala sau cabinet de masaj/ gene/ micropigmentare faciala). Pret: 750 euro negociabil

Pret: 750 euro

Cabinet stomatologie

Cine doneaza?

Este cineva interesat sa doneze un autoclav, pupinel, sigilator, instrumentar stomatologic sau mobilier (dulapuri cu sertare, cu polite, vitrine) in stare buna si functional/e pentru amenajarea unui cabinet medical in provincie.

Pret: 0

INCHIRIERE CABINET MEDICAL - ZONA DECEBAL

Cabinet medical situat in zona Decebal (Str. Dristorului colt cu Bld. Decebal) cu specialitatile: Obstetrica-Ginecologie, Medicina Muncii, Psihologie/Psihoterapie, Ortopedie, Stomatologie, Analize de laborator si Medicina Alternativa inchiriaza cabinet cu norma intreaga: de luni pana vineri in intervalul 08:00-20:00 pentru specialitati conexe.
Nu inchiriem pentru Stomatologie!
Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati.

Pret: 350 Euro/luna

CABINET GINECOLOGIE - INCHIRIERE - CLINICA ZONA DECEBAL

Cabinet ginecologie in clinica medicala multidisciplinara - inchiriere o tura - 6 ore/zi, 5 zile/saptamana in 2 schimburi (08:00-21:00) - disponibil imediat.
Cabinetul are autorizatii, este dotat cu echipamante noi: ecograf GE - Versana-Essential, masa consultatii Famed FG-05, mobilier si alte echipamente necesare.
In pretul cerut sunt incluse absolut toate cheltuielile atat administrative cat si consumabile.
Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati.

Pret: 1000 euro

Inchiriere cabinet medicina dentara

Inchiriez cabinet stomatologic , situat la parterul uniui bloc cu 4 etaje (scara foarte curata , vecini amabili ) pe strada Aleea Dolina , sector 4 ( zona Drumul Gazarului ). Cabinetul este nou , avand 2 bai , 2 camere dintre care numai una este dotata cu unit . Cabinetul se inchiriaza cu totul

Pret: 350 euro

Mentiuni: In cea de-a doua camera exista deja instalatia necesara unui nou unit dentar