Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Inchirieri/Vanzari de Cabinete - Oferte

2705 anunturi.

Inchiriere cabinet stomatologic central

Ofer spre inchiriere un cabinet de stomatologie intr-o clinica de stomatologie plasata central.

Cabinetul de inchiriat are sala de asteptare si grup sanitar propriu. Este dotat cu unit/fotoliu pacient, scaun doctor,ultrasunete, lampa foto, mobilier de stomatologie, birou, televizor pentru pacient.

Clinica are in dotare un microlaborator si radiologie (retro, OPG si CBCT) la care puteti avea acces.

De asemenea receptia (personalul si facilitatile) si sterilizarea sunt incluse.

Mentiuni: 350euro + cheltuieli comune (8-14 sau 14-20) 500 euro + cheltuieli comune pentru 8 ore zilnice.

Pret: 500 euro

Mentiuni: 500 euro/luna + cheltuieli comune (utilitati, curatenie etc)

Inchiriezspatiu recoltari analize

Inchiriez spatiu pretabil recoltari analize,Este situat lateral Piata Gorjului,cartier Militari,are suprafata de 35 mp,fiind situat la parterul unui bloc,alaturi de alte spatii comerciale.Este curat,are grup sanitar propriu ,gresie,contorizare individuala,centrala tremica.Pret 1500 lei/luna si o luna garantie.Tel.0774969776

Pret: -

Clinica 2 scaune Unirii + casă

Clinica stomatologica cu 2 cabinete, sala asteptare, 2 bai, sterilizare, minilaborator, 100 mp și
Casa de locuit in aceeasi curte, 120 mp
Toate instalatiile electrice si sanitare noi, merita vazut!

Pret: 250000

Tura big brancoveanu

Ofer tura cabinet dentar

Pret: 280€

Mentiuni: Ofer tura in cabinet dentar situat in bucuresti intre statiile de metrou brancoveanu si piata sudului. Cabinet renovat unit nou 1 an autoclav ac camere video curat.

Împrumut nevoie ????? contactați-mă E-mail: rosa.moniz2017@gmail.com

Dacă sunteți în căutarea de finanțare pentru realizarea proiectelor dvs., pentru achiziționarea unei case, a unei mașini sau a altei, vă ofer credite între persoane pentru a vă rezolva dificultățile financiare. Contactați pentru mai multe informații. contactați-mă E-mail: rosa.moniz2017@gmail.com

Pret: 01

Inchiriere tura

Inchiriez tura in clinica stomatologica dotata cu aparatura de ultima generatie.
Clinica se afla in zona Cotroceni, cu vad bun.

Pret: 400 EURO

Cabinet Medicina de Familie

Cabinet medical de familie cu 2 puncte de lucru , jud TL , incasari foarte bune , noul contract va genera incasari si mai bune
Se preda afacerea functionala inclusiv cu angajati medici si asistenti

Pret: -

Vand cabinet stomatologic

Vand cabinet stomatologic in Militari/Drumul Taberei. Cabinetul are 3 unit uri, din care doar unul utilizat, utilat si dotat modern. Pentru spatiu se percepe chirie. Posibilitate contract chirie pe perioada maxima(propietate personala a medicului administrator)/ posibilitatea de achizitie a spatiului .

Pret: -

Mentiuni: Urgent.

INCHIRIEZ 1-2 TURE STOMATOLOGIE

Inchiriez tura stomatologie (cabinet separat)pe Sos.Stefan cel Mare, dotat cu unit Diplomat Economy+Aspiratie Chirurgicala METASYS,TV,internet,Wi-Fi acces sala de asteptare pentru pacienti cu TV si Wi-Fi, 2 bai, sala de sterilizare dotata cu autoclav clasa B, distilator, sigilator pungi p/u autoclav , pretabil pentru medici cu portofoliu propriu de pacienti.

Pret: 300euro tura

Mentiuni: Intrare separata din strada. Reclama luminoasa. Vizibilitate maxima. Amplasat la 100 de metri de la gura de Metrou Obor (iesirea Sos. Stefan cel Mare). Detalii pe pagina de Facebook DENTA CLINICA

inchiriere tura cabinet stomatologic

Inchiriez tura cabinet stomatologic, complet utilat, la P-ta Iancului, cu intrare separata la strada. Zona cu vad.
Cabinetul este utilat cu 2 unituri in camere separate.
250 euro/tura


Pret: 250 euro/tura

Subinchiriez cabinet

Subînchiriez cabinet unei colege/coleg nefumător pentru psihoterapie/consiliere/coaching/mediere sau activități conexe în zona Piața Romană, doar pe termen mediu sau lung. Cabinetul este complet utilat pentru activitățile enumerate mai sus, și dispune de aer condiționat.
Subînchirierea constă în împărțirea a celor 7 zile ale săptămânii în mod egal.
Pentru detalii și vizionare mă pueți contacta la nr. de tel. 0733455554.

Pret: -

Vand cabinet stomatologic in Cluj-Napoca

Persoana fizica autorizata, vand cabinet stomatologic, 1/3 cota parte dintr-un centru stomatologic in suprafata totala de 96, 92 mp, situat in Cluj-Napoca, la parterul unui bloc cu 10 etaje construit in anul 1978, Calea Floresti, nr.1 (zona pod Calvaria), cu CF, dotat cu unit dentar, instrumentar, sala de sterlizare, 2 bai, vestiar, sala de asteptare.

Sala de tratament are o suprafata de 14 mp, celelalte dependite fiind spatii in folosinta comuna cu inca 2 cabinete. Cabinetul stomatologic este intabulat ca spatiu cu alta destinatie/cabinet medical si functioneaza din anul 1991. Motivul vanzarii este pensionarea si se preda cu portofoliul de pacienti, mobilat si utilat. Se accepta numai plata cash.

Pret: 57000 Euro

Vand /Inchiriez cabinet dentar

Cabinet medicina dentara se inchireaza sau se vinde in Dej STR. REGINA MARIA NR 24. LANGA SPITAL POLICLINICA VIS A VI DE RADEX

Pret: 60000€

Inchiriez Tura in cabinet Stomatologic SUN Plazza Mall

180 euro pe luna . 2 unituri ,2 dr . Se inchiriaza 1/2 dintr-un unit dentar . 180 Euro / luna . Contract la ANAF . Dotat la cheie !

Pret: 180

Inchiriez Clinica stomatologica super vad Bucuresti Giulesti

Inchiriez cabinet / clinica stomatologica stradala Giulesti 48 situata la parterul unui bloc , intr-un apartament de 3 camere . 2 unituri ,posibilitatea montaj al 3-lea unit , sterilizare autoclav , singuri pe spatiu fara alt doctor sau concurenta pe strada ! Super vad format in ultimii 4 ani . Pacienti civilizati , tarife medii-mari ale cabinetului. Se inchiriaza totul unei singure persoane sau echipe care doresc sa practice stomatologie ! Nu se inchiriaza pentru 2-3 luni sau pentru alt sediu (coafor,salon,etc). Doar Stomatologie , fiind deja utilat ! 750 Euro toata clinica !

Pret: 750