Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Inchirieri/Vanzari de Cabinete - Oferte

2996 anunturi.

Închiriere cabinet medical

Clinică medicală ofer spre închiriere cabinet medical pentru specialități diverse ( Nutriție, Cosmetică Medicală, Ozonoterapie, Psihologie etc. Cabinetul este mobilat, dispune de aparate pentru Ozonoterapie și terapie PRP. Clinica este amplasată stradal în cartierul Mărăști pe calea Dorobanților în zonă foarte bună cu vad pietonal.

Pret: -

Mentiuni: Detalii la telefon

cbinet medicina de familie judet vaslui

cabinet medicina de familie pus la punct din toate punctele de vedere
rural, judet vaslui

Pret: -

Cabinet stomatologie


Inchiriez cabinet dentar aflat intr o garsoniera de bloc la parter stradal in zona Huedin Brancoveanu.cabinetul este utilat complet .plus tv net etc si are pacienti formati de multi ani.pt detalii sunati pe mobil.se poate inchiria si tura cu 260e

Pret: 480e

Mentiuni: Parcare si reclama stradala gratuite

Vand cab. Stoma fix la iesirea de metrou Nicolae Grigorescu

Cabinet stomatologic cu apartament de 2 camere inclus in pret, fix in dreptul statiei de metrou Nicolae Grigorescu, parter.
Cel mai bun vad din zona!
2 unituri, camera sterilizare, camera medici, hol, baie, complet mobilat si utilat, functioneaza cu randamet foarte bun datorita vadului, toate utilitalile, foarte ingrijit si curat. Linoleum medical antibacterianl in tot cabinetul.
Logo Zana Maseluta Dent pe fatada blocului. WebSite dedicat si optimizat, ce apare in prima pagina. Camere video, internet, centrala termica proprie (noua). Medici spacialisti cu vechime. Costuri cu utilitatile foarte scazute, datorita eficientizarilor! Pret mrgociabil!
Mai multe detalii la telefon!

Pret: 118 000€

Inchiriez spatii pentru activitati medicale

Situat in Policlinica Malcoci unde sunt specialisti si medici de familie

Pret: -

Închiriez cabinet stomatologic

Închiriez cabinet stomatologic nou, mobilat, într-o clinică medicală situată stradal în cartierul Mărăști pe calea Dorobanților în zonă foarte bună cu vad pietonal.

Pret: 500€ sau 275€ o jumatate de tura

Mentiuni: Se poate închiria ?i jumatate de tura

INCHIRIERE CABINET STOMATOLOGIC, STRADAL, CLINICA DE LUX, CENTRU RX.

CLINICA STOMATOLOGICA DE LUX, DOTATA SI AMENAJATA ULTRAMODERN, SITUATA ULTRACENTRAL, OFERIM SPRE INCHIRIERE UN CABINET STOMATOLOGIC.

CABINETUL ESTE MARE, AMPLASAT STRADAL SI DISPUNE DE GEAMURI MARI SI STREET VIEW LA BULEVARD.
DISTANTA DE 5 MINUTE DE PIATA VICTORIEI.
OFERIM ACCES NELIMITAT SI INSTRUIRE LA PROPRIUL NOSTRU CENTRU RADIOLOGIC DIN INCINTA CLINICII. (OPG + RETRO).
APARATURA ESTE NOUA, LA CERERE VA PUTEM PUNE LA DISPOZITIE ASISTENTA PERSONALA SI MEDICI SPECIALISTI.

Pret: 500

INCHIRIERE CABINET STOMATOLOGIC, STRADAL, CLINICA DE LUX, CENTRU RX.

CLINICA STOMATOLOGICA DE LUX, DOTATA SI AMENAJATA ULTRAMODERN, SITUATA ULTRACENTRAL, OFERIM SPRE INCHIRIERE UN CABINET STOMATOLOGIC.

CABINETUL ESTE MARE, AMPLASAT STRADAL SI DISPUNE DE GEAMURI MARI SI STREET VIEW LA BULEVARD.
DISTANTA DE 5 MINUTE DE PIATA VICTORIEI.
OFERIM ACCES NELIMITAT SI INSTRUIRE LA PROPRIUL NOSTRU CENTRU RADIOLOGIC DIN INCINTA CLINICII. (OPG + RETRO).
APARATURA ESTE NOUA, LA CERERE VA PUTEM PUNE LA DISPOZITIE ASISTENTA PERSONALA SI MEDICI SPECIALISTI.

Pret: 800 Euro

Ofer gratis/inchiriez spatiu medical (cabinet stomatologic) in clinica noua

Ofer cabinet stomatologic (tura/contratura) sau inchiriez , complet utilat, aparatura noua, clinica noua, decor deosebit, receptie, spatiu joaca pt cei mici dotata cu xbox, jucari, tren urias, terasa afara, sterilizare, toalete - nu se percepe nimic pentru aceste facilitati . Momentan este jumatate ocupata clinica, cabinet liber la alegere. Este pozitionata ultra central, la intersectia sectoarelor 1 cu 2, zona stefan cel mare , acces metrou, ratb, piata romana , etc .

Pret: 1

Mentiuni: Ofer cabinet stomatologic (tura/contratura) sau inchiriez, flexibil, se discuta!

INCHIRIERE/COLABORARE - CABINETE MEDICALE ZONA DECEBAL

Cabinet medical situat in zona Decebal (Str. Dristorului colt cu Bld. Decebal) cu specialitatile: Obstetrica-Ginecologie, Medicina Muncii, Psihologie/Psihoterapie, Ortopedie, Stomatologie, Analize de laborator si Medicina Alternativa cauta colaboratori/chiriasi in specialitati conexe.
In acest moment avem urmatoarele disponibilitati:
- un cabinet disponibil imediat: luni, miercuri si vineri de la 08:00 - 14:00; marti si joi in intervalul 12:00 - 20:00.
Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati.

Pret: -

CABINET GINECOLOGIE - INCHIRIERE - CLINICA ZONA DECEBAL

Cabinet ginecologie in clinica medicala multidisciplinara - inchiriere o tura - 6 ore/zi, 5 zile/saptamana in 2 schimburi (08:00-21:00) - disponibil de la 10 septembrie 2018.
Cabinetul are autorizatii, este dotat cu echipamante noi: ecograf GE - Versana-Essential, masa consultatii Famed FG-05, mobilier si alte echipamente necesare.
In pretul cerut sunt incluse absolut toate cheltuielile atat administrative cat si consumabile.
Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne sunati.

Pret: 1200 euro

Inchiriere Cabinet Stomatologic - Zona Dristor

Cabinet stomatologic, zona Dristor, pozitie foarte buna, stradal, cu firma luminoasa. Cabinetul este dotat cu sala de asteptare cu TV si wifi, 2 bai, zona sterilizare cu autoclave B si sigilator. Are 3 cabinete in camera separate, dotate cu unituri Diplomat, aspiratie, dertrataj cu ultrasunete, turbina, lampa fotopolimerizare fara fir. Unul dintre cabinete este dotat cu aspiratie chirurgicala si lampa foto la scaun. Cabinetul functioneaza din anul 2008 si are toate avizele si aprobarile in vigoare. Chiria pe tura este 350e sau 650e/ unit. Chiria pentru intreg cabinetul este 2100 e/luna. Contact: Tel. 0721 330 330

Pret: 2100 e

Mentiuni: Chiria pe tura este 350e sau 650e/ unit. Chiria pentru intreg cabinetul este 2100 e/luna. Contact: Tel. 0721 330 330

cabinete medicale

Grup medical format din Spital Privat, Policlinica, Laborator analize medicale, Centru de Imagistica (CT si RMN), situat in zona centrala a capitalei (vis a vis de Spitalul Militar), pune la dispozitie, cu titlu gratuit, cabinete medicale de lux complet echipate si dotate.

Pret: -

Inchiriere 1/2 tura cabinet stomatologic

Inchiriem 1/2 ture in cabinet stomatologic utilat si amenajat zona Bularga, Iasi. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati

Pret: 200 EU neg

Inchiriez spatiu pentru cabinet

Inchiriez spatiu pentru cabinet medical,se accepta diverse specialitati.

Pret: -