Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Inchirieri/Vanzari de Cabinete - Oferte

2703 anunturi.

Inchierere cabinete

Clinica Medicala, situata in Bucuresti, ofera spre inchiriere cabinete in regim privat pentru urmatoarele specialitati :

Diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, Alergolog, Otorinolaringolog, Pediatru, Reumatolog, Oftalmolog, Medic de familie, Urolog, Medicina interna, Obstretica-Ginecologie, Oncolog, Ortopedie-Traumatologie, Reumatolog, Cardiolog, Dermatologie–Venerologie, Endocrinolog

Pret: -

inchiriez 2 unituri in clinica stomatologica de lux

inchiriez 2 unituri dentare in clinica de cu 3 unituri dentare, deschisa in 2017. totul este nou, modern si cu gust. clinica este complet utilata. zona Gara de Nord (piata Matache) la curte, parcare.
pret 300-400 euro/tura

Pret: 350

Inchiriem tura cabinet stomatologic

Închiriez tura in cabinet stomatologic functional cu toate avizele la zi. Aparatura noua si dotare modernă. Se ofera instrumentar consultatie si chirurgical. Singurul cabinet din complex

Pret: 250 euro- utilita?i incluse

Mentiuni: Locatie: 600m metrou Piata Gorjului Acces Bdul Timi?oara-Drumul Taberei

Inchiriez tura cabinet stomatologic zona turda

Pret: -

INCHIRIEZ 1-2 TURE STOMATOLOGIE

Inchiriez tura stomatologie (cabinet separat)pe Sos.Stefan cel Mare, dotat cu unit Diplomat Economy+Aspiratie Chirurgicala METASYS,TV,internet,Wi-Fi acces sala de asteptare pentru pacienti cu TV si Wi-Fi, 2 bai, sala de sterilizare dotata cu autoclav clasa B, distilator, sigilator pungi p/u autoclav , pretabil pentru medici cu portofoliu propriu de pacienti.

Pret: 300euro tura

Mentiuni: Intrare separata din strada. Reclama luminoasa. Vizibilitate maxima. Amplasat la 100 de metri de la gura de Metrou Obor (iesirea Sos. Stefan cel Mare). Detalii Facebook DENTA CLINICA

Cabinet stomatologie

Inchiriere 1 tura in cabinet medicina dentara cu toate avizele la zi,situat pe sos. Oltenitei vis-a-vis de Oraselul Copiilor,in statia RATB Opris Ilie. Cabinetul are sala sterilizare cu 2 autoclave clasa B, 2 grupuri sanitare, vestiar medici, sala tratamente cu aparatura moderna, sala asteptare cu TV + internet, alarma, supraveghere video. Reclama luminoasa la scara blocului. Programul este de luni pana vineri, iar sambata optional. Trafic pietonal. Mai multe detalii la telefon.

Pret: 260 €

ANGIOMEDICA

ANGIOMEDICA
Oferim cabinet în comodat pentru medic de familie, în sectorul 2 , zona Ştefan cel Mare – Vasile Lascar. Cabinetul este dotat, detine sală de aşteptare separată, servicii de recepţie, asistenţă medicală şi se află într-un centru medical nou!


Oferim colaborare cu medic de familie, cabinet dotat, asistenţă medicală, servicii de recepţie -programări, toate condiţiile de desfăşurare a activităţii în regim part-time, în cadrul unei clinici medicale din sectorul 1 ( zona: Banu Manta – B-dul Mihalache ).

Pret: -

Inchiriere cabinet dentar zona Tineretului

Inchiriez cabinet dentar in zona Sincai- langa piata Norilor, compus din 3 camere decomandate, modern amenajat, cabinet ce functioneaza din anul 2000, cu toate autorizatiile de functionare in vigoare.
Spatiul este ideal pentru o clinica dentara sau pentru alte activitati medicale conexe.

Pret: 450 Euro

Inchiriez cabinet medicina dentara Tg jiu

Inchiriez cabinet medicina dentara Tg jiu,cabinetul este nou,nu a fost pus in functiune pana acum .se afla in cladire special construita(2 bai,sala de asteptare,sala de sterilizare).in cladire se mai afla un cabinet de medicina dentara in functiune de 5 ani.

Pret: 200euro tura+cheltuieli

Spatiu cabinet medical

Inchirez spatii pentru cabinete medicale, medicina de familie in sector 6 si sector 4, Gara de Nord, Dr. Taberei, 13 Septembrie, Tineretului. Conditii avantajoase. Ofer si cer seriozitate.

Pret: -

Urgent

Inchiriez cabinet stomatologic, situat pe strada Horea, dotat cu apratura moderna.
Pret negociabil, in functie de numarul de zile dorite.

Pret: -

inchiriere cabinet

Inchiriere 1 tura cabinet situat in Popesti-Leordeni la 5 minute de statia de metrou Dimitrie Leonida, intr-o zona in plina dezvoltare imobiliara. Cabinetul este deschis in anul 2015, aparatura este in stare impecabila si detine toate autorizatiile necesare pentru functionare.
Tel.contact 0721.751.260 sau 0722.589.305

Pret: 300 Euro

INCHIRIEZ CABINET MEDICAL / LABORATOR ANALIZE SAU DENTAR

Inchiriez cabinet medical situat intr-o clinica cu medicina de familie, stomatolgie si laborator de analize medicale.

Pretul este pentru 2 ture- cabinetul full-time.

Zona Auchan Titan, Bd 1 decembrie 1918, stradal, vad si pacienti formati.

Pret: 900 RON

vanzare cabinet stomatologic

Vand afacere stomatologie in Militari. Cabinetul functioneaza intr un complex de blocuri noi, este utilat si mobilat nou in 2016. Are 3 unituri dentare, toate avizele si autorizatiile la zi. Unul dintre unit uri este inchiriat integral si se incaseaza lunar suma de 700 euro(obligatoriu preluarea acestor contracte)Locatia nu se vinde,  se percepe chirie 300 euro/ luna. Unit urile sunt in garantie. Medicul administrator pleaca din tara definitiv.

Pret: 52000 euro negociabil

Vand Praxis

Vand Praxis Galati constând in aprox. 2200 asigurați.
Informatii la telefon: 0740162808

Pret: -