Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Locuri de Munca - Cereri - Stomatologie

872 anunturi.

Medic Stomatolog

Medic stomatolog/ rezident chirurgie omf, caut colaborare cu cabinet/clinica in regim part-time.
Detalii la telefon sau pe adresa de e-mail.

Medic stomatolog

Absolventa UMF Carol Davila, promotia 2020, in prezent medic rezident protetica dentara, caut cabinet/clinica pentru colaborare part-time. Experienta 1 an.

Doresc angajare/colaborare

Medic dentist promoția 2003 doresc sa lucrez într-un mediu civilizat, in Pitești sau in apropiere, doar in timpul săptămânii. Doresc și ofer seriozitate.

Chirurgie dento-alveolara

Medic rezident in chirurgie dento-alveolara in anul 3, cu experienta, caut clinica/cabinet pentru asistarea unui chirurg si ulterior preluarea unor manopere de chirurgie dento-alveolara. Pot trimite CV la cerere.

asistent stomatologic

Clinica dr Saki Estetix cauta colega pentru postul de asistent medical pentru punctul din Sebastian
-experienta
-documente actualizate

Mentiuni: Intersectia Calea 13 Septembrie cu Sebastian,sector 5

MEDIC STOMATOLOG

Clinica dr Saki recruteaza medic stomatolog cu experienta minim 2 ani,pentru punctul nou din Berceni (Monaco Towers) sector 4

Mentiuni: metrou Dimitrie Leonida

asistent medical

Clinica dr Saki recruteaza asistent medical cu experienta si documentele la zi.

Mentiuni: Clinica de stomatologie,dermatologie si estetica

MEDIC STOMATOLOG

Clinica dr Saki Estetix recruteaza medic stomatolog cu experienta pentru punctul nou deschis din Berceni (Monaco Towers)

Mentiuni: Sos Berceni nr 96,Monaco Towers

Chirurgie Dento-alveolară

Medic specialist Chirurgie Dento-alveolara, caut colaborare in vederea efectuarii tratamentelor chirurgicale in cabinet/clinica din Cluj-Napoca sau imprejurimi.

Endodontist

Graduata a Facultatii de Stomatologie Complutense-Madrid (generatía 2014) si actualmente rezidenta a specialității de Chirurgie SMF, caut colaborare cu o clinica în regim de doua după amiezi pe saptamana (se stabilesc de comun acord), în special pentru tratamente Endo (experiență clinica de 6 ani).

Caut loc de munca

Eleva anul 3 postileceala specializarea asistent generalist , cu o experienta de aproximativ 9 luni in cabinetul dentar caut loc de munca part time .

Mentiuni: Programul disponibil -dupa amiaza ( luni si miercuri dupa ora 14 :30) restul zilelor disponibila pentru orice ora .

inchirieri-cumpar

doresc sa inchiriezi sau cumpar cabinet in zona sectorul 1

Mentiuni: cabinet stomatologic

Asistenta Stomatologie part-time

Buna! Sunt studenta in anul 4 la Medicina Dentara in cadrul UMFCD si caut post de asistenta part-time. Nu am experienta de lucru in cabinet, insa am facut practica de vara in fiecare an si invat destul de repede. Sunt o persoana serioasa, dornica de invatare si cu abilitati dezvoltate in ceea ce priveste comunicarea si lucrul in echipa.

Mentiuni: Program flexibil in functie de orarul facultatii

Medic dentist

Absolventa a promotiei 2021 a Fac. de Medicina Dentara UMF Carol Davila, sunt in cautarea unei clinici/cabinet dentar in care sa imi incep cariera alaturi de o echipa de medici dornici de impartasire a cunostintelor din domeniu. Furnizez CV la cerere, rog contact pe emailul atasat.

Medic dentist debutant

Absolventa a promotiei 2020 și medic rezident anul 1, sunt in cautarea unei clinici/cabinet dentar in care sa imi perfecționez cariera alaturi de o echipa de medici dornici de impartasire a cunostintelor din domeniu. In prezent am lucrat doar pe partea de profilaxie și cariologie. In acest timp am descoperit și pasiunea pentru ortodonție, endodontie și estetica dentară.

Furnizez CV la cerere, rog contact pe emailul atasat.