Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Locuri de Munca - Cereri - Stomatologie

1424 anunturi.

Clinica Rodenta

Caută colaborări cu medici stomatologi. Trimiteți va rog CV cu poza ,liceul și facultatea absolvita .Pfi sau srl obligatoriu

Mentiuni: Bucuresti

Caut colaborare Ortodontie

Medic specialist Ortodontie si Ortopedie dento-faciala, caut colaborare cu clinici din Iasi, Vaslui, Botosani, Suceava, Bacau, Neamt, Vrancea. Pentru cei interesati, va pot trimite si un CV/portofoliu de pacienti.

Colaborare ortodontie

Medic specialist ortodont (specializare 𝐥𝐚 𝐳𝐢 obtinuta in 2019, experienta clinica 5 ani), doresc sa colaborez incepand cu ianuarie 2023, 𝐝𝐞 𝐩𝐫𝐞𝐟𝐞𝐫𝐚𝐭 cu o clinica in zona de Nord a Bucurestiului. Disponibilitate pana la 2-3 zile pe saptamana - 3 saptamani pe luna, cu posibilitate de prelungire in viitor. Lucrez cu aparate fixe si mobilizabile, alignere, ancoraj scheletal, arc facial si articulator. Sunt comunicativ, punctual si eficient in cadrul unei echipe bine pregatite profesional.

Ofer seriozitate maxima! CV la cerere.

Medic Rezident Stomatologie Generala doresc colaborare

Experiența 1 an în profilaxie, doresc colaborare cu o clinica în București pe profilaxie, odontoterapie restauratoare cu digă, endodonție rotativă.

Multumesc!

Endodontie

Medic stomatolog promotia 2020, rezident an 2 endodontie - doresc o colaborare serioasa in Bucuresti sau imprejurimi pentru efectuarea manoperelor de Endodontie.
Lucrez exclusiv cu diga si sistem rotativ.

Mentiuni: Pot efectua si manopere de Stomatologie Generala

Asistenta medicala caut loc de munca

Asistenta medicala cu experiență de 6 ani caut loc de munca de luni pana vineri în sectorul 2 sau 3. Caut un loc de munca corect și serios pe termen lung. Salariu minim 3000 lei.

Student

Ma numesc Cimpoesu Andrei Catalin, am 25 de ani si sunt student in cadrul facultatii de medicina dentara. Doresc sa lucrez intr-un cabinet/clinica stomatologic(a) full time, in zilele joi, vineri si sambata ale saptamanii. Precizez ca am mai lucrat timp de 2 ani de zile intr-o clinica stomatologica.

Mentiuni: -stomatologie generala -chirurgie -parodontologie -protetica

Colaborare chirurgie orala

Medic specialist chirurgie dento-alveolara, caut colaborare pe chirurgie orala, parodontologie in Cluj si judetele limitrofe

Medic stomatolog caut colaborare cu o clinica full time

Absolventa UMF CAROL DAVILA 2021, Caut colaborare pe termen lung cu o clinica , full time sau part time .
Am experienta 1 an in stomatologie generala.

Asistenta medicala caut loc de munca

Asistenta medicala cu experiență de 6 ani caut loc de munca de luni pana vineri în sectorul 2 sau 3. Caut un loc de munca corect și serios pe termen lung. Salariu minim 3000 lei.

Medic rezident parodontolog

Medic rezident parodontologie, experienta de 11 ani in stomatologie generala, atestat implantologie 2012 , caut colaborare cu cabinete dentare, in vederea efectuarii manoperelor chirurgicale si nechirurgicale parodontale(inclusiv laser), implanturi dentare si tehnica all on X.De preferat Constanta, Bucuresti ,Braila ,Galati,Calarasi.Detin toata aparatura necesara si SRL.
Nr de contact 0753 093 163.CV la cerere.

Chirurgie dento-alveolara

Medic rezident chirurgie dento alveolara anul 3
Ofer o colaborare pentru efectoarea manevrelor chirurgicale ( extractii simple si complexe , rezectii apicale , chistectomii, grefe de tesut moale, aditii osoase sinus lift si implantologie dentara)

Mentiuni: Part time

  • 2022-11-21
  • Bucuresti si imprejurimi, Bucuresti
  • 0728741698

Colaborare chirurgie orala si implantologie

Medic chirurg BMF cu experienta de peste 10 ani, caut colaborare in Bucuresti si localitatile limitrofe. Asigur rezolvarea cazurilor complexe (aditii osoase, fast&fixed, all-on4, all-on6 etc) Detin tot instrumentarul si aparatura necesara.

Pentru informatii suplimentare va stau la dispozitie la telefon 0774971721

Medic specialist Ortodontie si Ortopedie Dento-Faciala

Medic specialist Ortodontie si Ortopedie Dento-Faciala caut colaborari cu cabinete din Bucuresti/Ilfov.

Mentiuni: Detin SRL. Ofer CV la cerere

Medic parodontolog

Medic parodontolog
Medic parodontolog, doresc colaborare cu cabinetele din Arges .
Experienta : 8 ani de la terminarea facultatii.
Manopere frecvent primite: tratamete ale afectiunilor gingiva din jurul dintilor si ale implanturilor , plasti gingilvale pt imbunatatirea stabilitatii protezelor dentare, alungirea coranei dentare cu remodelarea osoasa .


Mentiuni: Mentiuni: Cabinetul se afla in Cartierul Prundu.