Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Locuri de Munca - Cereri - Stomatologie

1424 anunturi.

Asistent medical

Caut un post de asistent medical part time

Mentiuni: Experien?a 1an jumatate registrator medical, 2 luni asistent

MEDIC STOMATOLOG GENERALIST

"DIDENTA" CABINET STOMATOLOGIC ,SITUAT IN DRUMUL TABEREI,VALEA IALOMITEI,ANGAJEAZA MEDIC CU EXPERIENTA IN STOMATOLOGIE GENERALA,PE TERMEN LUNG.....PROGRAM: LUNI,MIERCURI SI VINERI DIMINEATA 9-14 ; JOI SI VINERI 14-20 ; SAMBATA SI DUMINICA LIBER

Mentiuni: DETALII LA TEL. 0787.789.723...LASATI CV. IN VEDEREA UNUI INTERVIU. ANGAJARE SAU COLABORARE.

Registrator cabinet stomatologic

Angajez registrator pentru un cabinet stomatologic situat in sectorul 6,cu sau fără experienta!

Asistenta

Cabinet stomatologic situat in Drumul Taberei(Romancierilor)angajează asistenta cu program luni,miercuri,vineri 13:00-21:00 și marți și joi 8:00-14:00.
Cautam o persoana serioasă și responsabila.

Do you need a business loan

Do you need a business loan or personal loan for advancing your business and personal needs? Shire Investment Finance provides businesses and individuals around the globe financial solutions and loans, which can be tailored through our dedicated experts and teams. Our rates are quite flexible to meet every individual or business needs to help you accomplish your investment goals and foster a long-lasting relationship with you as your business needs expand. We expand and grow with you accordingly, rendering you all financial support that you would be needing in your entire process of business growth to development. Contact us ronnieinfo247@gmail.com

Whats-App on +91 93118 56893
Dr. Mark Thomas

Mentiuni: Do you need a business loan or personal loan for advancing your business and personal needs? Shire Investment Finance provides businesses and individuals around the globe financial

Medic stomatolog generalist

Medic stomatolog generalist, absolvent al UTM București promotia 2021,in prezent medic stomatolog în Ploiești de 1 an, cu numeroase cazuri de endodonție, protetica și urgente medicale în portofoliu, caut colaborare de lunga durata pe stomatologie generala cu cabinet/ clinica in Bucuresti. Sunt o persoana capabila, serioasa, energica, pozitiva, atenta la detalii, cu dorinta de a deveni o mai buna versiune a mea si de a aprofunda cunostintele, accept pareri si sfaturi, dorind sa lucrez intr-un mediu placut si prietenos si de a realiza manopere stomatologice de inalta calitate.
Detin parafa, asigurare de malpraxis, toate actele fiind la zi.
Sunt dispus sa lucrez în ture.

Front desk/Receptie

Buna ziua! Caut un loc de munca pe partea de receptie (strict receptie) in sectorul 2 din Bucuresti. Am experienta in lucrul cu oamenii si va pot oferi mai multe detalii la telefon: 0755056757.

Mentiuni: varsta 53 de ani

  • 2022-09-26
  • Bucuresti, sector 2, Bucuresti
  • 0755056757

Angajez medic dentist

Angajez medic dentist generalist dornic de afirmate, munca, respinsabil si dedicat !

Medic rezident Parodontolog

Medic rezident Parodontolog, anul 3, absolvent al UMf BUcuresti, sunt în căutarea unui cabinet/ clinici pentru dezvoltare profesională in București sau împrejurimi! Experiența pe parcursul facultății, rezidențiatului și voluntariat- igienizări, mici obturatii și urgente stomatologice!
Trimit Cv la cerere!

Asistenta

Bună ziua! Sunt studenta anul 5 in cadrul UMFCD și am experienta de 2 ani într-un cabinet stomatologic pe postul de asistenta medicala

Asistenta medicală


Asistenta medicală cu aviz de liberă practica la zi ,experienta in stomatologie 4 ani .
Caut loc de munca într-un mediu de lucru placut si stabil, intr-o clinică cu carte de munca program marți, miercuri, joi,
7-8h.
Menționez : 2018-2020 am muncit 3 ani cu medic endodont la microscop. Din 2021 am fost reangajata în altă instituție muncind alături de medicii: endodonti,chirurgie, protetica.Mucind până în prezent .
Dornica de a invata lucruri noi.

Doresc mesaj cu toate detaliile program, salariu menționez disponibi doar in sectorul 6.

Mentiuni: mentionez disponibi doar in sectorul 6.

Mentiuni: Mentiuni: mentionez disponibi doar in sectorul 6.

Dorim colaborare chirurg OMF

Cabinet in zona Militari langa P-ta Veteranilor, dorim colaborare cu Chirurg OMF(care detine srl,pfi) in vederea efectuarii injectarilor faciale cu acid hialuronic si botox, chirurgie, implantologie. Program flexibil, rog CV cu poza pe contact@inside.clinic.com

Medic Stomatolog

Medic stomatolog generalist, absolvent al UMF "Carol Davila" promotia 2018, in prezent medic rezident anul II Stomatologie Generala, cu dorinta de specializare pe endodontie si protetica, caut colaborare de lunga durata pe stomatologie generala cu cabinet/ clinica in Bucuresti. Sunt o persoana capabila, serioasa, energica, pozitiva, atenta la detalii, cu dorinta de a deveni o mai buna versiune a mea si de a aprofunda cunostintele, accept pareri si sfaturi, dorind sa lucrez intr-un mediu placut si prietenos si de a realiza manopere stomatologice de inalta calitate.
Merg si particip la congrese, workshop-uri practice de perfectionare pe endodontie si protetica, detin SRL, parafa, asigurare de malpraxis, toate actele fiind la zi.
Sunt dispus sa lucrez in ture

Medic stomatolog

Medic stomatolog caut colaborare 4h in sectorul 2. Trimit cv la cerere.

Clinica stomatologica cauta colaborare pe ortodontie

Clinica stomatologica cu 15 medici colaboratori, cauta medic ortodontie pentru preluare 150 de pacienti de la actualul medic care pleaca pe maternitate, cu potential de a ramane in clinica si dupa revenirea acestuia din concediu de maternitate, datorita dezvoltarii continue a pacienturii.

Mentiuni: Acceptam si rezidenti, program minim 24 de ore pe saptamana, cu posibilitatea de a il imparti dupa dorinta medicului.