Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Locuri de Munca - Cereri - Stomatologie

1424 anunturi.

Stomatologie generala

Experienta 7 ani pe stomatologie generala(igienizari,obturatii,urgente, extractii, endodontie, pedodontie, coroane, diga, apex finder+sistem rotativ)doresc colaborare intr-un mediu curat, organizat, modern si prietenos.

Medic Stomatolog

Medic stomatolog, promotia 2020, rezident anul 2 Stomatologie Generala, doresc o colaborare part-time, de 2-3 zile pentru efectuarea manoperelor de profilaxie, odontoterapie, endodontie nivel mediu de dificultate.

Mentiuni: Detin SRL

Chirurgie dentare

Caut o colaborare pe partea de chirurgie dentara si implantologie in bucuresti si imprejurimi.

Mentiuni: Medic stomatolog cu 6 ani experienta specialist in chirurgie dento alveolara Ofer cauzaistica la cerere

Rezident chirurgie

Medic debutant, rezident chirurgie anul I, caut colaborare într-un cabinet pentru efectuarea extracțiilor dentare și intervențiilor de mica amploare. Disponibilitate voluntariat(participare) la reabilitări implantare complexe. Sunt o persoana serioasa, interesata, realista și dornică de învățare. Menționez ca am participat la cursuri de reabilitări prin implantologie ghidata și chirurgie plastica parodontala. La cerere pot trimite CV.

Mentiuni: De?in Srl

Rezident chirurgie

Medic debutant, rezident chirurgie anul I, caut colaborare într-un cabinet pentru efectuarea extracțiilor dentare și intervențiilor de mica amploare. Disponibilitate voluntariat(participare) la reabilitări implantare complexe. Sunt o persoana serioasa, interesata, realista și dornică de învățare. Menționez ca am participat la cursuri de reabilitări prin implantologie ghidata și chirurgie plastica parodontala. La cerere pot trimite CV.

Mentiuni: De?in SRL

Stomatologie

Dr.Stomatolog generalist.
Caut parteneri de afaceri in domeniul stomatologiei
Rog sa fiu contactat pe whatsapp +972504422879

Asistent Medical Stomatologie

Echipa EDENT va fi alături de tine și îți va oferi tot sprijinul necesar pentru dezvoltarea ta profesională. 

Te invităm să aplici și să faci parte din echipa EDENT.

Cerințe:

* experiența dе lucru în stonatologie este obligatorie (minim 6 luni) ;
* autorizație de liberă practică;
* atitudine proactivă, pozitivă, profesională;
* capacitate dе organizare și planificare a timpului și a sarcinilor.

Condiții:

* contract de muncă pe perioadă nedeterminată, pachet salarial atractiv+ bonusuri și beneficii în funcție de performanțele profesionale.
* program dе 8 ore, în ture- full time;
* perioadă de training 1 lună
* mai multe detalii in cadrul interviului.


Salariu 3000-3500 net

Responsabilități:

* аsistаrеa mеdicului pe pаrcursul derularii procedurilor mеdicale spеcificе;
* pregătirea mаtеriаlelor аdaptаtе fiеcărei procеduri;
* sterilizarea instrumentarului.

Mentiuni: Clinica Edent
Str. Louis Blanc 28, Piata Victoriei, sector 1, Bucuresti
www.edentclinic.ro

Mentiuni: ?? CV-urile se trimit pe adresa de email manager@edentclinic.ro

Colaborare Ortodontie

Medic rezident Ortodontie , caut colaborare cu cabinete din Bucuresti sau judete apropiate.
Mentionez ca am peste 1 an experienta in realizarea tratamentelor ortodontice( ap fixe, mobilizabile, allignere) si 6 ani pe stomatologie generala.

Medic Stomatolog

Medic stomatolog promotia 2020, rezident an 2 endodontie - doresc o colaborare serioasa in Bucuresti sau Ilfov.
Sunt o persoana pasionata de meseria mea, dornica de a invata si a ma perfectiona.
Am experienta pe partea de Odontoterapie, Estetica si Endodontie nivel mediu de dificultate. De preferat Part Time

medic specialist ortodontie si ortopedie dento-faciala

persoana comunicativa si dornica de a face parte dintr-o echipa de profesionisti. sunt o fire harnica, punctuala care doreste sa ofere pacientilor un diagnostic corect si un plan de tratament adecvat in vederea imbunatatirii functionalitatii si esteticii ADM, precum si a calitatii vietii. Sunt flexibil in ceea ce priveste programul.

colaborare endodontie

Medic stomatolog cu practică limitată la endodonție, caut colaborare cu o clinică multidisciplinară, dotata cu radiologie dentară, în cadrul căreia să am la dispoziție integral, în regim procentual, un cabinet modern, cu unit performant si mobilier complet, în vederea amnajării și punerii în funcțiune a unui cabinet de endodonție high-end, unde să gestionez toată cazuistica de endodonție a clinicii respectiv pacientura proprie de endodonție pe bază de trimiteri de la medicii mei colaboratori.
Asigur toată aparatura, asistenta de specialitate, materialele și instrumentarul necesar, inclusiv microscop operator CJ Optik de ultima generatie, cu alte cuvinte preiau managementul integral al departamentului de endodontie.
Tarifele mele variaza intre 900 si 1900 lei pe dinte si includ reconstrucția adezivă coronară sau a bontului protetic, cu sau fara pivot din fibră de sticlă, in funcție de indicație.

Medic specialist Ortodont

Medic specialist Ortodontie si ODF, caut colaborare in Bucuresti si localitatile limitrofe. Experienta in privat 2 ani (aparate fixe + mobilizabile + functionale). Detaliile colaborarii pot fi discutate la adresa de mail/telefon/whatsapp

Medic Stomatolog

Medic stomatolog generalist, absolvent al UMF "Carol Davila" promotia 2018, in prezent medic rezident anul II Stomatologie Generala, cu dorinta de specializare pe endodontie si protetica, caut colaborare de lunga durata pe stomatologie generala cu cabinet/ clinica in Bucuresti. Sunt o persoana capabila, serioasa, dar care tine si la glume, energica, pozitiva, atenta la detalii, cu dorinta de a deveni o mai buna versiune a mea si de a aprofunda cunostintele, accept pareri si sfaturi, dorind sa lucrez intr-un mediu placut si prietenos si de a realiza manopere stomatologice de inalta calitate.
Merg si particip la congrese, workshop-uri practice de perfectionare pe endodontie si protetica, detin SRL, parafa, asigurare de malpraxis, diploma de libera practica de la Colegiul Medicilor Stomatologi Bucuresti, toate actele fiind la zi.
Sunt dispus sa lucrez in ture

Asistent medical generalist licențiat, loc de muncă part-time

Asistent medical generalist licențiat, caut loc de muncă part-time(în funcție de programul locului de muncă full-time), experiență în domeniu 1 an + voluntariat upu smurd.
Fără experiență în domeniul stomatologiei.

Mentiuni: de preferat sectorul 2 sau 3.

Colaborare chirurgie orala

Medic rezident chirurgie stomatologica si maxilo faciala Bucuresti, caut colaborare part time pentru manoperele de chirurgie orala si totodata pentru cele de stomatologie generala.
Trimit CV la cerere.

Mentiuni: Ma pot deplasa si in apropierea Bucure?tiului.