Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Locuri de Munca - Cereri - Stomatologie

1113 anunturi.

Post Medic stomatolog generalist

Ma numesc Sama Sagha, am terminat Facultatea de Medicina Dentara “Carol Davila” Bucuresti in anul 2021 și am obținut un loc la rezidențiat pe specializarea “Protetica dentara”.
Sunt in căutarea unui loc de munca pe post de medic stomatolog generalist, având experiența cu lucrul in cabinet din timpul facultății, de aproximativ 3 ani.
Sunt foarte motivata sa muncesc și sa am un mediu de învățare.
Ma puteți contacta pe numărul de telefon: 0721734053; sau pe adresa de mail: sama.csagha@yahoo.com

Asistent

Cabinet stomatologic situat in Piata Victoriei cauta student/a ptr ajutor la scaun.
Program flexibil.
Detalii la nr de telefon 0732907428

Asistent stomatologie

Cabinet stomatologic situat in Piata Victoriei cauta asistent stomatologic.
Detalii la nr de telefon: (0722) 359 968

asistent medical sector 4

Clinica dr Saki Estetix cauta colega pentru postul de asistenta pentru punctul 2 din Sos Berceni nr 96 (MONACO TOWERS)
-persoana organizata
-comunicatica
- serioasa

Mentiuni: Intre Statia metrou Dimitrie Leonida si Aparatorii Patriei

Medic Stomatolog debutant

Buna ziua, sunt proaspat absolvent, promotia 2021 al facultatii de Medicina Dentara Titu Maiorescu Bucuresti si sunt in cautarea unui loc de munca ca si medic debutant. Am lucrat pe timpul celor 6 ani ca si asistent medical. Precizez ca am o experienta minima ca si medic si sunt in cautarea unui loc de munca care imi poate oferi oportunitatea de a ma dezvolta si face practica.

Mentiuni: Am rugamintea sa fiu contactat prin email.

Medic Rezident Protetica Dentara

Absolventa a Facultatii de Medicina Dentara Bucuresti, Medic Rezident Protetica Dentara-Bucuresti sunt in cautarea unei colaborari cu o echipa de medici rabdatoare de la care ma pot dezovlta profesional. Am efectuat de-a lungul timpului igienizari si obturatii.Pentru mai multe detalii, va rog sa ma contactati la nr de telefon sau emailul de mai jos.

colaborare

Buna seara! Sunt interesat de o colaborare cu un medic ordodont cu experienta, pentru zona Ion Mihalache, sector 1.

Mentiuni: ortodontie

Medic Stomatolog

Medic stomatolog cu 2 ani experienta, sunt în căutarea unei colaborări cu o echipă răbdătoare alături de care pot învăța și mă pot forma profesional, preferabil in Bucuresti.
Sunt specializata pe stomatologie generala si endodontie; detin SRL

Endodontie - Caut cabinet de inchiriat in cadrul unei clinici moderne

Medic stomatolog cu practica limitata la endodontie caut sa inchitiez cabinet complet dotat, spatios, cu unit detar de calitate, in cadrul unei clinici stomatologice multidisciplinare moderne care, preferabil, sa nu detina microscop stomatologic. Dispun de aparatura completa pentru endodontie, asistenta proprie si un microscop deosebit de performant de ultima generatia, cu ajutorul carora sa tratez cazuistica endodontica a clinicii, dar si cazurile externe trimise de colegii mei colaboratori.

Colaborare dentisti 70%comision

Clinica centrala Bucuresti, dorim colaborare medici dentisti doar cu pacienti proprii, comision 70 %. Pentru mai multe detalii e-mail catrinel.dumitrescu@yahoo.com sau w-up 0744347206.

Asistent medical generalist

Caut loc de munca intr o clinica/ cabinet stomatologic. Experienta in domeniu

Colaborare Ortodontie

Medic Rezident an II - Ortodonție, caut sa colaborez si sa asist un medic specialist ortodont in Bucuresti. Pentru mai multe informatii va rog sa ma contactați telefonic sau prin e-mail.

Asistent medical

Caut loc de muncă în domeniul stomatologiei, nu am experiență dar sunt dispusa sa învăț! Doresc program full time,contract de munca legal!

Medic stomatolog

Medic stomatolog cu experienta 5 ani in protetica dentara fixa pe dinti naturali si pe implanturi, protetica digitala CEREC, protetica mobila dar si tratamente de canal realizate la microscop caut colaborare cu o clinica dentara in Bucuresti.

Mentiuni: Detin SRL, sunt rezident anul 2. Va rog sa ma contactati telefonic.

chiurgie/implantologie/all on 6

Medic dentist specialist implantologie cu 9 ani experienta, specializare in tara si in afara tarii, peste 3000 de implante inserate , ofer colaborare in regim de deplasare pentru manoperele implantologie, chirurgie orala, aditii os , lifting sinus, all on 6. Detin fiziodispenser.